לינוי - כנסי לפה

לינוי - כנסי לפה

אני חייב להודות שריגלתי לפורום השכן , הוא פורום "אופנה מלאה" , ודי בולט שהפורום הנ"ל גוסס ומתקרב למוות . חייבים , למען כולם ליצור איחוד . מי יודע , אולי הפעם זה יצליח.

אין סיכוי לאיחוד

אחרי התקיפות שלהן בנוגע לשיתוף פעולה אני לא מתכוונת לסייע להם- שיחנקו, חוץ מזה אתה מוזמן להיכנס לשרשור בפורום שלהם בעמ´ הקודם בו הן תקפו אותנו בצורה מבישה, ואז תבין למה אני מתכוונת הנה זה פה- בקריאה לאיחוד... אבל סחטיין על הריגול... חחחח... שרלוק דארלינג

הנה הקישור הספציפי

קבל חוצפה, נו מה דעתך על זה? ואתה מוזמן לקרוא גם את המשך השרשור והתגובות הנבזיות שלהן... אני פורשת בשיא, עם כל ההתחשבות והרצון הטוב לינוי

shiraz2

New member
למה גוסס?

גם אני "ריגלתי" (
) לפורם השכן ולמה אתה חושב שהוא גוסס? אני מסכימה שצריך לעשות איחוד- אופנה זאת אופנה. לא משנה בכלל מה המידה!!!!
אבל הם באמת היו די מגעילות פעם שעברה.... לינוי- לשיקולך....
שירז

גוסס כי אין לו עמ´ ואין בו זרימה של

הודעות או שרשורי תגובה, אבל אני אישית מאמינה שזה בגלל שהוא רק התחיל, בעיקרון הם התחילו אחרינו במקצת, אבל שיהיה לי ממש לא אכפת כמו שלהן לא היה ממש אכפת אם זה היה להיפך ואני הייתי זקוקה לעזרה מהן. לינוי

למה את נעלבת, לילי נמר?

הצעת איחוד פורומים, ההצעה לא התקבלה וזהו. אין צורך להיפגע ולקחת את זה אישית. חוץ מזה פורומים לא מתים כל כך מהר ובאמת אין הרבה מן המשותף בין הפורום הזה וההוא. אישה שלובשת מידה 50 לא תתעניין לדעת מה קנתה ילדה במידה 36 בריפליי או בסאקס מהסיבה הפשוטה שהחנויות האלו בכלל לא פונות לאותו קהל-יעד. יש מספיק מקום לכולם ואפשר לחיות במקביל בשקט.

נפגעתי מתת הרמה של הניסוח שלהן וכו´

אתה יודע לכל דבר יש צורה ודרך ניסוח, אפשר לומר לא בנימוס לא צריך לתקוף ולהגיע לרמה נמוכה של גידופים והעלבות. חוץ מזה אני באמת לא נעלבת רק מביעה דיעה על הרעיון של לסייע להן אחרי היחס השפל שקיבלתי מהן, וחבל שכך כי שני הפורומים יכלו להגיע יחד לרמות גבוהות יותר של הודעות ושרשורים עי´´ הבעת דיעות נגדיות, כי ביננו בנות רזות שלא נתקלו מעולם בבעיות מסוג זה שבנות מלאות נתקלות בהן ישמחו לשמוע דיעות וחחות דעת שונות משלהם- קצת הרחבת אופקים.. מבין?!?! לינוי

אני דווקא אישה, אבל תודה בכל מקרה

ומכיוון שאני מתנדנדת על התפר בין המלאות למלאות-פחות (מידה 40) חשוב היה לי שתביני את הבעייתיות שבאיחוד פורומים שלא פונים לאותו קהל יעד. אמת הדבר שלו היה פורום אופנה אחד כל ההודעות היו מתנקזות אליו, אבל אם כבר החליטו שיש פילוח אז ראוי להשאיר את המצב כמות שהוא. בחורה דקיקה לעולם לא תבין את תחושת הבעסה שחשה אישה מלאה אך סקסית לנוכח אוהלים כמו ב"מתאים לי". אם תצליחי לגרום לכך שחברות שמייעדות את עיצוביהן לדקיקות תייצרנה קו מקביל למלאות - תצאי קדושה. במקרה של קמפיין כזה (אולי תשתפי את פורום עיצוב גרפי או משהו דומה?) אין לי ספק שפורום אופנה מלאה יתגייס במלוא הכוח. ככה אולי הנשים עצמן יקבעו סוף סוף מה הן רוצות ללבוש ולא רק מעצבי האופנה. בכל מקרה - בהצלחה לך בפורום

40 זה לא שמן !!!

ומרגיז אותי שבנות מתייחסות למידה הזו כאל סוף העולם. מה הגובה שלך , בזיליקום ? 160? 170 ? ממוצע . וגם , עד כמה שזה ישמע מוזר המידה שלך (38-40) היא המידה הנפוצה לנשים כשם ש 44 היא המידה הממוצעת לבני מיני. מידה אחת פחות או יותר היא לא נוראה , גם 2 מידות מהממוצע זה עדיין לא נורא ( אלא אם את רזה ובכיוון ירידה במשקל , מה שמראה על בעייה עתידית ) . מה שכן ,אני מסכים איתך שכשם שלבנים גדולים (מידה 50++ ) קשה יותר למצוא בגדים מחמיאים כך גם לבנות במידות גדולות ,ואולי באמת עדיף הפירוד כרגע . אבל מידה 40 ???שמן ??? נו, באמת. והחלמה מהירה למני לוי ,אוהבים אותך !!!!

תודה, קרלוס ../images/Emo140.gif

ותודה לאל שאני כבר לא מתייחסת אל מידת המכנסיים שלי כאל סוף העולם, כי אישה שנושקת לגיל 40 בגובה מטר שבעים וקצת לא הגיוני שתלבש מידה 36
באמת יש דברים חשובים יותר, ואם לא הבנו את זה עד עכשיו בא מני לוי והבהיר לנו את הנקודה. אני מצטרפת לאיחולי ההחלמה המהירה שלך, קרלוס, ונקווה שהוא יתאושש במהרה.

NasTy GirL

New member
תגובה ממני (השרשור התגעגע...../images/Emo8.gif)

לדעתי, אין הבדל בין מידה 36 למידה 40+. נו, באמת... אז נכון שזה יכול לעצבן אנשים לשמוע שיש אנשים מתחת למידה שלהם. אבל נכון למקודם, הן היחידות שהתנגדו לאיחוד הפורומים. אנחנו באנו אליהן בהצעה הזו. הן מבדילות את עצמן מאיתנו, ולכן-אנשים שמים לב למידה של אישה. לדעתי-אין שום קשר לבין האופי של הבנאדם לבין איך שהוא נראה. אנשים שאני מכירה אף פעם לא שאלו אותי איזו מידה אני (אלא אם-כמובן-הם רצו לקנות לי משהו שהוא בגד...)-ואותכם? אני משערת שלא... תחשבו רגע למה... כי זה לא מעניין אותם! טוב-זו דעתי... והחלמה מהירה למני לוי!!!!!
לירי

רואים שאת עדיין לא מבינה על מה כל

העינין, זה לא המעצבן נשים גדולות שיש בנות עם מידות נמוכות משלהן אלא, שלא מייצרים בגדים נוחים, מחמיאים, צבעוניים ועוד כמו שמייצרים לבעלות המידות הנמוכות או נגיד "הממוצעות" זה כל העיניין, ולכן הן מבטלות את השיתוף כי פשוט אין נושא לשיחה... זה הכל...

לדעתי אין קשר בין השניים

ניתן להעביר חוויות על מסע הקניות, ניתן לשתף דילמות בבחירת צבע מסויים, לתאר הרגשה בלבישת X,Y ן- Z וזה ממש לא קשור. אז מה? אז מבדילות ביננו 10 מידות, אז זה אומר שאין לנו נושאי שיחה משוטפים?!? גיב מי א ברייק... חוץ מזה לכל דבר יש דרך וצורה לבטא, אפשר להיות נחמדים לא צריך לתקוף ולפרוץ עם אינסוף מטענים ריגשיים. נכון?!? לינוי

אני בהחלט לא מעודדת את

צורת ההתבטאות והסירוב המוחלט... אבל אם זה מה שהן מרגישות שיבושם להן, בכל זאת אני רואה שיש משתתפים שגם באו וכתבו שם הודעות אז יש נושאים משותפים מן הסתם, שהן כנראה לא רואות אותן... מה שגם שחלק מהתגובות הלא נעימות היו כתגובה וזה לא משנה שכתגובה היו גם ילדותיות ובעלות שפה מאד מלוכלכת... אני שמחה שמחקת את אלה שנכתבו כאן לפחות. אין צורך להתחבט בנושאים שכבר עבר זמנם... די לא רוצים לא צריך, נגמר!

למעלה