גל יקירתי.
שלום רב לך. שמי הוא לירון, חברה שנים רבות (אהה) בפורום הארי פוטר. אני היא זו שגרמה ללין להתמכר לדבר הזה, מסיבות שאסביר מיד. עכשיו, אני אסביר לך מעט על זלגאדיס ושאר ירקות: הכל התחיל כשלין באה אלי לבית במפגש פורום שגרתי, ואז פקחתי את עיניה לתופעה המרתקת והמרטיטה של הסידרה המופלאה בשם "Slayers". עכשיו, סליירס זאת סידרה נורא נורא יפה (אנימה יפנית), שמספרת על איזו מכשפה מושלמת ומטורללת ומושלמת, שהיא מכירה כלמיני אנשים וכל החרטה הזה.... מושלםם... בין כל החבר´ה שמה, יש מישהו בשם זלגאדיס גרייוורדס (Zelgadis Greywords), שהוא קיימרה- כלומר שליש אדם, שליש גולם (מין משהו מאבן), ושליש שד (מה שמעניק לזל- קון כוחות מאגיה לבנה, שחורה ושמאניזם מאוד חזקים). קסאלוס, או זאלוס, איך שבא לך, הוא יצור אדיר ביותר שלדעתי הכנה צריך להיות עם זלגא- באני. אבל אולי זאת רק אני. ואולי בעצם, לא. ^____^ אני מתנצלת שהמנהלת היא כזאת עוף *מרביצה ללין שנמצאת ממש פה לידי* מקרב לב, כי אני כעקרון האמא המושלמת- חורגת- מרשעת- פציפיסטית שלה- והיא תוענש. הו, כן. היא תוענש. *צחוק זדוני* אניוואייז, מצורפת תמונה של החבר´ה מסליירס.. ^_^ ^^זלגאדיס&קסאלוס לנצח!!^^