לימון כמונע סרטן

אילנה 55

New member
לימון,שום,בצל,פלפל חריף,צנון מנקים....

את הגוף והפה מרעלים בגלל החריפות והחמיצות. מנסיון אישי עוזר מאוד.

הרע הוא שאתם מצטטים בשיטת הטלפון השבור

לוקחים איזה מחקר בודד שנעשה in-vitro (כלומר על תאים מחוץ לגוף), וטומטם למטרת פרסום בעיתון, ועל זה אתם מוסיפים ומעוותים את המסקנות לדברים שאפילו לא קשורים למקור (למון גראס? לימון? נשמע מספיק דומה). אתם בטוחים שאתם יודעים איך כל החומרים הנפלאים האלו מתנהגים אחרי שאתם צורכים באכילה או בשתיה: אולי הם מתפרקים לחומרים אחרים עוד במערכת העיכול? אולי יש צורך באכילה של 500 ק"ג של צמחי תבלין כדי לשחזר את הכמויות שהשתמשו בהם בניסוי המקורי? ואולי בכלל בכמויות האלו יש להם תופעות לוואי שליליות?

hal767

New member
נכון. לפחות אינך נביא שקר

וזה הרבה מאד בתקופתנו. מחפשים תרופות פלא למחלות ונשארים חולים. הפעם הלימון מככב.

0 אור 0

New member
קראת בכלל מה שכתבתי?

ההתייחסות שלי לתועלת של מזונות וצמחי מרפא היא על סמך ידע מקצועי בתחום ולא על סמך המחקרים האלו, אם אנסח בצורה אחרת את מה שאמרתי: התועלת היחידה של המחקרים הללו היא בעצם חשיפה לציבור שמזונות וצמחים יכולים להועיל (בניגוד לטענה שהיתה בעבר שרק כימיקלים מרפאים) - אבל השימוש במזונות וצמחים אלו צריך לבוא בצורה הנכונה כחלק משינוי אורח חיים, לא מתוך התייחסות אליהם כאל "תרופת פלא" כתוצאה ממחקר כזה או אחר.

hal767

New member
לא מנקים ואף יכולים להזיק אם מפריזים בהם.

ניקיון הגוף נעשה ע"י הגוף. זאת עבודה פנימית שלו שנעשית ביעילות רבה אם נותנים לו את התנאים לכך. המזונות שמוזכרים בשאלתך הינם חומציים או חריפים ומערכת העיכול מאד סובלת מהם. כך גם הכליות והכבד שצריכים לפנות אותם מהגוף. זה נכון במיוחד לאנשים הסובלים מבעיות רפואיות שונות. אדם בריא יכול לשלבם בארוחותיו כתבלינים, אבל במינון נמוך. יוצא מהכלל הוא הפלפל החריף שמוטב לכולם להימנע מאכילתו.

פולספגן

New member
לימון כמונע סרטן

קבלתי בדוא"ל את המסמך הבא:- { הלימון - האויב מס 1 לסרטן ! לדעת ולהפיץ ... המכון למדעי הבריאות, LLC 819 היתרונות של לימון. לימון (פרי הדר) הוא בחזקת נֵס, כדי להרוס תאים סרטניים. הוא חזק פי 10,000 מטיפול כימותרפי. למה איננו יודעים על זה? עכשיו אתה יכול לעזור לחבר בשעת צרה, ולדעת שמיץ לימון מועיל במניעת המחלה. הטעם נעים והוא אינו גורם לאפקטים הנוראיים של כימותרפיה. אם אתה יכול, שתול עץ לימון בפטיו או בגינה. המון אנשים מתים בזמן הזה, כי זה סוד כָּמוּס. זה מאפשר לתאגידים, להתעשר מהתרופות שהם מוֹכְרים. אתה יכול לאכול את הפרי, בדרכים אלה: לאכול כעיסה, לשתות את המיץ, להכין משקאות, סוֹרבֶּטים, עוגות וכו' ללימון יש מעלות רבות, אך המעניין ביותר הוא השפעתו על ציסטות וגידולים. פרי זה, הוא תרופה מוכחת נגד סרטן, מכל הסוגים. הוא מאוד יעיל לכל גרסאות הסרטן. לימון נחשב גם כסוכן מיקרובּיאָלי, עם קשת רחבה נגד זיהומים ופטריות חיידקיות. הוא יעיל נגד טפילים ותולעים פנימיים. זה מווסת את לחץ הדם אם הוא גבוה מדי, טוב לדיכאון, למתח נפשי ולהפרעות עצבים. מקור מידע זה הוא מרתק: הוא מגיע מאחד מיצרָנֵי התרופות הגדולים בעולם, ואומר כי לאחר יותר מ -20 בדיקות מעבדה מאז 1970, עולה כי: הלימון הורס את התאים הממאירים, של 12 סוגים של סרטן, כולל המעי הגס, השד, הריאות, הערמונית, הלבלב ... תרכובות של הלימון נראו 10,000 פעמים טובים מ- Adriamycin, תרופה המשמשת בדרך כלל לכימותרפיה בעולם. הוא מאת את הצמיחה של תאים סרטניים. מה שעוד יותר מפתיע: תמצית לימון, זה סוג של טיפול, שלא רק הורס את התאים הממאירים אלא הוא אינו משפיע על התאים הבּריאים. }

ינוקא1

New member
למיטב ידיעתי זה בעיקר דווקא לימונית \ לואיזה.

http://www.haaretz.co.il/news/health/1.1053737 לגבי לימון - יתכן מאוד. אך בגישה שלי "תרופה" צריכה להרגיש טוב בגוף. ריפוי פירושו "להביא להרמוניה את הגוף" לפי ההגדרה שלי , והבאה להרמוניה איננה באה דרך חוסר הרמוניה אחרת. כשאני אוכל לימון ללא כלום , זה סתם גורם לי לצריבה בקיבה ולפנים חמוצות. לכן לימון אינו נראה לי "בריא" כל כך , אלא כחלק מסלט , שם הטעם שלו הרמוני ומאוזן. וכנ"ל לגבי דברים "בריאים" אחרים כמו שום ובצל וכו' וכו' : אם הם לא מבושלים ולא "מרוככים" לדעתי הם לא בריאים.

noa y be normal

New member
זה נכון

שמן אתרי לימון נותן פייט רציני לסרטן, והוא משמש גם כתרופת-מנע. מומלץ לשים 2 טיפות שמן אתרי לימון בכוס מים/תה ולשתות פעם-פעמיים ביום כטיפול מונע.

טאוֹ

New member
לימון מוסיף המון, אבל

ההמלצה היא לקבל מידע ממקורות מוסמכים, ולא ממכתבי שרשרת. מעניין, אגב, שהנוסח בהודעה שעליה אני מגיב שונה מזה שבקישור כאן, וכתוב עם שגיאות תחביריות וטעויות כתיב. מכל מקום, שילוב כזה, של פיסות מידע נכון ובליל אינפורמטיבי ומניפולטיבי של גורמים מסחריים, מוציא שם רע לתחום.

yigalby

New member
נכון חלקית

הכתבה נלקחה ועורבבה. מה שהוכח שחזק יותר פי 10000 מאדרימאיצין זהו הפאופאו pawpaw ,צמח שגדל בלואיזינה ובארה"ב בכלל (הכוונה לא לפאפאיה ,שהיא גם אנטי סרטנית). איכשהו מישהו השליך זאת על הלימון,שהוא מחזק מערכת חיסון מעולה ואכן ניתן כחלק מטיפול לסרטן בתרבויות של המאיה במקסיקו ,ברזיל ודרום אמריקה בכלל. הלימון נחשב כפרי שמעלה את רמת הבסיסיות של הגוף לרמה מאוד גבוהה,למי שמכיר את אותה התיאוריה שעליה מתבסס טיפול של ד"ר סימונצ'יני באיטליה ע"י סודה לשתייה. בכל מקרה ללא ספק בטבע יש חומרים אנטי סרטניים רבים ויעילים מאוד,וכידוע חלק מהתרופות האנטי סרטניות פותחו מצמחים - כמו הצמח וינקה ממנו פותחו 4 תרופות כימוטרפיות שונות,אבל כאן גם נעוצה הטעות הידועה - לעולם הצמח השלם יהיה יותר בטוח ויותר יעיל מחומר כימי בודד שנעשה במעבדה, מה שגורם לתרופות להיות מאוד מאוד רעילות ומסוכנות.

הכתבה די נכונה

באוניברסיטת באר שבע. במצורף יש את אותה כתבה פחות או יותר עם שמות החוקרים ואיך אפשר להתעניין אצלם!!! ממה שידוע לי, ששמעתי באופן לא רשמי!!! מי שמונע את המחקר בבני אדם אלה חברות התרופות המיצרות את התרופות לטיפול בסרטן. הן מאיימות להפסיק תמיכות רציניות מאד במכוני המחקר ובאוניברסיטאות. אגב, אסור לערבב את הלימון עם טיפולים כימותרפיים. שוב, זו לא תרופת פלא בדיוק כמו שמישהו אמר ששיבה ריפאה אותו מסרטן. צריך לבדוק. למי שרוצה לברר באמת - בתחתית המאמר יש גם מספר טלפון.

ינוקא1

New member
אתה טועה ידידי.

לא מדובר שם על לימון אלא על עשבי תבלין עם טעם לימון - כפי שציינתי קודם לואיזה , מליסה , לימונית וכו'. (מצאתי ברשת מישהו שחקר על סגולות מיץ הלימון אבל זה מכון מסוים בפילדלפיה ולא אוניברסיטת בן גוריון http://www.cancerhelp.org.il/avoiding_cancer/Nutrition-articles-in-Cancer/Lemon-replaces-chemotherapy)

קומרן

New member
מקור מעניין....

מה דעתך על המודעה שפירסמת? אמינה? מעוררת חשד? אשמח אם תוכלי להרחיב פרט לציטוט ממודעה ממקור עלום שקיבלת

קומרן

New member
זה משקף גם את דעתך?

אשמח אם תוכלי להרחיב מעבר לציטוט המודעה...

קומרן

New member
חלקית?

נאמרו פה הרבה דברים שונים. הייתי מצפה , שעם הידע שלך ברמת הlow level (על פי עדות שלך...), היית יכולה לתת תובנות יותר רציניות ממכתב שרשרת ממקור לא אמין...

קומרן

New member
קיצר - לא רציני

הובא חומר מעבר , אבל לא כזה שמחזק את המכתב שהעברת...

למעלה