לימור וחיים לימור וחיים המדהימים אני חולה עליכם אתם הכי טוב שיש עלוי שתזכו מקום ראשון
פ פצצת מים New member 1/6/06 #1 לימור וחיים לימור וחיים המדהימים אני חולה עליכם אתם הכי טוב שיש עלוי שתזכו מקום ראשון
צ צחי9פיל New member 2/6/06 #2 לימור אטיאס המלכה כמה כישרון יכול להיות בבחורה אחת כמה? לימור תעשי לי ילד (ועל הדרך תנצחי בלרקוד עם כוכבים)
לימור אטיאס המלכה כמה כישרון יכול להיות בבחורה אחת כמה? לימור תעשי לי ילד (ועל הדרך תנצחי בלרקוד עם כוכבים)
ר רוקד עם כוכבים New member 2/6/06 #3 נצל''ש יש לה קומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=19748&smsMsg=
ל לימלי New member 2/6/06 #4 לימור אטיאס רוקדת מדהים!! היה להם את הריקוד הכי יפה!!! חיים רביבו רוקד כמו הצרות שלי, וריקי גל- רוקדת כמו מתה!!! להעיף אותה ומהר!!!
לימור אטיאס רוקדת מדהים!! היה להם את הריקוד הכי יפה!!! חיים רביבו רוקד כמו הצרות שלי, וריקי גל- רוקדת כמו מתה!!! להעיף אותה ומהר!!!
פ פצצת מים New member 2/6/06 #5 לימור ה100ממת היא רוקדת מדהים ונכון ריקי גל רוקדת כמו מתה וחיים רביבו רוקד כמו הצרות שליייי
מ מילקי ספירלה New member 3/6/06 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif