לינוקס ומשחקים

golan2072

New member
לינוקס ומשחקים

התקנתי על המחשב שלי ב-Dual Boot בנוסף ל Windows 7 גם Ubuntu MATE, שזו הפצה של לינוקס שעובדת פי כמה וכמה יותר מהר על המחשב שלי מאשר Windows 7. אני משתמש בזה בעיקר לעבודה ולגלישה כי זו מערכת הפעלה מאוד "קלילה" וכאמור טסה כמו טיל, ולמשחקים מאתחל ועובר ל-Windows 7. אבל הבנתי שאפשר לשחק גם על הלינוקס; בינתיים התקנתי את Ancient Domains of Mystery ואת NEO Scavenger והם עובדים יופי. האם גם לכם יש ניסיון במשחקים בלינוקס?

golan2072

New member
כיום אגב אובונטו הבשיל והוא הרבה יותר טוב מבעבר

לדעתי חוץ מלשימושים ספציפיים כמו משחקים מאלו שלא עובדים על לינוקס או פונקציות מתקדמות ספציפיות של Office או ישומים מקצועיים אחרים שעוד לא הותאמו ללינוקס, אובונטו מעולה לשאר הצרכים. עובד ממש מהיר. בעבר לפי מה שהבנתי לינוקס היה הרבה פחות יציב והרבה יותר מסורבל. כרגע מריץ אותו למשל כמערכת הפעלה יחידה על המחשב הנייד שלי והוא מעולה, יציב כמו סלע והרבה יותר מהיר ממוצרי מיקרוסופט. השגתי גם מחשב יד 2 לאמי היקרה, התקנתי אובונטו מאטה, ממש נוח וטס כמו טיל, ויהיה לה מאוד קל ללמוד אותו (דומה מספיק ל-Windows XP שהיה לה עד עכשיו על המחשב הגרוטה הישן שלה).
&nbsp
למשתמש הקז'ואלי ולמעשה לחלק מהגיימרים, אובונטו "נקי" ללא Dual Boot הוא דיי מושלם. לא זו בלבד שחוסכים 400 ש"ח על רישיון של מיקרוסופט, המערכת מהירה בהרבה וברגע שמתרגלים אליה גם מאוד נוחה.

קרנפול

New member
לי זה קצת בעייתי עכשיו לצלול חזרה ללינוקס

יש הרבה ישומים שעדיין עובדים רק על וינדוס...

Wolfinix

New member
לא ממש ניסיתי משחקים על לינוקס, אני מריץ את גירסת LUBUNTU על

&nbsp
המחשב הישן שלי, ועל המחשב של הגימינג WIN 8.1 בDUAL BOOT עם WIN 10.
&nbsp
&nbsp

למעלה