לינה באוסטריה

kefli1

New member
לינה באוסטריה

היי

כל שנה אנחנו (15~ גולשים) טסים לחופשת סקי, הכל היה נחמד בשש השנים האחרונות כי פשוט הלכנו לקלאבים של צרפת, אלו של הקילשונים
השנה רצינו אוסטריה, הזמננו כרטיסים למינכן והופ ....., לא מוצאים מקום שיכיל את כולנו
או שהם קטנים מידי (שלה של 10 חדרים גג)
או שאלו מלנות בעיירות ה"שוות" אבל... 1800-2200 יורו רק ללינה וארוחת בוקר גדול עלינו
אז השאלה שלי היא כזו:
היכן אנו יכולים ללון לא בעיירות ה"שוות" בהנחה שיש לנו רכב והנסיעה לאתרים הגדולים לא תארך יותר מרבע שעה
רצוי מלון עם ארוחות, ספא ושיהיה סביר ברמת החדרים

תודה לעונים

להגיד "אוסטריה" זה קצת גדול

כדאי שתמקד את השאלה על אזור מסויים או כמה עיירות ספציפיות בעלות עניין עבורכם. סביב כל עיר "שווה" כמו שקראת להן יש כפרים ובהם אפשרויות לינה יותר זולות.
לא יודע לאיזו תקופה בדקת אבל באוסטריה בשיא העונה 100 יורו ללילה זה מחיר סביר מאד. באוסטריה לא ממש זול אפילו באתרים הפחות נחשבים. הלינה יכולה לטפס ל-700-1,000 יורו לשבוע אלא אם תקבלו איזו הנחה קטנה בקניה מרוכזת.
כדאי לך גם לדבר עם בחורה שכותבת פה בפורום בשם Kicker Girl. היא מארגנת דברים כאלה כל שנה, כמה פעמים בשנה. אולי יש לה תובנות בשבילך.
אפשרות נוספת, אפשר לכתוב למלונות יותר גדולים ולבקש מחיר מיוחד לקבוצה.
עוד רעיון, נסו גם בצד הגרמני של הגבול. כל הגבול בין גרמניה לאוסטריה מלא עיירות סקי שאומרים שדומות באופיין לאוסטרייה אבל פחות מפורסמות ולכן זולות משמעותית מאשר בצד השני של הגבול. ככה אומרים בכל אופן, לא בדקתי בעצמי.
דבר אחרון, למרות שלרוב אני מחשיב סוכן נסיעות כמיותר, במקרים כמו שלך אל תשלול להיעזר בסוכני הנסיעות שמתמחים בסקי. הם מכירים מקומות כאלה. יכולים לחסוך לך הרבה כאב ראש ולא בהכרח ייצא יותר יקר, בטח כשמדובר בקבוצה בגודל כמו שלכם. יש פה בפורום בחור בשום מעוז למשל.
בהצלחה.
בכל מקרה, ממליץ לכם לפעול מהר. הזמן עובד לרעתכם.

kefli1

New member
תודה רבה על העצה

אבדוק כמה מהעצות שלך, כולל את מעוז

natyh

New member
אם כבר ענו אז ...

אני מהמר גם השנה על שנה רעה עד רעה מאד באוסטריה !

למעלה