לימון + שמן זית בבוקר

לימון + שמן זית בבוקר

כללית, אין בעיה לקחת שמן זית + לימון כל בוקר. אם הייתי מסייגת את האמירה הזאת, זה היה אולי לגבי מי שאין להם כיס מרה. במקרה כזה הייתי ממליצה על כמות קטנה בהרבה. זה עובד על הכבד ומחזק אותו. יש המון תופעות נילוות לחולשת כבד, ועם הזמן הן נעלמות. עייפות, תשישות, בהיותן חלק ממהחלותינו ימשיכו להופיע מדי פעם, הכל בהתאם למצב שלנו עם המחלה. הופעת תשישות ביחד עם הרגשה כללית רעה בימים הראשונים משוייכת לכבד. מי שלוקחים תרופות - ייתכן שהסימפטומים יורגשו יותר. תופעות כמו צרבת יכולות להיות סימן של חולשה כבדית. המשיכו לקחת - זה אמור להחלש. לימון + שמן זית אפשר להוסיף למזון בכלל ולסלטים בפרט - לאורך היום. אשמח אם מי שלוקחים את השמן + לימון יתפקדו כאן ויעדכנו. תהליך הניקוי ימשיך רק אם הדברים יקרו באופן ברור בפורום. הכוונה כמובן לדיווחים ובכלל, שלא ארגיש שאני מדברת אל עצמי בעניין. אם יש לכם בני משפחה בריאים שרוצים לקחת את הקוקטייל - אין עם זה בעיה. בדיקות כבד צריכות להשתפר לאחר כחודשיים (אפילו קודם). תזונה: אי אפשר להתאים תזונה בטלפון. תזונה טובה, בסיסית ומאוזנת תוכלו למצוא אצלנו במאמרים (חדש!!)

tiaa1

New member
נאוה-תודה,על ההסבר ועל המאמר..

אני שותה כל בוקר את ה"קוקטיל" וממש התמכרתי. זהו השבוע השלישי,עם הפסקה קצרה באמצע. בתחילה הרגשתי בערב בחילה,במשך היום-צרבות,כלית חשבתי שאני בנפילה או מגיבה לאחת התרופות שהעלו לי את מינונה. ירדתי במינון(יש לי היתר "סוחף")מהרופאה, ביעוץ עם נאוה ירדתי בכמות הקוקטיל לחצי והתחלתי לעלות בהדרגה כל 3 ימים. כעת קבוע אני שותה את הקוקטיל ב6:30 בבוקר,(אז אני קמה פעם ראשונה) ורק בהמשך היום שותה ואוכלת. משום מה ירד הצורך לשתות קפה של בוקר,אני מדלגת ושותה בעיקר מיץ אשכוליות אדומות או מים מינרלים. קפה יוצא לשתות פעם ביום או פחות.משום מה ואיני יודעת אם זה קשור לתרופה או לקוקטיל-איני מרגישה רעב עד שעות הצהרים,וצינתי שאני קמה ב6:30 לעתים חוזרת למיטה בגלל הקור... מזה 3 שבועות איני אוכלת מטוגן-די נגעלת. שאר התזונה כרגיל-כמעט כל ערב סלט גדול ועשיר עם תוספות:אבוקדו או גבינה צפתית 5 אחוז,קרוטונים וכמובן שמן זית. הבן שלי המתבגר ראה כי טעים ושותה מהקוקטיל בבוקר וכמובן שותף לסלט של הערב אחרי מנת הבשר שלו. אני צימחונית כמעט טבעונית לאחרונה. זהו. אין שינוי בעור-עדין יבש מאד. פעולת המעים שלי אף פעם לא הטרידה אותי. תמיד תקינה. והעיקר-לא יודעת למה לקשור-איכות השינה שלי השתפרה,אך עדיין על כדור שינה. לילה טוב.

למעלה