לימון מוסיף המון ל- MP4 שלי... לכם לא?
צ צאט ניק New member 31/7/06 #2 לי מ ציעים דיור מוגן בהנחה...... <צאטניקל'ה, זמנך עבר, תמות, תמות כבר, כמה עוד הנכדים יחכו לירושה?>
פ פרפרזה New member 31/7/06 #3 דיור מוגן בהנחה?? אתה יודע איזה נכס זה בימי הפגזות שכאלה????? תקנה! תקנה!
פ פרפרזה New member 31/7/06 #5 למה? כי היא ההיפך מנסיכה? הכיסנ??? הא? יפוי, וישכע םלוכ וצמאתי ןיבהל המ יתבתכ ואנשיו יתוא רתוי
צ צאט ניק New member 31/7/06 #6 בית אחוזת ר-א-ש-נ-י-ם (לא ראשונים) הנה, גילינו עוד בלונדינית בפורום. <נאנח צאט ביאוש>
פ פרפרזה New member 31/7/06 #7 בלונדינית.. יא רייט נו נראה לך שאני אשים לב לכל ו' שאתה מחסיר?!?!? אתה לא עד כדי כך חשוב לי
פ פינליש New member 31/7/06 #9 אני מייד מחליפה את המורה הרוחנית שלי מפנינה רוזנבלום לאישה הזותי! בהמשך לתהליך הקליטה שלי לפני רגע הצלחתי לקלוט את דובאי.
אני מייד מחליפה את המורה הרוחנית שלי מפנינה רוזנבלום לאישה הזותי! בהמשך לתהליך הקליטה שלי לפני רגע הצלחתי לקלוט את דובאי.
I Inco Gnito New member 31/7/06 #12 הצלחת לקלוט את דובייך ? השלב הבא הוא לקלוט את דובוני אכפת לי.... {חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך...}
הצלחת לקלוט את דובייך ? השלב הבא הוא לקלוט את דובוני אכפת לי.... {חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך...}
פ פינליש New member 31/7/06 #13 בדיוק בגלל זה לך יש אנטנה ולי יש מחושים. אתה תסביר לי את כל מה שלא אקלוט
J john111 New member 31/7/06 #14 לרגע נבהלתי חשבתי שאחת מאמונות היסוד שגדלתי עליהן נשברה אבל אז קראתי ונרגעתי איזו הקלה