לין יקירתי........

yulki

New member
לין יקירתי........

את מוכנה להסביר לי בבקשה מי זה לעזאזל זלגאדיס וכל שאר השמות שאת ומאיה פולטות ללא הרף??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!? חוטפת ג´אנאנה מרגישה את הוריד במצח בולט ומחכה לתשובה בקוצר רוח גל

S.Riddle

New member
גל יקירתי.

שלום רב לך. שמי הוא לירון, חברה שנים רבות (אהה) בפורום הארי פוטר. אני היא זו שגרמה ללין להתמכר לדבר הזה, מסיבות שאסביר מיד. עכשיו, אני אסביר לך מעט על זלגאדיס ושאר ירקות: הכל התחיל כשלין באה אלי לבית במפגש פורום שגרתי, ואז פקחתי את עיניה לתופעה המרתקת והמרטיטה של הסידרה המופלאה בשם "Slayers". עכשיו, סליירס זאת סידרה נורא נורא יפה (אנימה יפנית), שמספרת על איזו מכשפה מושלמת ומטורללת ומושלמת, שהיא מכירה כלמיני אנשים וכל החרטה הזה.... מושלםם... בין כל החבר´ה שמה, יש מישהו בשם זלגאדיס גרייוורדס (Zelgadis Greywords), שהוא קיימרה- כלומר שליש אדם, שליש גולם (מין משהו מאבן), ושליש שד (מה שמעניק לזל- קון כוחות מאגיה לבנה, שחורה ושמאניזם מאוד חזקים). קסאלוס, או זאלוס, איך שבא לך, הוא יצור אדיר ביותר שלדעתי הכנה צריך להיות עם זלגא- באני. אבל אולי זאת רק אני. ואולי בעצם, לא. ^____^ אני מתנצלת שהמנהלת היא כזאת עוף *מרביצה ללין שנמצאת ממש פה לידי* מקרב לב, כי אני כעקרון האמא המושלמת- חורגת- מרשעת- פציפיסטית שלה- והיא תוענש. הו, כן. היא תוענש. *צחוק זדוני* אניוואייז, מצורפת תמונה של החבר´ה מסליירס.. ^_^ ^^זלגאדיס&קסאלוס לנצח!!^^

Ophel McNeil

New member
-א-ת- -ל-י-ר-ו-ן-!

אני ארצח אותך! ואת לין שיושבת לידך! את זאת שהבאת את המכה הידועה לשימצה בשם סליירס
אני במקומך הייתי נזרת טוב טוב כשאני חוצה את הכביש, ובודקת טוב טוב שאין במיטה שלי עקרבים לפני שאני הולכת לישון.... אני לא מבטיחה כלום, אבל בימנו המצב מאוד לא בטוח, את יודעת
נקמנית מתמיד, אופל מקניל.

As I Am

New member
*צחוק מטורף*

אופל סוויטי, לאיים על לירון זה לא דבר חכם
ו... אר... זלגאדיס! ^-^

Ophel McNeil

New member
למה?

מה היא תעשה? תדביק אותך בגלידת ארטיק לימון? מקסימום היא תרצח אותי...
יותר גרוע מעכשיו כבר לא קיים.... אופל מקניל וליאו (I wish!)

S.Riddle

New member
אהם. אופל.. ארם.. *שולפת כפית*

את מבינה, אני לא חושבת שאת בשום עמדה לאיים עלי, כי.. טוב.. אני אישית תמיד מקווה להידרס כשאני חוצה את הכביש, ומה שיש לי במיטה הוא הרבההה יותר גרוע מכמה עקרבים... *רמז~קוצים חדים וארסיים~רמז~* בכל אופן, אם את היית רואה בעצמך את הפלא השמיני (ובעצם, הסליירס מתעלים בגדול גם על כל 7 החירטוטים האחרים האלה...), את היית מבינה למה המנהלת הכ"כ טופיקית שלך היא כ"כ עופית לאחרונה... ג´ה נא! ^^לירון&זללללל^^

Ophel McNeil

New member
אז את לא ראית את אחי הקטן,

או שמעת אותי שרה! ותאמיני לי, ולין יכולה להעיד, נגד זה- אף אחד לא יכול לעמוד... וכבר ראיתי את הפלא השמיני... *מזילה ריר* וכן, לין, אני מדברת על ליאו!
ללא אופל מקניל... ה
הזה מזכיר לי בטירוף את סער... יק!

למעלה