לימוזין

dosto

New member
לימוזין - ככה ככה

נורא רעש. צפוף. המלצרים עושים כאב בעיניים כי הם כל הזמן רצים כמוקי אמוק אבל עד שהם מגיעים אליך אתה מתייבש (=צריך עוד כמה מלצרים). הבשרים טובים אבל משום מה המסעדה מנסה לעשות רושם שהיא משהו יותר ממסעדת בשרים. ואת הקינוחים? למה לאכול אצלם כאשר מעבר לסיבוב נמצא זוג השוקולטארים ששמם זרח מפרחוני, שמיצרים עבורם את הקינוחים.

dosto

New member
אגב, האזור ובשרים: טיה-מריה...

מול אילניה חזרה לחיים? יש משהו במקום? שם היו בשרים כפי שארחנטינאים יודעים לעשות ועם תמורה מלאה להשקעה.

ננה f

New member
אתה מתכוון בוודאי לנדב קינוחים

אחלה קינוחים שבעולם. בריושים שטעמם כטעם המן (ולא אוזנו) ואף יותר. טיה מריה? יש במקום זה מסעדה ערבית או לפחות מזרחית, לא זוכרת את השם.

dosto

New member
וואלה, צודקת. ../images/Emo127.gif

וגם הסכמנו על משהו
ממש חסר באזור מסעדות מזרחיות . תגידי, את מומחית גם מחוץ לגבולות גדרה-חדרה? מה את עושה חוץ מ(לא) להקפיד על מצוות נידה ולאכול?

ננה f

New member
סביר היה

שעכשיו אני אומר משהו על אל באבור... זה מתבקש. אבל יש שם יותר מאשר רק היא, רק שעוד לא הגעתי. ו...אם אתה מתכוון לאיזור של רמת ישי, אז יש גם את בשר העמק בבית זרזיר , איטליז שלידו גם קצת בשר בצלחת, סיפרו לי, טרם בדקתי... ויש כמובן את אוקטגון, בכניסה לרמת דווד, שאני דווקא אהבתי . אני, לא מומחית לכלום, מעבר לטעם האישי שלי, ולא אוכל לענות לשאלתך האחרונה. סליחה.

dosto

New member
כן, הבשר בבית זרזיר מצוין. לקנות

לא אכלתי. אגב, עברו למתחם ליד ה Mקדונלדס ישר בירידה מהכביש אחרי (אם באים מכיווןכפר מנדה) /לפני(אם באים מצומת המוביל) חנתון. אוקטגון ליד רמת-דוד? בשר טוב וזהו. לא משהו לצקצק בשפתיים וללקק את השפמפם. המוני. רעש אימים. באל באבור אכלנו. מסעדה מזרחית שהעליה בטיב האוכל בה לא כזו המצדיקה את ההבדל במחיר. מסוגה יש גם את כאן-זאמן בצומת חילזון ביציאה מעראבה על כביש סכנין-(עארבה-דיר חנה)-עיבלין. בשתיהן כדאי להכנס אם נמצאים באזור על M-הדרך רק בשביל הלוקיישין המעניין.

ננה f

New member
מה זה בשתיהן כדאי?

לא הבנתי איזה שתיים מנית את כאן זמאן... ו? אוקטגון?

dosto

New member
כאן זמאן ואל-באבור

שתיהן מזרחיות. שתיהן מזרחיות משופצרות ושתיהן ממוקמות במבנים שמוסיפים לאווירה. אל באבור בתחנת רכבת העמק (באבור=קיטור=קטר=רכבת) וכאן זמאן בתוך מערה משופצרת. אבל נכון שהמבנה של אוקטאגון גם מרשים, רק עץ וזכוכית מודרניים.

ננה f

New member
אווירה זה נחמד.

היו לחביב בעזבה שניים שלושה שהפילו אותי מהכסא... , ואפילו בלי לטעום את העיקריות שלו. אז אצלו בלי השיפצור אבל עם הספין. בגדול אוכל פלסטיני, אם רק אפשר, אז במקום האותנטי . בבית -:)

dosto

New member
היו לחביב בעזבה? מי זה? ולמה היו?

אצלי בבית זה לא פלסטיני. אלא פיוז'ן. אבל חומוס למדנו לעשות אחרי שהבננוי שהגודל (של הגרגרים) לא קובע, וטחינה של אוסם ותלמה זה כמו החרדל שלהם וההיא משכם או "הנסיך" מעילבון יותר עדיף. וגם מלפופנים ועגבניות וקישואים ( במיוחד העגולים למילוי) בלאדי וחצילים עג'מי יותר עדיף.

ננה f

New member
עזבה בראמי/ראמה על כביש עכו צפת

היה לו פטאיר שיכול לפוצץ את השכונה, שכל ביס בקטן הזה היה מממ... להתעלף . אתה נותן ביס והסמנה קופצת לך בפה מלטפת ככה עם המלוח וה... די נו.. היו עוד כמה טובים ב"מזטים" שלו. לא הצלחתי להגיע לעיקריות. מקום קטן, לא גדול, פעם היה הייפ שעשתה לו נירה רוסו, אחר כך הלכה ה... כמו שהוא אומר עם חוסאם והלך הקסם. מה שחשוב זה ששנינו מסכימים על השף הכי ישראלי/מקסים/צנוע שיש (נו מי שמכיר אותי כבר יודע על מה ועל מי מדובר) ויש תמימות דעים על עוד כמה מטבחים מנות ומסעדות. והכל בסבבה. הגודל של הגרגירים בחומוס קובע גם קובע, רק הבלאדי הקטנים החלקים. ועל הטחינה יש סאגה שלמה בספר של חוסאם עבאס, אבל אני בגדול אוהבת את היונה, לא מתלהבת מאל ארז, ובעצם, תשים מים קרים זה כל הסוד, ויצא לך לבן לבן כמעט בכולן. חצילים? כן הבלאדי, מלכה שחורה. נתתי ברקס.

dosto

New member
רגע לפני הברקס. אם יש לנו כבר דיבור

רגוע - הוא עוד קיים? איפה בדיוק? מה שהתכוונתי ב"גודל לא קובע" זה שלא צריך את הגדולים. להפך הקטנים. (בחורה שואלת בחור: "מה יותר חשוב הגודל או העובי?" והוא משיב:"העובי" אז היא מסכמת:"נו, עוד אחד עם קטן באמת קטן".) אין חציל בלאדי. יש עג'מי. תגידי בלאדי לערבי עסלי הוא או לא יבין מה את רוצה או שיבין שאת אשכנזיה תחת-לבן. "מה שחשוב זה ששנינו מסכימים על השף הכי ישראלי/מקסים/צנוע שיש" ? למ הכוונה, כי אני לא "מי שמכיר אותי כבר" ולכן לא "יודע על מה ועל מי מדובר"

למעלה