לימור אטיאס

ילדונת5

New member
לימור אטיאס

איך אתם יכולים לבחור בה? הבחורה מתנהגת כמו דיווה מתנשאת. בכל מקום אפשרי כותבים עליה שאף אחד לא מסתדר עם ההתנשאות והמזג החם שלה. ראיתם גם איך לפני כמה תוכניות היא צרחה על בן הזוג שלה חיים? גיא אריאלי ואליענה בקייר הודיעו שאם היא ממשיכה לעוד עונה ב"ילדות רעות" אז הם עוזבים. האמת? גם אני! והיא בכלל לא רוקדת משהו, מתמתחת לה כמו איזה איטרייה...

קריקט1

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא סובלת אותה!

מחייכת לה תמיד מאוזן לאוזן כמו איזו מוטציה!! אנה ארונוב כבר תראה לה רקדנית מהי!!

אולריקה

New member
../images/Emo45.gifגם על השופטים היא התנשאה פעם

וזה ממש לא חוכמה איך שהיא רוקדת כי היא למדה לרקוד להבדיל מכל הכוכבים האמיתיים האחרים. פראייר מי שמצביע לה!

moton

New member
היא לא נראית לי כזאת...

בשבוע שעבר ביקרתי בנוה אילן במקרה ביום שני... והם שם כולם, וראיתי אותה בקפיטריה (היא עמדה לידי בתור) וממש לא ראיתי עליה שם סימן להתנשאות או לכל מה שמספרים עליה ומשמיצים אותה בעיתונים.. ניגשו אליה שתי ילדות, רצו חתימה, רצו תמונות והיא עשתה הכול בחיוך וכיף.. ואח"כ היא גם ישבה לאכול בשולחן עם גיא.. מסקנה - לא צריך להאמין לכל דבר שקוראים בעיתונים (ובמדורי רכילות בפרט!)

דוגרי../images/Emo45.gif

מה אתם מאמינים לכל דבר שכותבים?? ולגבי לימור וחיים, קורה שמתווכחים על חילוקי דעות ומתוך לחץ עצום גם לא תמיד חושבים על מה שאומרים... עובדה שהיו להם גם הרבה רגעים כיפיים ומצחיקים ביחד, היא אפילו סיפרה על קטע מצחיק שהיה להם בחזרות באיזשהו ראיון.

לימור צריכה להודות לחיים ../images/Emo45.gif

במקום להודות לו היא מתייחסת אליו בזילזול... מסכימה עם כל מה שכתבת!!! לימור צריכה ללכת!!!
איפה כתבו שגיא אריאלי ואליענה לא רוצים לשחק איתה בילדות רעות? ממממממ..... ממש מעניין......

ettyha100

New member
בעיני היא צבועה כי היא רוצה לנצח.

בת'כלס היא בחורה שוויצרית שהפרסום עלה לה לראש. [אני אישית נגעלתי ממנה שהיא אמרה על חיים מה שהיא אמרה. חוצפנית. היא לא מבינה שאם היא מריכה לנצח היא בנתח ואם לא אז לא. הכל כתוב..................

Witchcrafts

New member
אנא המנעי מהוצאת דיבה וכד'.

את לא יכולה לקבוע בוודאות שהיא שוויצירית ושהפרסום עלה לה לראש, רק על סמך כתבה אחת או שתיים. אני בטוחה שאת יכולה להביע את דעתך בשפה נאותה יותר. נכון? (-: הדבר היחיד שמפריע לי בנוגע ללימור אטיאס הוא שהיא יצאה בהצהרה של לבוש צנוע, כשלמעשה היא החזיקה מעמד כך רק מספר תוכניות בודדות. מה היא השיגה בזה? ._.

moton

New member
חחח ועוד משהו באותו עניין

היה לה שער באיזשהו עיתון.. "סגנון" נראה לי, והיא הייתה שם עם גופיה ותחתונים.. (זה היה קצת לפני שהתחילה העונה) קצת תמוה.. אין ספק שבקטע הזה היא מוזרה..

../images/Emo45.gif../images/Emo206.gif../images/Emo46.gifמסכים עם כל מילה שלכם

כל מה שכתבתם על לימור אטיאס הוא ממש נכון אני מסכים איתכם לגמרי! ומי שרוצה חיזוק לזה שהיא מתנהגת כמו פאקצה מעצבנת שיסתכל בקשה על האירוח המיוחד שהיה לרגל המצב בצפון ויראה איך היא הצטווחה כתרנגולת מרוטה כשגיא אריאלי אמר שכל הזוגות רבים היא צרחה לא אני וחיים לא רבים כאילו אין אין גבול לצביעות? מה היא חושבת שהצופים בבית מפגרים?! אני קורא לכם בכל לשון של בקשה אל תצביעו לה בתוכנית... אנא עשו צדק יש מספיק מתמודדים איכותיים ושרוקדים יפה ומגיע להם (גיא,פיני, חיים) עשו חושבים טוב טוב ותראו בעצמכם...

חייל.... שוב אני

אני הייתי רוצה מאוד שלא תאמין למה שקןראים בעיתונים אבל זה בטח לא יקרה אז..... אולי תיפגש איך שהוא עם לימור ואז תגיד לי עם היא רעה או טובה.... זה לא חשוב מה התקשורת אומרת זה איך שהבן אדם עצמו.... שיהיה לך המשך יום טוב....

לקובי דוד

אתה יכול לסדר לי פגישה איתה אחי...
לא, רציני עכשיו תהרוג אותי אני לא אוהב אותה יש בה משהו מאוד מלאכותי לדעתי אני יודע שיש אנשים שחושבים אחרת וזאת זכותם המלאה... תסכים איתי שרקדנית..היא לא! ואם תצפה היטב באירוח שהיה למען תושבי הצפון תוכל לראות היטב את התנהגותה הדיוואית... שתהיה לך שבת שלום

מיטל1471

New member
לחייל.....

תראה אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה עליה..... ואתה יכול לא לאהוב אותה אבל משהו אחד אתה ממש לא צודק..... לימור לא רקדנית???? היא סופר רקדנית ועובדה שכולם מהמרים עליה.... (כל המודחים, כל העיתונים, והמשפחות של האומנים....) אז תגיד מה שבא לך ואולי אתה לא אוהב איך שהיא רוקדת אבל אתה לא יכול לקבוע שהיא לא רקדנית.....

ילדונת5

New member
ב"פנאי פלוס" היה כתוב על ילדות רעות

על איך שלימור נותנת שם הוראות לכולם ולשאר הצוות נמאס מזה. אני לא יודעת אם זה נכון מילה במילה אבל מה אני יגיד לכם אין עשן בלי אש, אני מבינה את הצורך שלה לנצח אבל איך היא יכולה לצרוח על חיים "דבר איתי בעיברית, לא ברוסית!!!" ותוסיפו לזה את ההערה שלה על השופטים "הדעה שלהם זה לא מה שחשוב", אלוהים, איזו התנשאות! אני לא מחבבת אותה בכלל וגם חושבת שיש שם רקדניות ורקדנים בהרבה יותר טובים ממנה.

כלכלונת

New member
לימור היא מאמי!! וזה סך הכל בעיה שלכם שאתם מאמינים למדורי רכילות. באמת, אל היה כ"כ יפה כשהיא האשימה את חיים, אבל עובדה!! הוא אשם!! זה בעיה לשו שהוא נעלב משטויות. למשל- כשאמרו שלימור יותר טובה ממנו הוא נעלב וניסה להבליט את עצמו יותר בריקוד הבא. [בעונה הראשונה- זה היה גם לאליענה, ואורון רק חיבק אותה ושמח!!] היא רוקדת מהמם! והיא יפה! ובקשר לבגדים- היא מסורתית. והיא פשוט אמרה שתוך כדי ריקוד הבגד יכול ליפול!!!!!! ואז זה ממש לא נעים... אבל כהיא הצטלמה לשער זה רק תמונה ולא וידאיו ולא נופל כי לא זזים וזה לא איכפת לה.. ולמנהלות- עלק מקפידות על "הוצאת דיבה" כל השירשור הזה הוא הוצאת דיבה אחת גדולה!!!!

אפ אחד לא יכול לדעת מה האופי האמיתי

שלה מכאן...אנחנו סך הכל רואים אותה בטלוויזעה לפי זה אתם לא יכולים להסיק כלוםם הדבר היחיד שא]שר לדעת זה איך היא רוקדת ןוהיא רוקדת מקסיםםםם ואםילו לדעתיי בלי שכולם ייצרחו עליי היא ןחיים יותצר טובים אפילו מחיים ואנה אצלם סה הכל באזזז כי היא אנה ארונובב והוא חיים רביבו...לדעתי הגמר צריך להיוצת גיא אראילי ולימור אטיאס...

סמינצה

New member
צודקת!!!

אני גם חושבת!! אנה אהרונוב מתנסת, וחיים רביבו.. הוא חיים רביבו... ורק שתדעו בריקוד לבנות זה יותר קשה.. הבנים לא צריכים להיות גמישים או עם שמלות ענקיות! לימור אטיאס וגיא אריאלי לגמר!!!!!!!!!! (גיא אריאלי בטוח יגיע לגמר.. השאלה מה אם המעריצים של לימור... תצביעו לה!!) חוצמזה.. איזה זוג לא רב עד עכשיו בתכנית?? שירלי בוגנים וקיריל רבו.. חיים ואנה רבו.. גיא ומאשה רבו... זה הכי נורמלי לריב!!!

מיטל1471

New member
אוי לימורי שלי.....

איזה חמודה היא אלוהים..... כולם להמשיך להצביע כל יום 21 ל5060 בבקשה..... המשך יום טוב

למעלה