לימוד PHP

TzVeYeGeR

New member
לימוד PHP

שלום, ברצוני להתחיל ללמוד PHP, חשבתי שאוכל דרך האתר http://php.eitan.ac.il/ ,אך אחרי שעיינתי בחומר המוצא בו, הבנתי שזה לא מה שחיפשתי. אולי תוכלו להפנות אותי למקום שבו אוכל ללמוד PHP בעברית. אפילו איזה ספר שאתם ממליצים עליו, זה רעיון. תודה.

אמיר ט

New member
המ...

אם האתר הנ"ל לא הביא לך את מה שחיפשת, אז כנראה שכל קשר בין מה שחיפשת ל PHP הוא מקרי בהחלט. לעניות דעתי זהו אחד המדריכים הכי מקצועיים ומקיפים שיש ברשת בעברית. ובנוגע לספרים על PHP בעברית, להתרחק מהם כמו מאש

kensaggy

New member
אפשר לנסות...

ב guides.co.il... יש להם כמה מדריכים ממש למתחילים...לאחר מכן כמו שאמר אמיר - האתר של איתן הוא הטוב ביותר. -חן.

tamirvs

New member
בקשר לאתר של איתן

כשאני התחלתי ללמוד PHP למדתי משם ובהתחלה זה נראה ממש קשה, אבל אתה צריך קצת לנסות, להבין איך הקודים עובדים לפי הדוגמאות ואז כבר תתקדם לבד משאלות בפורומים ומהאתר הרשמי של PHP.

TzVeYeGeR

New member
אני יתן דוגמה

לאחר שהתחלתי לקרוא מעט, והגעתי אחרי כמה משפטים להסבר על הצגת בלוקים של קוד PHP, משום מה הוצא לפני הקוד, שכלל בתוכו פקודה מסויימת, אך לא הוסבר עליה שום דבר. הפקודה הינה echo, שכן אם אתם אומרים שהמדריך הזה הוא הכי טוב שאפשר למצוא בעברית, מדוע לא הוזכר שום הסבר על הפקודה והמדריך המשיך כאילו כלום?

TzVeYeGeR

New member
טוב, קראתי באמת את המדריך שיש ב-

GUIDES.CO.IL זה קצת נתן לי כיוון. שיהיו לי שאלות, אני כבר יחזור לכאן. :)

tamirvs

New member
גם לי הייתה את אותה בעייה...

לא הבנתי מה לעזאזל ה echo הזה עושה בכל קוד!!! עד שראיתי באחת התגובות שמישהו שאל ואז הסבירו לו והבנתי...

למעלה