לימורי:)

Tin Doll

New member
מתוקה!!!

המון המון המון מזל טוב! מקווה שבילית כמו שצריך :) אוהבת

Miss Tika

New member
מותק!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח, שתזכי לשמחה, אושר, אהבה ורק רק דברים טובים!!:]
לב|

use your guns

New member
לימוווווווורי

נשמה, מזל טוב :) יהו, יומולדת 18 יא חוקית! אושר, עושר, בריאות ויושר בהצלחה בהכל..צבא, בנים..נו את יודעת אני גרועהבברכות אבל שיהיה לך הכי טוב בעולםועד 120 :) :) :)

N o o s h y

New member
לימורי יקירתי!!!

המוןהמוןהמוןהמווווווווון מזל טוב ורק אושר! שתהיה שנה של הגשמת משאלות ויצירת חלומות חדשים :] אוהבת

LimiMimi

New member
כפרות אחת אחת!

תודה רבה.
חיממתן את ליבי! כמובן מה שרשמתי אתמול לא היה אפילו חצי ממה שעשיתי... חזרתי הביתה והלכתי לישון, קמתי בסביבות שתיםעשרה ועשר דק' אחרי שמעתי אינטרקום. שתי חברות באו, הלכתי להתקלח ואז פתאום התחילו לבוא עוד ועוד בסוף הגענו להרכב מלא (משהו כמו שמונה בנות) והלכנו למכוניות הן הסיעו אותי ליפו, לחוף המדהים עם הדשא.. וואו, הייתה רוח ושמש והיה כלכך נעים וכיף ובמקום עשינו שם פיקניק והיה פשוט כיף! ורגוע. חזרתי בסביבות ארבע וחצי, שרפתי קצת זמן, מלא אנשים התקשרו
בחמש וחצי חברה אספה אותי לרעננה נכנסנו לפאקינג וי איי פי!#$! של הקולנוע. זה משהו מדהים. זה היה יותר טוב מהסרט בחיי.. הביאו לנו שמפניה, אוכל, כורסאות.. אולם לבד.. שיו ;[ איזו חוויה כשחזרתי הביתה באו אליי חברים והביאו לי מתנה (בקבוק של סמירנוף
ומשחק שתיה כזה.. עם קליעה למטרה) אח"כ יצאנו לבלו בר שתיתי פליימינג למבורגיני [זה טוב!], הביאו לי כוס יין ועוגה על הבית, וגם שוט של יגר אח"כ בסביבות שתיםעשרה וחצי חברים שלי הלכו ובאו חברים מהעבודה שנתנו לי לקחת עוד שוט של איזו וודקה מוזרה.. והייתי פשוט שפוכה מתה כמו שצריך.
אאאאאאאאאחלה אחלה יומולדת. אני מבסוטה בטירוף.

LimiMimi

New member
תמונות, כי חייבים.

וזה רק ממישהי אחת.. יהיו לי עוד
הפיקניק.

LimiMimi

New member
../images/Emo6.gif

חבורה של פדלעות. איזה שתי בנות גילו שיש להן גם כיסאות במכונית, זו התוצאה...

LimiMimi

New member
בוי איי פי.

שיהיה ברור- כשהגענו גילינו שיש לנו שם מזנון שלם בחינם. לפתיחה היא הביאה לנו שמפניה ולקחנו "סלט" עם רטבים, אח"כ היא חיממה לנו בייגל, ולקחנו קינוחים ממש ממש טעימים. לסרט עצמו לקחנו פופקורן ושתיה. (אני לקחתי מיץ מגעיל) נכנסנו והיו כורסאות מטורפות, והאולם היה ריק. אז התנחלנו כל אחת על איזה שש כורסאות במקום אחת.
כשהתחילה הפסקה ישר בא מישהו ופתח לנו את הדלת, יצאנו, לקחתי תה ובייגל וגלידה.
נכנסנו לסרט, כשנגמר יצאנו וגילינו שיש קופסה עם מלא שוקולדים בכניסה. תגידו שזה לא אלוהי.

LimiMimi

New member
מתחילה לשתות..

"מה? לשים את הקש? אבל זה יישרף!!!" אני מפוחדת לקראת הפליימינג.

LimiMimi

New member
פה אני כבר מאושרת.

ורק שתדעו שלא הקאתי בכלל.
ולמה זה נראה כאילו אני נוגעת לעצמי בציצי.

MaddyD

New member
סליחה על ההעלבה

את מזכירה לי את עצמי בתמונה כיף

AnGeL DoLlY

New member
ואוווו. איזה כיף::)

איפה האולם קולנוע הזה?! גם אני רוצה לבקר שם..חח

LimiMimi

New member
זה עולה איזה 120 שקל.

חברה שלי קיבלה 2 כרטיסים בחינם.
אבל זה כלכך שווה את זה, גאד, את מרגישה מינימום מלכה! מה שאנחנו הלכנו זה בקניון רננים, יש כאלה גם בסינמה סיטי ואני יודעת שגם בפארק.

למעלה