לימון כמונע סרטן

קומרן

New member
סורי - עדיין לא הבנתי את העמדה שלך

פשוט עדיין לא הבהרת אותה... אותי סתם סקרן מה אמורים להבין מהפירסום הראשוני שלך , זה הכל

פולספגן

New member
לא מתכוונת להאכיל אותך ב-
כמו בד"כ

שתגמור לקרוא את הקישורים שצורפו בשרשור, תבין על איזה % אני מדברת בין ההשפעה של הלימון להשפעה שיש בעשבי תבלין כגון עשב לימון (הקרוי בלשון העם לימונית), לואיזה ומליסה, הקרוי ציטראל (Citral) שנמצא כהורס תאים סרטניים נמצא בעשב הלימון בריכוז של 80% בעוד בלימון רק 5%.

קומרן

New member
איזו התנשאות...

השאלה היא לא מה קורה במעבדה אלה מה קורה בתוך הגוף. אם חומר הורג תאים סרטניים במעבדה , זה לא אומר שהוא יעשה כך בתוך הגוף - בעיקר לא בצורתו ה"טבעית". לגבי ההתנשאות שלך על סכין ומזלג... היות ואת נוהגת בדרך קבע לפרסם מאמרים שלא קשורים לנושא המדובר בשביל לבסס את טענותיך ולפרסם מאמרים ממקורות לא מבוססים על מנת להציג רעיונות מסוימים שלך ולהגיב בהתנשאות כשמביאים את הדבר לצומת ליבך. אני מקווה שקודם תלמדי להשתמש בסכין ומזלג לפני שאת מתיימרת להאכיל אחרים. ד"א, את בטוחה שיש 80% ציטראל בעשב הלימון?

פולספגן

New member
זה מה שכתוב באחד הקישורים ששמו בשרשור

אם היית קורא אותם, היית רואה את זה. "היות ואת נוהגת בדרך קבע ..."
אתה שקרן כהרגלך
ומה שעשית זאת הוצאת דיבה
בשרשור זה לא צרפתי שום מאמר וכנראה שאתה לא מבדיל בין מאמר לבין אימייל אחרת לא היית כותב שטות כזאת. כאשר אני מצרפת קישור למאמר, הוא תמיד קשור לנושא!

קומרן

New member
צודקת

קבלי את התנצלותי הכנה - כניראה ששכחתי מה ההבדל בין מאמר למייל שרשרת... באקדמיה שכחו ללמד את זה ומזל שיש ויקיפדיה.

פולספגן

New member
קראת אותו?

אם היית קורא אותו, הייתי רואה שזאת בדיוק דעתי ואפילו הבהרתי את זה לקודמך.

למעלה