לינה בפורטוגל

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
לינה בפורטוגל

מישהו היה ומכיר מחירים? מהי הדרך הזולה ביותר?

sela v

New member
זול

אכסניות, לינה בבתים של אנשים או בקמפינג. הסתכלת בקישורי הפורום תחת לינה?

LRa

New member
הסתכלתי

וגם מצאתי כמה אתרים עם רשימות של אכסניות אבל המחירים היו די גבוהים(15 יורו).

liorroze

New member
חביבי

בוא נתחיל מזה במדובר באירופה ולישון ב-15 יורו לאירופה - לבד - זה זול. קח מדריך של לונלי פלנט שם יש מולנות כוכב אחד או שנים תגיע לשם ואתה יכול להוריד אותם ל-10 יורו ובכל אופן תמיד ליד מלון יש עוד הרבה! אני טיילתי שם שבועיים בכל פורטוגל אם אתה צריך טיפים פרטניים תפנה אלי

LRa

New member
זול זה לא

מה גם שזאת אחת הארצות הפחות יקרות באירופה המערבית... אני אשמח לכמה טיפים, אשהה שם כעשרה ימים, באזורים של ליסבון, מונשיק ופורטו, האם חובה לעבור גם בדרום באזור לאגוס ופארו ? האם כדאי לקחת תרמיל או מזוודה? נאמר לי שיש גם לינה בחמישה יורו שזה באוהלים(שמביאים מהבית כמובן) אבל זה לא הכי קוסם לי, אבל בכל מקרה, איכן משאירים את הכבודה אם שוהים במקומות כאלה?

liorroze

New member
5 יורו ?

זה אירופה לא דרום אמריקה. קמפינג זה מחוץ לעיר ואני לא נתקלתי בזה בפורטוגל. רק הנסיעות יעלו לך עוד 5 יורו ואני אומר לך שבעיר אתה ישן ב-10 יורו לבד בחדר אם אתה זוג אז זה 15 לשניים נגיד. בכל אופן זה מאוד אבל מאוד זול ואם במקום אחר באירופה אתה מוצא ב-10 במלון ולא אכסנייה עם 6 אנשים בחדר (וגם זה לא ב-10 יורו) אז אני עז. בכל אופן כן אני ממליץ להגיע לדרום לאזור אלגברה כי זה חופים יפיפיים למרות שהמים מאוד קרים באוקינוס...

LRa

New member
אני מטייל עם שתי ידידות

מה אתה מציע בתחום הלינה ובסביבות הכמה זה יצא? מה בדבר החופים בצפון, היית? ולגבי שאלת התרמיל\מזוודה ואיכן להשאיר אותם, מהי עצתך?

liorroze

New member
ידידות או "ידידות"

אם זה האחרון אז תן לי להגיד לך - מניאק ! בכל אופן תקנה ב-40 שקל את המדריך של לונלי פלנט לפורטוגל שם יש לינה אתה מגיע למרכז הערים מדבר עם הבעלים ומקסימום עובר לבניין ליד שגם משכירים חדרים - בדר"כ אלו מלונות כוכב אחד שניים כאלו - אנשים נחמדים ביותר ! אם אתם שלושה אז זה יצא 15 יורו בערך אולי טיפה יותר תחלק ב-3 וואללה. בצפון יכול להיות שיש רצועת חופים אבל אני לא בטוח אתה יכול להיות ב-אופורטו כמה ימים ומסביב בכמרים וכו'. החופים בדרום הם האטרקציה המרכזית ששם גם התיירים מגיעים-רציתי לצרף תמונה אבל היא גדולה מדי.. אפשר לטייל אם מזוודה כי זה אירופה אחרי הכל אם יש לך גם תיק קטן לטיולים יומיים. אני אישית מטייל עם מוצילה כבר כמה שנים לכל מקום שאני נוסע אליו-זה הכי נוח לי. בקיצור אתה מניאק ותהנה.

LRa

New member
הלוואי והייתי מניאק

אחת היא בת-דודה והשנייה היא חברה שלה, ככה שאולי יש עוד סיכוי ותקווה להיות מניאק, הן מגיעות מצרפת ואני אמור להגיע מספרד(למישהו יש מושג איך? אני משער שרכבת). איפה קונים לונלי פלנט ב40 ש"ח? זה באנגלית? בקיצור מלון כוכב אחד יעלה לנו בין 15-20 יורו לשלושתנו? באמת שווה, מתי היית שם?

liorroze

New member
סטימצקי

זה בתרגום לעברית. המעבר מספרד לפורטוגל הוא בכל כלי תחבורה ללא בדיקת דרכונים עקב האיחוד הארופאי. הייתי שם בול לפני שנה בספטמבר 2004.

LRa

New member
ידוע לך איכן ניתן לקנות את המדריך

באנגלית?(הן לא דוברות עברית) האם יש לך מושג לגבי מחירי הנסיעה ברכבת ובאוטובוס מספרד לפורטוגל וכמה זמן זה לוקח בכל אחד מהם?

liorroze

New member
הכל בספר

בסטימצקי יש הוצאה באנגלית ויש את התרגום שלה לעברית !

LRa

New member
בטוח ש 40 ולא 140?

ראיתי שיש לי מדריך של לונלי פלנט בעברית על טורקיה והמחירו כ140 ש"ח.

LRa

New member
אני אמור להבין מזה שהמדריך של

פורטוגל זול? התקשרתי לארבע חנויות ובכולן לא היה, בגלל זה אני שואל.

liorroze

New member
ואללה

עשיתי בדיקה עכשיו ובאמת משום מה חב' "בהעולם" שמשווקת את לונלי פלנט הורידה מהמדפים את התרגום המקוצר על פורטוגל מתוך הספר מערב אירופה. אתה יכול לקנות ספר מפורט על פורטוגל ב-200 שח כמעט באנגלית או שאתה יכול לחפש בפורטוגל תיירים אירופאים שבטוח יש להם את הספר לונלי פלנט מערב אירופה ומשם לצלם את החלק הקטן על פורטוגל שזה איזה 40 עמודים. זה אגב מה שאני עשיתי בזמנו... תהנה עם הצרפתיה הנותרה.

sela v

New member
מלון ריץ' לא עולה 5 יורו ללילה

בקמפינג יש סידור לשמור חפצים במשך היום, ובכל חניון קמפינג זה שונה. אפילו במזרח אירופה עולה מעל 10 יורו ללילה, אז אפילו שפורטוגל זולה. 5 יורו שהם 25 שקל, נראה לך שבאירופה מישהו יסתכל עליך בשביל כסף כזה?

למעלה