לימנצ'לו.......

dcrazy

New member
לימנצ'לו.......

בשעה טובה ומוצלחת התחלתי את ההכנה של הלמונצ'לו........ נראה עוד כמה זמן איך יצא... יש לי שאלה או שתיים: 1. ראיתי פעם בפורום שבקבוק אחד של אלכוהול לא מספיק והיה הצעה להוסיף וודקה עכשיו השאלה היא כמה וודקה ואם בכלל כדאי? 2. כמה זמן הכי כדאי להשאיר את הקליפות בהשרייה כי שמעתי 3 ימים וגם שמעתי חודש אז מה הכי כדאי? תודה מראש ובהצלחה לי...

סניפטר

New member
שבועיים בהשרייה ולא צריך וודקה

אבל כשאתה מכין עם פירות צריך להשרות חודש כדי למצות את טעם הפרי

dcrazy

New member
תודה רבה....

תגיד יש לך המלצה לפרי משהו שיצא קצת מתקתק?

MidNight Flame

New member
אני אישית...

כבר ניסיתי לימונצ'לו ויצא טוב ואני מתכוון לנסות עם שזיפים שחורים מיובשים... לגבי אחוז האלכוהול - אם אתה רוצה להשוות למקור מומלץ להוסיף כחצי כוס וודקה או משו. עוד הערה חשובה - 3/4 קילו סוכר למהול במים ולא קילו!

dcrazy

New member
סבבה..

תודה אני ינסה רק שאלה נגיד לדוגמא אני רוצה לעשות עם תפוחים בערך כמה אני צריך לשים בהשריה? ומה את כל התפוח או רק קליפה או איך? השאלות האלה נוגעות לכל פרי כלשהו... תודה מראש..

MEIMIS

New member
האמת.....גם אני רוצה לדעת :)

נחכה לסניפטר נראה מהי תגובתו אני חושב גם ששבועיים זה מספיק

MidNight Flame

New member
לתפוחים? וודאי! ומה נראה לכם ש..

סניפטר מדען? כל הרעיון הוא להיות משוגע כמה שיותר ולנסות - אני מציע לחתוך את התפוחים עם הקליפה ולהשרות...

סניפטר

New member
כאן דוקטור סניפטר

טוב אני לא המומחה ומידנייט צודק בקשר אלי לנסות מצליח אחלה לא מצליח לחברים . וכן למלות בפירות עד לכיסוי האלכוהול אצלי נכנס לבקבוק 4 אגסים 1 תפוח חופן צימוקים וקליפות מלימון אחד ופלח לימון . רק שוב הדגש הוא על הסינון איכות המים (ועדיף מים מינרלים) ולא להגזים בסוכר למה כי פירות מכילים סוכר בהצלחה בניסוי ואגב עם חבר שלכם ששותה מתחיל לפרפר אז כדאי לארוז מזוודה .. טל

MidNight Flame

New member
אני עשיתי בזמנו את הטעות של הסוכר..

עם הלימונצ'לו - לימונים אולי לא מתוקים אבל קילו סוכר בליטר מים זה בהחלט יותר מידי... זה מזכיר יותר תרכיז לימונצ'לו מלימונצ'לו - נשאר לי עוד מעל לליטר.

סניפטר

New member
גם לי קרה בפעם הראשונה

ותרמתי אותו לחבר שחטף הרעלת סוכר ואגב מהליטר שנישאר אתה יכול להשתמש בתור ממתיק אלכוהולי לקוקטיילים או לג'לי אלכוהולי טל

למעלה