לימור אטיאס

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gifהכל טוב ויפה,

אבל בפעם הבאה - לשרשר! 2 הודעות מתחתייך יש דיון שלם על לימור

mika95

New member
לימור אטיאס../images/Emo204.gif

אני לא יודעת מה כתבו על לימור אטיאס... ואני לא יודעת מה האופי שלה כי בסך הכול אני רואה בטלוויזיה ובעיתונים. אין שום דבר שמוכיח שהיא שטלתנית או מגעילה
או נחמדה ומתוקה
. אני יודעת שהיא רוקדת נורא יפה
נ.ב בקשר לחיים, לדעתי באמת הבעיה היא חיים ולא לימור,אבל הוא כל כך משתדל שהוא יצליח!

סמינצה

New member
נכון!!!

מסכימה עם כל מילה!!!! צודקת בהחלט!!!!!!!! ואל תאמינו לעיתונים..!! חיים הוא הבעיה האמיתית! לפחות לא רק אני חושבת ככה!

מיטל1471

New member
בעיני....

שניהם טובים מאוד רק שהם מפחדים ממה שהשופטים יגידו ואז יורד להם הביטחון העצמי... והתוצאה זה ריקוד רדום ולא מוצלח.... אבל בהתחלה כל ריקוד שלהם היה סוף הדרך הם צריכים חיזוקים.... לימור הכי יפה בעולם יש לה יופי מיוחד.....

../images/Emo46.gif שטלתנית בהחלט...

נראית ממש אחת שהדם עולה לה לראש. מצטערת, אבל כמו שאמרו כאן לפניי "אין עשן בלי אש" זה לא בן אדם אחד ולא שניים שאמרו עליה שהיא מגעילולה. היא פשוט צריכה להרגיע ולהפנים טוב טוב שהיא עדיין לא רקדנית המילניום...

זה לא נכון....

היא בטח יודעת מה אנשים כמוכם חושבים עליה ואיך שהתיקשורת הוציא אותה ובגלל זה היה חשוב לה להגיד שהיא לא רבה עם חיים ושיש בניהם קשר טוב.... אפילו חיים מצדיק אותה והוא יודע איזה שטויות אנשים כמוכם מדברים מבלי להכיר אותה בכלל......

שמה עליכם פס!

אני חושבת שלכולכם יש מן דבר כזה מעצבן שאוכל מבפנים.... נו איך קוראים לזה? אה כן..... ק-נ-א-ה!!!!! אתם פשוט מקנאים ביופי המהפנט שלה, ביכולת שלה לרקוד, לשחק ולשיר כמו שהייתם חולמים שגם לכם יהיה!! לימור היא בחורה מקסימה, ואין לאף אחד כאן זכות להגיד עליה את כל הדברים המגעילים והפטתיים שכותבים עליה בעיתון! ובטח לא למי שמאמין לזה!!! תתפלאו, אני מעריצה את לימור כבר שנה וחצי, ואני מרוצה ממנה יותר מכל אדם אחר!! ואם משהו מפריע לכם, אתם יכולים רק לקפוץ כי אני והיא שמות על כל מי שחושב ככה פס אדום ורחב!! תודה ולהתראות!!

שמה עליכם פס!

אני חושבת שלכולכם יש מן דבר כזה מעצבן שאוכל מבפנים.... נו איך קוראים לזה? אה כן..... ק-נ-א-ה!!!!! אתם פשוט מקנאים ביופי המהפנט שלה, ביכולת שלה לרקוד, לשחק ולשיר כמו שהייתם חולמים שגם לכם יהיה!! לימור היא בחורה מקסימה, ואין לאף אחד כאן זכות להגיד עליה את כל הדברים המגעילים והפטתיים שכותבים עליה בעיתון! ובטח לא למי שמאמין לזה!!! תתפלאו, אני מעריצה את לימור כבר שנה וחצי, ואני מרוצה ממנה יותר מכל אדם אחר!! ואם משהו מפריע לכם, אתם יכולים רק לקפוץ כי אני והיא שמות על כל מי שחושב ככה פס אדום ורחב!! תודה ולהתראות!!

כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לימור אטיאס רוקדת יותר יפה מכולם פה ביחד אז על תגידו עליה דברים רעים נראה אתכם רוקדים עם עינים עצומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לימור אטיאס רוקדת מאלף!!! היא רוקדת הכי יפה בתוכנית ואף אחד לא מגיע לרמה שלה (אפילו לא אנה ארונוב!!!!) אני לא מבינה למה אתם מצביעים לאנה ארונוב מה אתם מוצאים בה חוץ מחזה גדול????????? הבעיה בריקודים היא לא בלימור אלה בחיים הוא עושה את הכראוגרפיה זו לא אשמת לימור היא עושה מה שאומרים לה לעשות והיא עושה את זה יפה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חסוי31

New member
מי פה מדבר על לימור אטיאס?

אני רוצה להגיד לכולם דבר אחד לימור איאס היא פשוט מושלמת ורוקדת פשוט מושלם אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים סיפרו לי עלה הרבה ואני רוצה להגיד לכולם שלימור היא אישה פשוט הכי חמודה בארץ ומה שכותבים עלה זה בכלל בכלל לא נכון ואתם לא צריכים להקשיב לכל מה שכותבים בעיתונים או לקנאה באה בגלל שהיא מושלמת הוא רוקדת יפה ועוד דבר אחד ואחרון אתם לא צריכים להגיב למי שאתם שונאים פרגון שמעתם על המילה הזאת?

חסוי31

New member
אתם לא צריכים לדבר ככה על לימור

לימור היא בן אדם פשוט מדהים ואתם מקשיבים לדברים שכותבים בעיתון אני לא יודעת מה קשור כל הענין שכתבו בפנאי פלוס על לימור אטיאס וגיא הראילי לעלינה בקייר ואתם לא חיביים להקשיב לכל מב שכתוב בעיתונים ואני מכירה את לימור אטיאס כאילו סיפרו לי עלה הרבה טזה לא נכון מה שכתובים עלה בעיתונים עובדה בראש 1 כתבו שנינט היא כוכבת מ'ס 1 ולימור אטיאס היא מ'ס 2 ואז כתבו כמה שמות שאני לא זוכרת וזה אומר שאוהבים את לימור אטיאס הרבה ילדות ואני רוצה להגיד לכלום וללימור אטיאס אם היא רואה את זה שאני אוהבת אותה מאוד ואוהבת איך שהיא משחקת ורוקדת ולימור אטיאס רוקדת הכי יפה מכולם ..! ועוד פעם לפרגן לאחרים ..

לימור אטיאסס

תדעו לכםם שהיא הרקדנית הכיייייייייי טובהההההההההההההההההההההההההההההה אין עליהה!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אין עליה טיפת פוזה!!!!!!!!!!!!!!!!היא כל כךך חמודהההההה והטעות הכי גדולה זה שהוציאו אותה מהתחרות אני מתה עליהההההההההההההההההה וחוץ מזה שהיא רקדנית ענקיתתתתתתתתת היא גם שחקנית מדהימהההההה והיא מהממתתתתתת

MAMI6

New member
היי יש לי שאלה לכולם

יש לכם אתר על לימור אטיאס או שאתם מכירים....... אם יש לך איולה לשלוח לי?. אם את יכולה תודה כי אני עורכת עיתון....

למעלה