לימין ...

אלוני.

New member
לימין ...

קראתי ביומיים האחרונים את ההתקפות המתלהמות ולהלן תגובה מרוכזת לכולללללללם. תופעה מעניינת מתרחשת כאשר את ם נתקלים במישהו שחושב שונה מכם, מישהו שמאמין בדרך שונה מכם , שימו לב שאני מאמין רק בדרך שונה מכיוון שהתוצאה תהיה ממילא אותה תוצאה. יש כאן מי שמניח שאין לי ערכים , לא שבאמת יש לי, אבל אם זו יכולת הסקת המסקנות הרי שאני יותר מודאג בכל יום שחולף. יש כאן מי שפונה לכיוונים פסיכיאטרים ופסיכולוגיים לכל מי שתומך בברק או סתם מתנגד לשרון. ואני, עת השתחררתי הרופאים המליצו לי על ניהול פורום כתרפייה לבריאות הנפש שלי.... מוזר ועצוב לי לראות את המתקפה הנערכת על מי שחושב שונה מכם, חבל לי בשבילכם שאין לכם את היכולת להתעלות לדיון ענייני תוך הבנה בסיסית שיש אנשים שחושבים שונה מכם. מי שחושב שמחר יהיה מחר שונה חי באשליות, מחר אני עדיין אהיה כאן ועוד למעלה ממליון האנשים שיצביעו היום לברק. כדי שמחר יהיה כאן יותר טוב, יותר נורמלי אין זה חשוב מי יהיה ראש הממשלה, חשוב יותר איך נסתדר איש עם רעהו. לפני שנריב עם הפלשתינאים בואו נסתדר אחד עם השני. ויפה(לא דרעי) שעה אחת קודם. היה לי עוד משהו להגיד אבל ההשפעה של הכדורים מתחילה לפוג...אז תיכף אשוב.

hreuven2

New member
הכל חוזר אליך

במקום פניה לימין הפניה היתה הרבה יותר מתאימה לשמאל בעיקר לגבי השונה,משום מה כגולש ותיק בפורום קשה לי לקבל התחסדות כה רבה כאשר באופן עקרוני ברק ניסה למכור אותנו כשהוא מסמך על 30 חברי כנסת בלבד,ואם נחזור לימי רבין הסכם אוסלו נחתם בחסות מיצובישי לחשמלאי. אולי לא ראית אתמול חרצופים אבל העדינות בטיפול בברק מול שרון עם סניליות ולבנון וקצת בתי קברות ודוד לוי השרמוטה וכו מעידים ששמאל כפי שיוכח בבחירות האלה שכולל% 30 מהמדינה כפה דעתו על% 70 וזה כנראה נקרא לקבל ולהתחשב

sanlee

New member
אלוני תמשיך להחזיק בדעותך!

אני מבין שאתה לא מסוגל לקבל ביקורת . אז בסדר יותר אני לא יבקר אותך. ואז תרגיש שהכל טוב והמצב מצויין .אז שהייה לך לבריאות.

למעלה