לימורי:)

לימורי:)../images/Emo65.gif

ילדת יום הולדת שאת:) אז גדלת בעוד שנה ואת הופכת לחוקית!:) רוצה לאחל לך, שתנצלי את הגיל הזה כמה שיותר ובעיקר שתהני ממנו כמה שיותר (רק בלי שטויות
) שיהיה לך המון המון מזל טוב
ויום הולדת שמח שתגשימי את כל חלומותייך ושיהיה לך רק טוב. שתמיד תחייכי:) שתצליחי בכל דבר שתעשי
(וכן, מגיע לך שרשור בנפרד
)

Small talk

New member
יפיפיה אחת!

מזל טוב! יום הולדת שמח. אני מקווה שתהני מחוקיותך ותנצלי אותה . שתהיה לך יומולדת נפלאה ושנה מוצלחת.
.

LimiMimi

New member
חח חוקיות בשקל..

הרי זה ברור שמעכשיו כל המקומות שאני ארצה ללכת אליהם יהיו 24+ או משהו.. תמיד יש לאן לשאוף
אבל יאללה! הגיע הזמן להגיע לגיל הזה תודה רבה רבה.

NoFaRi1

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifלימורי! ../images/Emo23.gif

סוף סוף את חוקית! בובה, שיהיה לך רק טוב אל תתייאשי מדברים קטנים, תעיזי, תהני, תחייכי, תאהבי, ותלמדי אותי איך כותבים ברכות יומהולדת;[ למרות שהכרתי אותך רק באינטרנט ולא מעבר (לצערי הרב) את אחת הבנות היותר חמודות וטובות הלב שיש... באמת כבשת אותי לגמריי רק בכתיבה P: ואמ זהו... יומולדת שמח יפה מקווה שתעשי המון כייף ותשתי עד אובדן הכרה P:

LimiMimi

New member
אהובתיייי.

אני מתה מתה מתה עלייך! תודה רבהה. באמת.
ותאמיני לי שזה מה שאני חושבת עליך!

LimiMimi

New member
מקסימה!!!

תודה רבה יו. חיממת את ליבי..
אחת הגדולות!

LimiMimi

New member
טוב בא לי לספר מה היה עד עכשיו..

חח יש לי כלכך לספר ועדיין זה לא היום הרשמי.. התכוננו לחפירת ענק!!! אז המשפוחה לקחה אותי לסושי סמבה. זה פאקינג מסעדה יוקרתית ובתבתבתזונה. המנות שם מדהימות. כל מי ששם טחון תחת, אבל הי, למה לא ללכת למקומות כאלה שאתה פאקינג מקומבן...
המנהל חבר ממש טוב של אח שלי, פינק לנו ת'צורה. אז כמו פעם קודמת, פשוט לא לקחנו תפריט והוא הביא לנו מנות. היה כלכך טעים! אמא נסעה עם אחותי לת"א ואח שלי אמר שיוריד אותי בבית.. התקשרתי לדנה להגיד לה שאני עוד 3 דק' בבית שיתארגנו ונצא עליתי לבית פתחתי ת'דלת והופ.. הפתעה! מצד אחד כל הבנות (בערך.. 7?) והבנים מהצד השני פתאום התנפלו עלי (5) ואין זו ה-חבורה.. וכלכך התגעגעתי אליהם בהרכב מלא וזה היה ממש כיף לדעת שכולם שם אז כל הבית היה מקושט וחמוד ומוזיקה בקולי קולות מסתבר שחיכו לי בערך שעתיים הביאו לי מתנות...
ממש ממש שוות! אני אעלה תמונות מחר או משהו - אחותי קנתה לי תיק ממש מתוק. - קלרי עשתה לי קופסה ממש יפה, שמה ממתקים וציירה מן פורטרט ממש יפה שלי, ממש מושקע.. בנוסף היא קנתה לי חולצה סגולה שממש אבל ממש רציתי והיא אפילו לא ידעה! ושרשרת מקסימה :] - טולה קנתה לי ספר "שלושה דברים לאי בודד" של יואב אבני.. לא קראתי אבל נשמע אחלה - נעמה קנתה לי לוח מגנטי עם מגנטים של פמילי גאי וזה פאקינג אדיר@$#$! כולם רשמו לי שם ברכות.. אשכרה יעיל לא שתיתי יותר מידי.. הסף שלי גבוה מידי אז זה בקושי משפיע.. שתיתי 2 שוטים של טאקילה מ-ז-ע-ז-ע-ת (מקסיקנית חריפה כזו.. ג'יזס) ו2 שוטים של אפטרשוק בטעם מי פה? באחד וחצי נסענו למסיבה בצוף, הכניסו אותי חינם.. שתיתי שם 2 שוטים של פיג'לינג גם מעפן
והיה שווה פשוט שווה אני מתהההההההההה על חברות שלי בקושי שלחו לי הודעות...
אבל אנשים שממש לא ציפיתי שלחו נחכה למחר.

aYaLoLy

New member
מזל טוב מותק../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo71.gif

כל האושר, החיוכים, האהבה והיופי שבעולם אל תדאגי, יש לך עוד 6 שנים עד שתוכלי להכנס לפאבים השווים באמת ;[ 24 מיי דארלינג, תעשי המון כיף, תגשימי משאלות ותשמחי :)

LimiMimi

New member
תמיד יש לאן לשאוף קדימה

איי קיינדה לייק איט.
תודה יפיופה!

MaddyD

New member
יפיופה

לחייך לחיי הגיל הזה המאמי שאפשר להגיד אני בוגרת יאללה בואי נחגוג בסאקאיהההההההההה יאללה מזלטוב יפה

LimiMimi

New member
חח את כזו מצחיקה

מה בסאקאיה אין גם איזה הגבלה? כאילו יותר מ18 P: [לא שזה משפיע אם אני אכנס או לא.. מוהאהא] תודה יא כפרה :]

AnGeL DoLlY

New member
לימורהההה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

one of my favorite girls מכיוון שהיום הולדת שלך כבר נשמע בןןןשלזונה:) אז נותר רק לאחל לך שתמשיכי להנות, ולעשות חיים, ולנצל את הגיל כי זה הכי הכי הכי חשוב תשמרי על עצמך ואל תפסיקי לחייך לעולם!!
המון המון מזל טוב מותק. את חוקית! תעשי עם זה משהו ;)

stink

New member
מזלטוב ../images/Emo175.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif

18 זה הכי כייף אז תהני כמה שאת רק יכולה

LimiMimi

New member
ארגיש קטינה לנצח

תמיד הייתי בפיגור אחרי כולם.. כבר שנה שלמה שחושבים על זה P: פתאום אני אשכרה יכולה להראות תעודת זהות וזה אשכרה רלוונטי? להה..

למעלה