לימכור?

basayona

New member
לימכור?

בס"ד אחים שלי.. אני שוקל לפרוש!! אני כבר בן 40 מגיל 17 במקצוע- עברתי הרבה דורות של אורגנים מהקסיו הראשון שלי .... דרך ה psr6300 המיתולוגי רולנד לדורותיו ועד ה g70 הנוכחי הקיצר - הצעירים תפסו את השוק במחירי ריצפה ואני כבר זמן רב יושב בטל - וחוץ מלהלחין ולהקליט לעצמי [ הg70 נותן הרבה מוזה..] לגלוש בפורום ולשחק עים האורגן , המצב בטטה !! חברה אני מבקש תמיכה פסיכולוגית או עצה כי אני ממש סרוט על המוסיקה [ אני כנר במקור ] ופרישה מפעילות קשה קשה... מכירת ה G70 תהיה עבורי הפרישה הסופית ולכן אני מתלבט לימכור או לא!! לא שאני לחוץ על כסף רק חבל ש12000 ש"ח שאני יכול לקבל עליו שוכבים בדד - אך מצד שני ... נו כבר סיפרתי שנה טובה לכולם

אהמממ...

אם אתה לא לחוץ על כסף, הייתי עוד מנסה להמתין-לא שמעתי על ירידה במחירים. לאיזה סכומים אתה מתכוון?

basayona

New member
500 שקל ואפילו פחות

מול דבר כזה אני מתמודד!! כל הברמצוות וההופעות הקטנות- מתמקחים אתך ומביאים ילדים חתונות זה קצת אחרת לפעמים 800 ש"ח אולי יותר - אבל גם כאן יש הצפה

מה פתאום לפרוש?!

תמיד טוב שאתה גם מנגן לעצמך, לא? זה סוג של פורקן, לא? זה מרגיע ביותר לנגן... וגם אפשר להשמיע למשפחה.. אתה יכול לנגן למשפחה הקרובה ולחברים, ואולי זה יתפתח בהדרגה... כל אחד וסגנון הנגינה שלו, ואם אתה טוב אז יאהבו את מה שאתה מנגן...

ישי מיל

New member
תפוס נישה מוזיקלית שעדיין לא טחונה בצעירים

שירי הגיל השלישי, ערבי שירה, הפעלות לקראת חגים במסגרות מסויימות. תבנה לך תוכנייה מעניינת ושווק עצמך כמשהו אחר! בתור "אמן" שכזה תוכל לגבות יותר. בהצלחה.

יוב יוב

New member
"דיכאון נגינה"

רציתי לשתף אותכם גם בבעיה דומה: אני כאמור בן 24 ומנגן מגיל חמש בערך (בחישוב מהיר משהו כמו 19 שנה) אבל בכל זאת הרמה שלי היא לא כל כך גבוהה. רואים שיש רמה טובה מאוד אבל כשאני רואה קלידנים אחרים מנגנים, לפעמים אני אכול קנאה. אני מנגן המון שנים מבלי תווים וטכניקות ספציפיות, רק לפי שמיעה ורעיונות שלי לטכניקות משלי. שוב, לא רמה גבוהה אבל ממש ממש לא של מתחילים. היגעתי למצב שהלהקות לא ממש מתרוממות, ולפעמים זה הגיע למצב שפשוט לא הייתי מנגן בבית. הציוד מקופל ורק בחזרות אני מנגן (אגב, אחת הסיבות שאני מוכר את הקטרון). כמובן שאני כותב, מלחין וקצת שר, אבל כשהציוד מקופל, מצאתי את עצמי מנוחם ע"י פלורידה - הגיטרה שלי. חיקוי של אוביישן בצע ירוק... לסיכומו של עניין - יש עליות ויש ירידות. אבל לעזוב לגמרי את עניין הנגינה זה לא בא בחשבון. תמשיך לנגן, תמשיך לכתוב ולהקליט, תשקיע, תלמד ותלמד , תופיע, תחפש, ואני באמת לא חושב שיש קשר לגיל שלך!! וחוץ מזה לך תדע, אולי תהייה עובדיה חממה הבא... אל תפסיק. תחפש פרטנרים אפילו לפעם בשבוע. אגב, אני נגנתי בלהקה שכל החבר'ה חוץ מהמתופף עם 40 פלוס. מאוד משעשע ואתמול הם הופיעו והביאו לי חשק לחזור אליהם כי הם יושבים ממש טוב ו... מופיעים (קאוורים לרוק שנות השבעים). אז אני מקווה... בהצלחה לכולנו

basayona

New member
תודה

תודה על הרעיון באמת מתאים לי רק שיש בעיה של שירה מעורבת- צריך לחשוב בעניין בכל מקרה - תודה

אל תמהר למכור..

קודם כל יש תקופות ויש תקופות..תחכה קצת. מה שאולי הייתי מציעה לך בהמשך למכור את ה-G-70 ולקנות משהו פשוט יותר. כך תרוויח משתי הצדדים. בהצלחה. ואל יאוש!

למעלה