לינה בגואה בסילבסטר

לינה בגואה בסילבסטר

כמו שכבר ציינתי קודם, אני וחברתי מיטל נוחתתים בבומביי ומשם מיד או לגואה או עצירה בפונה בדרך. מה עדיף? הבנתי שכדאי להזמין מלון בגואה מראש וכרטיס רכבת לגואה כנ|ל - איף עושים את זה? מה עוד שרמת המחירים הבנתי היא אסטרונומית אפשרי להיות חודש באנג'ונה או בחופים המרכזיים תמורת 1000-1300 דולר לזוג?( אנחנו לא רוצים להתכלב לפחות לא בגואה אבל אנחנו מגיעים ממש יום לפני הסילבסטר...) אני ממש שמח לתגובות עינייניות לגבי מחירים, שמות מקומות לינה ותפוסה, כמובן עדכני לתקופת הסילבסטר..

Malcolm X

New member
קיבלת את המסר ששלחתי לך?

אני חושב ששווה לכם לקחת מקום איכותי, לתת את ה50-100 שקל ללילה למקום נקי ובטוח עם מיזוג אוויר וטלפון וטלוויזיה...שווה לכם לדעתי. ועוד זה תקופת החגים עם הרבה תיירים, אז כדאי לא ללכת על משהו זול ולהצטער אח"כ. פונה זה אחלה מקום, אבל קחו בחשבון שזאת העיר הכי מתפתחת בהודו כרגע, ומבחינת מחירים השהייה שם לא תהיה זולה. (אם אתם רוצים להתפקד לאשראם של האושו, זה כבר משהו אחר
).

50 100 שקל?

אני בכיף מוכן לוותר על 500 עד 1000 רופי זה מחיר סביר לדעתי (זה לחדר זוגי או לבנאדם?) אבל איך אני קובע מראש מקום לינה? אני לא רוצה להגיע לגואה.פונה ולהתרוצץ שם שעות לחפש גסטהואס

Malcolm X

New member
אין שום בעיה..

בקישורים ששלחתי לך יש את כל הפרטים ומספרי טלפון.. אתה רושם לך איזה 4-5 מספרים. נוחת בבומביי ומתקשר ומזמין מה שהכי מתאים לך. לא תהיה בעיה לשמור מקום אם תתקשר יומ-יומיים מראש. את הפרטים הטכניים גם תוכל לברר בטלפון מבומביי. הרוב מדברים אנגלית.

קצת בעיות עדיין...

אולי אני סתם לחוץ, אבל אני באמת נוחת ב29 לדצמבר בבומביי. אנחנו בשאיפה לצאת על הרכבת הראשונה לפונה.גואה וכשנגיע שוב פעם איך נמצא מקום לינה נורמאלי שלא לוקח 7000 רופי לשלוש לילות??? - זה הכי זול באתרים האלה, וסלע, בקישור שהבאתי לי אין מיטות פנויות בדיוק בימים שאני נמצא שם לראשונה- הסילבסטר... מה לעשות??????

sela v

New member
לכן

הייתי מרים טלפון מהארץ להיות על הצד הבטוח. זה לא צריך לעלות יותר משקל לדקה (זה המחיר דרך 018).

בקשר לטלפונים

סלע שוב פעם תודה , קניתי את הלונלי פלאנט וירדו לי כל הדאגות מהלב יש שם טלפונים ושמות של כמעט כל אכסניה גסטהאוסים ובתי מלון בכל עיר בהודו ובגואה. מה שכן איך אני מחייג את המספר מהארץ? כתוב במדריך נראה לי טלפון פנימי בגואה

sela v

New member
מחייגים ככה

את הקידומת הבינלאומית שהיא 00 או 012 או 013 וככה עד 018 תלוי דרך איזה חברה מחייגים, ואז 91 שזה הקידומת של הודו, ואז את הקידומת של העיר, בספרי הטלפון רשום את זה ליד שם העיר, אבל צריך להוריד את ה-0 ואז את המספר של המלון. לפי דעתי צריך להיות הסבר בספר. אם מסתבכים תמיד אפשר לחייג 188, ויסבירו לכם איך לחייג. זה לא אמור להיות יותר מסובך מאשר להתקשר לנייד, וכבר תרגישו עם רגל בחו"ל.

Amoureuse

New member
יש לכם נסיון טוב בזה?

הנסיון שלי חד פעמי אבל גרוע - נחתתי בבומביי מאד מאוחר אז הזמנתי חדר מהארץ, בטלפון. היינו שלוש ואמרתי בטלפון שאני צריכה טריפל רום, הם בהחלט שמעו אותי כי המחיר היה בהתאם. כשהגעתי למלון לא היה להם מושג מי אני, מה אני רוצה, ובכלל לא היה להם טריפל רום. אז זה סתם מזל רע? אתם הצלחתם להזמין מקום מראש בגסט האוסים בהודו?

בומביי

אנחנו נוחתים בבומביי ב8 בבוקר אז נראה לי שאם נרצה להזמין גסטהואס לא צריך מראש..מזה אני לא דואג בקשר לגואה חשבנו להישאר לילה בבומביי כדי שנוכל לטלפן למקומות בגואה כבר משם שלא נתרוצץ שם סתם - רעיון טוב או טעות להישאר רגע אחד מיותר בבומביי?

Amoureuse

New member
המנטליות של הודו

לא תהיה שונה בין בומביי לגואה התכוונתי לשאול את בעלי הנסיון פה האם מנסיונם ניתן לסמוך על בעל המלון בהודו כשעושים הזמנה בטלפון - וזה לא משנה אם מטלפנים מישראל או מבומביי. לי היה נסיון רע אבל זה חד פעמי אז אולי זה לא משקף.

אמנון כ

New member
שווה לסגור את זה מהארץ

באתר של סלע יש אמנם רק 2 אכסניות בגואה, אבל שתיהן מלאות כבר עכשיו בתאריכים שאתם צריכים. לדעתי זה די מייצג ואני ממליץ בחום רב לא לחכות עם זה להודו - תעשו את הטלפונים מהארץ, ובאמת שווה למצוא איזה מקום קצת יותר מומלץ (גם אם בהשקעה קצת יותר גדולה), כדי שהוא באמת יהיה בטוח, ויסכים לשמור לכם מקום. תבטיחו לכם מקום מראש מהארץ ואז לא תצטרכו לדאוג במשך כל הטיסה ובבומביי. נסו לברר כמה שיותר פרטים - האם יאספו אתכם מתחנת האוטובוס, תשאלו בטלפון עם מי דיברתם, מה מספר ההזמנה (אם יש להם דבר כזה), אפילו תבקשו לדבר עם המנהל אם צריך. בכל מקרה כדאי להתקשר מבומביי שוב להזכיר להם שאתם מגיעים. אם תלכו על מקום רציני, ותזכירו שאתם מגיעים מהלונלי פלאנט, לא אמורה להיות בעיה. זה לא מבטיח שאכן ישמרו לכם מקום (זה בכל זאת הודו), אבל זה בהחלט מגדיל את הסיכויים.

Malcolm X

New member
במקרה הכי גרוע...

הולכים למקום קצת יקר ללילה אחד..... אז כבר אפשר לתפוס את הדפי זהב ולהריץ טלפונים ולסגור במקום נורמלי.

למעלה