לינה בתאילנד

מיקי313

New member
לינה בתאילנד

שלום לכולם
טס לתאילנד ב-5 ליולי עד 25 ליולי עם 2 בנים 12 ו - 16
צריך המלצות על מלונות/גסט האוס סבירים:
בצאנג מאי
פוקט ( האם במקום לפוקט כדאי לסוע ליעד אחר ?)
קוסאמוי
בנקוק

אופיר

האמת שאין לי

יותר מידי מה לתרום אני מאמינה שהמקומות שאני ישנתי בהם בעקבות התקציב בטח לא יבואו בחשבון (ובצדק חח).

בקשר לפוקט- בגלל שאתם באים כמשפחה הייתי ממליצה אולי לשקול אי אחר, פוקט יפיפה אבל גם מלא בפשע ו... דברים שאולי לא שווה שילדים יראו, הרי הם יראו את זה בכל מקרה בשאר האיים, אז למה בריכוז כזה גדול.
מה עם למשל קוטאו או קופיפי (שם יש חופים מדהימים ושנורקלינג וצלילות)...?

קרלטון

New member
כל אחד וההגדרה שלו ל"סביר"

תופתע כמה דעות שונות יש בנושא - אם תגדיר תקציב אני אוכל להמליץ לך לפחות על מקומות בבנגקוק.

prizman

New member
300 באט ללילה

במיקום מרכזי, כולל מים חמים, מיזוג ומקלחת ושרותים צמודים.

קרלטון

New member
טוב יש גבול

אבל הייתי אומר שאפשר להתקרב לזה עם suk11 עם החל מ-500 באט לחדר ממוזג, רק שהמקלחת (יש מים חמים) והשירותים הם משותפים.

http://www.suk11.com/2008/OurPlace.html

אין חיה כזאת

המקום היחיד שבו היה לנו חדר במקום מרכזי עם מים חמים ומאווררי תקרה יעילים היה בפאי ב300 באט ללילה בבית הישראלי- שזה המקום היחיד בערך מכל המקומות שישנו בהם שהייתי ממליצה עליו למשפחה.

המחירים משתנים ממקום למקום אבל ברוב האיים בדרום אתה לא תמצא חדר ממוזג עם שירותים בפנים בפחות מ500 באט, במקומות כאלה אנחנו ישנו אבל לא הייתי ממליצה עליו למשפחה, למשפחה הייתי ממליצה על המקומות שעלו בסביבות 1000-2000 באט.

prizman

New member
זה לא אני שאלתי, סתם איתגרתי את קרלטון

ואפילו זה לא ברצינות.
בצ'אנג מאי אפשר למצוא להערכתי מקום לינה לא רע בכלל ל 3 איש אם הבנתי נכון את השאלה בסביב
ה 800 באט ללילה (איפה גל?)
בפוקט סביב ה 800-1000 באט ומעלה.
בבנגקוק מ 1200 באט בערך.
בסמוי לא יודע, מעט יותר יקר.
יולי הוא גם חודש זול יחסית.
מאחר ואני נוסע ברוב הפעמים לבד ונדיר שזה קורה בסיטואציה מעל לבודד או מקסימום זוג ובנוסף לכך גם
חי בתאילנד אז ממש קשה לי להמליץ על מקום שיתאים למשפחה ישראלית. יודע רק את טווח המחירים
בערך.

merav343

New member
אנחנו נהיה שם באותם תאריכים

המליצו לנו על הarkbar 3 בקוסמוי

למעלה