לימוזין מלא

אלהלי

New member
לימוזין מלא

ואנחנו נקיף את העמק באופניים (גלגלים של תקווה למען ילדי אתגרים אתם מוזמנים להצתרף) ואח"כ נהיה רעבים. אז חשבנו על מסעדה עממית טובה בנצרת (לא בא לנו להתרחק עוד ) בקיצור המלצותכם בעמק יזרעאל יתקבלו בברכה!

אלהלי

New member
תודה! הזמנו באוקטגון

מקווה שנגיע במידה ולא יגרדו אותי מהמסלול.. 55 ק"מ ,מעולם לא רכבתי מרחק שכזה

ננה f

New member
לכו על הבשרים היותר יקרים

ותזכרו, בעיסקיות שלהם המנות שם ממש גדולות.

אלהלי

New member
היתה יופי של ארוחה

מה גם שהרווחתי כל קלוריה ביושר או בפדלים ..(רציתי לבכות בסוף) אבל לעניננו מקום נעים ,בחוץ להט והיה כף להתמזג בפנים עם נוף שדות החוצה היה מפוצץ ומין הסתם רועש קצת . אין תפריט עסקיות בשבת אבל יש ארוחת טאפס מאד שווה- בנוסף למבחר העיקריות מגיעות כשמונה צלוחיות פתיחה אני מתקשה לפרט כל צלוחית וצלוחית אבל השתתפו בחגיגה קרפצ'יו ,חציל בטחינה (מדהים) קלאמרי עם פטרוזיליה ועוד משהו נפלא ,שרימס ,פטה כבד עוף ,עלי גפן ,סלט טרי קצוץ דק ושניצל ממולא ברוטב פסטו ועוד משהו (תזכירו לי איך קוראים לשניצל מגולגל וממולא, כדורי האומגה שלוש לא עוזרים לי)וכמובן לחם טעים לעיקרית אני בחרתי בשילוב של חתיכות פילה ובטטה ברוטב פרות יער - התענגתי ,מסביבי רצו סינטות אנטריקוטים והמבורגר אחד +מנת ילדים נדיבה , כולם מאד נהנו, הצפונים טענו שבלימוזין הבשר יותר טוב (לנו יש ענין עם המקום אנחנו פשוט לא מצליחם להגיע ללימוזין.) ארוחת טאפס +עיקרית 109 ש"ח לאדם. סה"כ חמישה אנשים וארוחת ילד כולל לימונדה קפה בקבוק יין קטן (רזרב של ריאקנטי)ומנות אחרונות 820שח לא כולל שרות תודה על ההמלצה

אלהלי

New member
חיבת להוסיף

שאני לא כל כך טובה בתאורי האוכל .. הוא יותר טעים מדרך הכתיבה שלי

ננה f

New member
בשמחה

הבשר מיושן במקום. נדמה לי שנאמר כאן ששלומי קצין היה באיזשהו שלב לאחרונה היועץ לתפריט שלהם. בכל מקרה הבשר מיושן במרתף של המסעדה אם אני זוכרת נכון. הבשר בלימוזין טוב מאוד גם, אני לא בטוחה שיש מקום להשוות כי הנספחים לבשר (ראשונות,תוספות,קינוחים) הרבה יותר טוב באוקטגון, וביננינו גם ה"פריזורה" של המסעדה. שמחה שנהניתם. ננה

למעלה