טוב בא לי לספר מה היה עד עכשיו..
חח יש לי כלכך לספר ועדיין זה לא היום הרשמי.. התכוננו לחפירת ענק!!! אז המשפוחה לקחה אותי לסושי סמבה. זה פאקינג מסעדה יוקרתית ובתבתבתזונה. המנות שם מדהימות. כל מי ששם טחון תחת, אבל הי, למה לא ללכת למקומות כאלה שאתה פאקינג מקומבן...
המנהל חבר ממש טוב של אח שלי, פינק לנו ת'צורה. אז כמו פעם קודמת, פשוט לא לקחנו תפריט והוא הביא לנו מנות. היה כלכך טעים! אמא נסעה עם אחותי לת"א ואח שלי אמר שיוריד אותי בבית.. התקשרתי לדנה להגיד לה שאני עוד 3 דק' בבית שיתארגנו ונצא עליתי לבית פתחתי ת'דלת והופ.. הפתעה! מצד אחד כל הבנות (בערך.. 7?) והבנים מהצד השני פתאום התנפלו עלי (5) ואין זו ה-חבורה.. וכלכך התגעגעתי אליהם בהרכב מלא וזה היה ממש כיף לדעת שכולם שם אז כל הבית היה מקושט וחמוד ומוזיקה בקולי קולות מסתבר שחיכו לי בערך שעתיים הביאו לי מתנות...
ממש ממש שוות! אני אעלה תמונות מחר או משהו - אחותי קנתה לי תיק ממש מתוק. - קלרי עשתה לי קופסה ממש יפה, שמה ממתקים וציירה מן פורטרט ממש יפה שלי, ממש מושקע.. בנוסף היא קנתה לי חולצה סגולה שממש אבל ממש רציתי והיא אפילו לא ידעה! ושרשרת מקסימה :] - טולה קנתה לי ספר "שלושה דברים לאי בודד" של יואב אבני.. לא קראתי אבל נשמע אחלה - נעמה קנתה לי לוח מגנטי עם מגנטים של פמילי גאי וזה פאקינג אדיר@$#$! כולם רשמו לי שם ברכות.. אשכרה יעיל לא שתיתי יותר מידי.. הסף שלי גבוה מידי אז זה בקושי משפיע.. שתיתי 2 שוטים של טאקילה מ-ז-ע-ז-ע-ת (מקסיקנית חריפה כזו.. ג'יזס) ו2 שוטים של אפטרשוק בטעם מי פה? באחד וחצי נסענו למסיבה בצוף, הכניסו אותי חינם.. שתיתי שם 2 שוטים של פיג'לינג גם מעפן
והיה שווה פשוט שווה אני מתהההההההההה על חברות שלי בקושי שלחו לי הודעות...
אבל אנשים שממש לא ציפיתי שלחו נחכה למחר.