לינה וטיול במקאו

לינה וטיול במקאו

כמה ימים הייתם אומרים שצריך במקאו?
האם מספיק יום אחד משעות הבוקר המוקדמות עד הלילה המאוחר בהונג קונג?
איפה כדאי לישון במקאו למי שרוצה לחוות אותה כמו את לאס וגאס (אזורי המלונות, האטרקציות והקזינו)?
או שיש אזור אחר שהייתם ממליצים...

אף אחד לא היה במקאו?

מה עם קצת המלצות?

כסלוית

New member
מה אתה רוצה בדיוק במקאו?

לשבת בקזינו ולהמר כל היום? אם כן, תוכל לבחור את אחד מהמלונות שיש שם ולהיות שם כל היום מהבוקר עד הערב.
יש 2 מרכזים עיקריים שבו מרוכזים המלונות וההקזינואים. יש שם מגוון גדול של סוגים ומחירים של מלונות, אבל רובם לא זולים במיוחד.

אם אתה רק רוצה להמר, תחשוב כמה שעות/ימים יספיקו לך. אם אתה רוצה לטייל יש לאן. יש את העיר העתיקה עם הריסות סנט פול מסצר גויה ומקדשים מקומיים. אם אתה רוצה טבע יש את החלק הדרומי של האי טייפה ובו מסלולי טיול.
אני אישית חושבת שאם אתה לא מגיע להמר, תישאר בהונג קונג

אני בחורה

אנחנו רוצים לטייל במקאו, חלק מזה להכנס למלונות ולראותם (כמו ששווה לראות את המלונות בלאס וגאס), להרגיש קצת קזינו ולקפוץ ליום אחד להונג קונג. השאלה איזה מרכז של קזינו יותר מרהיב, באיזה מחצי האי, והאם אפשר לעבור בינהם יחסית בקלות (האם התחבורה קלה לשימוש).

כסלוית

New member
סליחה סליחה

אם את רוצה רק לטייל ולא להמר לדעתי זה ביזבוז זמן לנסוע למקאו. יש אמנם מלונות יפים אבל זה לא שווה את הביקור. אם את בהונג קונג, יש כל כך הרבה מה לראות שם.
אם יש לכם רק יום אחד בהונג קונג בטח ובטח הייתי מוותרת על מקאו.

בהצלחה

אנחנו מקצים להונג קונג יום אחד

ושאר הימים למקאו.
אם נמצא את עצמנו משתעממים נוכל לקפוץ עוד פעם להונג קונג (או לחילופין אם נרגיש שלא מיצינו).

כסלוית

New member
כמה ימים יש לכם באיזור

ולמה אתם מעדיפים את מקאו על פני הונג קונג?

היה שם 5-6 ימים

אנחנו מעדיפים לשהות יותר זמן במקאו, כי כשעשינו טיול ללאס וגאס העברנו שם 4 ימים מלאים בכיף (היה הרבה מה לראות) חלק מהחוויה זה להכנס למלונות, אני לא יודעת אם גם במקאו יש מופעים, אבל זה מה שמילא לנו את היום, וגם קצת קזינו.

על הונג קונג שמענו מאנשים שהיו שיום אחד מלא מספיק, אבל אם אנחנו נרגיש שלא מספיק לנו נוכל לקפוץ לשם עוד פעם.

going2

New member
יקר ואין מה לעשות

אני אישית נוסע כל שנה לכמה שבועות במקאו, אבל בתכלס אין מה לעשות שם חוץ מהקזינו.
מקאו זה אי קטן מאוד שמזכיר בגודל את תל אביב (באוכלוסיה לפחות...), חוץ מכנסיה ועוד כמה אתרים לא מעניינים ולא מיוחדים אין מה לעשות.
לראות את שלל הקזינוים שם זה נחמד אבל מספק לשעה-שעתיים עם עוד נסיעה של 10-20 דקות במונית או אוטובוס מהצד האחד לשני של האי.
הלינה שם די יקרה (כמו בהונג קונג) ככה שאם זה לא למטרת הימורים הייתי לוקח את המעבורת (כל 10 דקות) מהונג קונג וחוזר בערב, חוץ מזה שהונג קונג הרבה יותר מעניינת ויפה ממקאו.

למעלה