לימונית יפיפיה שלי..

תרנגולת

New member
לימונית יפיפיה שלי..

ממ.. האחים שלי השתלטו על המחשב.. מה זה השתלטו, לא מוכנים לזוז. אני עכשיו במשרד של אמא שלי, לא יודעת אם הרסתי לה משהו (??).. המחשב איטי להחריד, ואיי סי אין לי.. אבל תתקשרי, כשתצטרכי.. גם אם את מרגישה רע, את יודעת.. שאני אוהבת אותך בכל דרך, ואני מבטיחה לך את זה. תמיד אוהבת אותך.. איך שאת.. ומקווה שגם את אותי.. שתאהבי אותי תמיד. מתוקה שלי.. אל תתיאשי.. אני כאן איתך כל כל כל הזמן, לא מרפה.. מבטיחה לך שיהיה יותר טוב.. ואת תחזיקי מעמד בינתיים.. והטלפון שלי מחכה רק לך, רק לשמוע את הקול שלך- גם הוא התאהב בו.. בכלל, האיי סי והטלפון שלי, כל אחד חולה אהבה.. התאהבו לי בך.. כל הזמן שואלים אותי מתי תדבר איתם.. אני דואגת לך.. תתקשרי אלי בכל שעה, ואת יודעת כמה אני מתכוונת לזה.. הטלפון שחיכה לך- קצת גסס, נגמר לו הבטריה, אז הוא קצת נח ואוגר כוחות.. אבל יש עוד טלפון שמחכה לך.. ואני גם מחכה.. אוהב אותך ילד.. אוהב אוהב אוהב אותך ילד. תחזיק מעמד.

תרנגולת

New member
אני עוזב עכשיו את המחשב..

לא יודע אם גרמתי לנזקים בלתי הפיכים לאמא`לה.. אבל אני בטלפון.. מחכה מחכה מחכה, אם רק תחליטי לימונית יפיפיה, להשמיע את קולך הענוג.. גם אם יהיה במצב רע, גם אם מרגיש לא טוב הקול.. תמיד תתקשר.. אתה יודע שאני דואג.. ואוהב.. אוהבאוהבאוהבאוהב המון אותֵך.. מטורפת עליך.. אוהבת אותך. אני בבית.. למקרה שתצטרכי.

קארן_@

New member
לילדתי שלי.....

אין לי דרך להביע את תודתי. ואת צערי על דאגתך הבלתי פוסקת. לא צריך לדאוג יותר מדי, זו רק אני. תודה שאת לא עוזבת אותי גם ברגעיי הקשים. מצטערת שאת הולכת לישון עם הטלפון ליד האוזן, מרוב דאגה מצטערת שקשה לי לדבר דווקא כשאת ממש מבקשת. מגיעה לך את כל התודה שבעולם. מגיע לך שיהיה לך חג שמח. מגיע לך הכל... את כל הטוב. אני פה, מסרבת להזיז את עצמי לכל ארוחה וחגיגה. עודני כאן. אוהבת אותך בכל ליבי. תתלבשי ותחגגי, קצת גם בשבילי. קארן שלך.

תרנגולת

New member
קצת רימיתי :cool:

לא באמת באמת הלכתי.. רציתי לבדוק אם תגיבי.. יפיפיה שלי.. אל תצטערי מאמי, ואל תגידי תודה.. אני חברה שלך, ואני אוהבת אותך.. מקווה שתדעי את זה תמיד.. ואל תגידי לי ``זו רק אני``.. כי את המון, את מדהימה, ומקסימה, ואני אוהב אותֵך. וזה בסדר כשקשה לך לדבר. אני פשוט דואג.. מצטער שאני כזה נג`ס וקרציה.. דווקא אני והטלפון התיידדנו, נוצרה ביננו חברות מופלאה או משהו כזה.. היום התפנקתי, גרמתי לאבא`לה לחזור לקניות כדי שיקנה לי דווקא מיי עדן (ולא נביעות, ולא עין גדי, ולא כלום אחר). אז אני אחגוג עם כוס מיים מינרלים. ואת שותה מים גם, טוב? תשתה קצת מים.. אוהב ודואג אותך.. ואת תשמור על עצמך בשבילך ובשבילי.. תשמור על עצמך טוב... ותחזיקי חזק.. מבטיחה שיהיה טוב בחיים האלה (הבטחה של תרנגולת (-H ). אוהבת אותך בכל ליבי השמנמן..

תרנגולת

New member
עכשיו באמת הלכתי..

אם תרצי. הטלפון שלי.. יש לך את המספר.. }{ }{ }{ {} {} {} חיבוקים ונשיקות לך אהובתי :cool:

בודהא

New member
תרנגולת...

את מתוקה אמיתי, אני מריחה אופטימיות? מתגעגעת א.

קארן_@

New member
אני יודעת שאת מרמה.....

המצאנו לך אפילו שם... זוכרת? כמה צחקתי בזכותך בימים האחרונים ילדתי, רק בזכותך. המצב כ``כ לא טוב ואת כ``כ עוזרת. כמה הרבה תודה לך. ואתה לא נג`ס ולא קרציה. אתה מלאך קטן. ותודה שאתה פה ילד. ברור שאת והטלפון תתיידדו, אחרי כל הפעמים שהתקשרת אלי... סליחה. וחוץ מזה, איך אפשר שלא להתיידד איתך אהובתי? אתה ילד מאמי. אל תחגגי רק עם כוס מיי עדן, תעשי לאמא ואבא קצת חם הלב, שבי איתם ותאכלי א.חג ..... אני חוגגת פה עם כל הדיסקים שקניתי היום... כמה שירים יפים... את כ``כ מוזמנת... שומר על עצמי, מחזיק חזק. את הבטחת שיהיה טוב. את הבטחת. אוהב בחזרה.... לימון קטן שלך

תרנגולת

New member
אני?? מה פתאום..

זה מושית.. דיברתי איתה בפירלחימצוטרי, והיא אמרה לי שזו היא ולא אני, ושאת סתם ממציאה ואומרת לי שאני ממציאנית. אוהבת אותֵך.. מקווה שאת חולמת חלומות מתוקים.. חיבוקים ונישוקים לך יפתי }{ :cool: תחזיק מעמד.. ואם תרצה.. אני כאן.. יודעת שקשה 8-( מבטיחה שנעבור את זה..

תרנגולת

New member
ושוב..

אוהבת אותך, עוד ועוד ועוד ועוד.. עד אין סוף.. ונשיקת לילה טוב.. תשמרי על עצמך.. גם בשבילי.

קארן_@

New member
אהובתי שלי....

כ``כ מקווה שישנת טוב. סליחה שלא עניתי בבוקר... לא יכולתי.... נוסעת ללמוד עם חברה, זו שמשקה ומאכילה. - היא מהרעים. היום ההורים חוזרים. ואני לא רואה את עצמי נשארת פה יותר מדי. סליחה. אני יודעת שביקשת. מתקפלת לדירתי בהזדמנות הראשונה... שלא יראו עלי. שלא ידאגו לרגע. חייבת להגיד לך יפתי, שאת מקסימה. כמה דאגת. כמה לא הנחת. כמה את חשובה לי. אוהבת המון. המון המון. לימונית שלך.

תרנגולת

New member
יפיפיה שלי..

ישנתי היום.. מקווה שגם את ישנת קצת (??). מותר לך לא לענות. זה בסדר.. יודעת שקשה לך.. אבל דואגת לך נורא 8-( אז תגיד מה מצבך כשתוכל.. תמסרי לחברה מושונית המשקה נישוקים וחיבוקים, ושהפעם אשמח אם תכין לך מיץ תפוזים.. אם תבואי אלי, אני אסחוט לך מיי עדן. אוהבת אותך.. ואני רוצה שכשתיהיה בדירה תענה לי לפעמים.. או תתקשר.. שאני אדע איך אתה. מקווה שיותר טוב עכשיו.. }{

קארן_@

New member
יפתי שלי...

כ``כ שמחה לשמוע שישנת היום. חסל סדר דאגות, מחר חוזרים לשיגרה ``הנהדרת``. הייתי כנראה צריכה את הימים האלה כדי להוציא את כל מה שהצטבר. את עזרת מאוד. בלעדייך יקירתי, לא הייתי עושה את זה. האמיני לי. אני אבוא אלייך ואת תצטרכי לעמוד בהבטחתך ולסחוט לי מיי עדן כמו שהבטחת. אני אזכור לך את זה. (ואל תשכחי לקטוף מהגינה לימון עבורי... אני צריכה שמשהו יספח את השומן מהמים....) אוהבת אותך בכל ליבי, את מותק ועכשיו אני יודעת כמה את אוהבת כשאת אוהבת. מעריכה את כל מה שעשית. מטורפת עלייך, ומוסרת למושונית ד``ש ממך, כשאסיים איתה, אשלח אותה אלייך (!) לימוניתי

תרנגולת

New member
אולי..

תשלחי אותה לאחים שלי?? השתלטו על המחשב.. ותרנגולת בלי איי סי וצ`אט- זה כמו תרנגולת בלי כרבולת (לא שכרבולת זה דבר שימושי כ``כ) .. סחטתי היום הרבה מים וסודה.. אולי נעשה החלפות? את תקחי את האחים שלי, אני אקח את מושונית?? היום.. (זה קורעעעע מצחוק) אח שלי.. אומר לי ככה.. את צריכה לעלות לארוחה, אחרת אני לא נותן לך לשבת ליד המחשב. אוהבת אותך.

למעלה