בתחת שלי
E evglev1 Well-known member מנהל אתמול ב- 19:00 #2 נכתב ע"י חנן44: בתחת שלי לחץ כדי להרחיב... והעיקר שחלקם לא לומדים אלא רק נרשמים כחברי ישיבה כדי לא לשרת וחלקם גם כדי לא לעבוד.
נכתב ע"י חנן44: בתחת שלי לחץ כדי להרחיב... והעיקר שחלקם לא לומדים אלא רק נרשמים כחברי ישיבה כדי לא לשרת וחלקם גם כדי לא לעבוד.
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 19:39 #3 נכתב ע"י חנן44: בתחת שלי לחץ כדי להרחיב... מסתבר שלא רק לימוד התורה. אתה מרבה להזכירך את האיבר הזה שלך. כנראה הוא מעסיק אותך לא מעט. זכותך כמובן. זה לא ענייני. סתם בולט . נכתב ע"י evglev1: והעיקר שחלקם לא לומדים אלא רק נרשמים כחברי ישיבה כדי לא לשרת וחלקם גם כדי לא לעבוד. לחץ כדי להרחיב... אם היית מכיר את המטריה היית מתפקע מצחוק לקריאת סיפא המשפט הזה .
נכתב ע"י חנן44: בתחת שלי לחץ כדי להרחיב... מסתבר שלא רק לימוד התורה. אתה מרבה להזכירך את האיבר הזה שלך. כנראה הוא מעסיק אותך לא מעט. זכותך כמובן. זה לא ענייני. סתם בולט . נכתב ע"י evglev1: והעיקר שחלקם לא לומדים אלא רק נרשמים כחברי ישיבה כדי לא לשרת וחלקם גם כדי לא לעבוד. לחץ כדי להרחיב... אם היית מכיר את המטריה היית מתפקע מצחוק לקריאת סיפא המשפט הזה .