לימוד תופים

israelmg

New member
לימוד תופים

יש למשהו רעיון איך לשפר את הקורדינציה...?

galkraus

New member
אחי....רק עבודה

שאני התחלתי לפני כמעט 10 חודשים הייתה לי קורדינציה של אידיוט...ועכשיו די השתפרתי...רק בזכות עבודה על פד/סט...

כן אבל הבעסה ש..

באימונים בהתחלה אתה ממש לא יודע כלום אח"כ אתה מישתפר בהדרגה . אבל אז זה ממש נהפך לקשה . להתחיל להיות מהיר ומקצועי. באיזה שהוא שלב זה פשוט ניתקע . צריך להכפיל פי 5 את הזמן בשביל להיתקדם חצי צעד. וכן על זו הדרך .לפחות אצלי אז אני מיזדהה עם הקושי. יגעת ומצאת תאמין

מה שאני עושה....

זה פשוט מפרק לגורמים כל דבר שאני מתקשה איתו (כלומר מנגן יד ימין מוסיף יד שמאל ואז רגל ימין ורגל שמאל) בהתחלה זה נשמע כמו רובוט אבל ככל שעושים את זה יותר זה נהיה יותר נוח ובאופן טבעי יותר מהיר.

נכון מאוד

זאת הדרך אבל אני התכוונתי .לידים יותר.. שאין הרבה את מה לפרק לגורמים זה 2 ידיים שצריכות לעבוד יחד

צוללת13

New member
כמה תרגילים

לא יכולה לקחת קרדיט לעצמי כי לימדו אותי את זה...אבל יכולה להעיד שזה משפר משמעותית: קח את הדפים הראשונים של המיני מונסטר או שתבחר לך ארבעה או חמישה מקצבים פשוטים שנוח לך איתם (למשל: בס על האחד; בס על האחד+; בס על השתיים; בס על השתיים+ וכו' וסנר על 2 ו - 4). עכשיו תתרגל כל מקצב עם זמנים שונים ברייד (רבעים; שמינייות; ששעשריות; אוף ביט) וזמנים שונים בסטפ הייהט (עם הרגל - שוב, רבעים; שמניות; אוף ביט). זה קשה ולוקח זמן אבל לאט לאט מתחילים להתרגל וזה משפר את הקואורדינציה פלאי פלאים.אפשר להתחיל רק עם הרייד ורק בשלב מאוחר יותר להוסיף את ההייהט, וכשהכל כבר יושב יציב, לשנות גם את המיקומים של הסנר. זה לקוח זמן אז לא להתייאש! בהצלחה צוללת

omri drum it

New member
עוד כמה דברים שיכולים לשפר קורדינציה

דבר שהכי משפר קורדינציה אבל לוקח הרבה זמן ועבודה זה סמבה וכל דבר לטיני...כל עבודה על מקצב לטיני משפרת לך את הקורדינציה בצורה מטורפת אני חרשתי על זה ועכשיו אני יכולה לשתות ביד שמאל,להחליף ערוץ עם יד ימין לחטט באף עם רגל שמאל ולהקליד עם התחת! עוד תרגיל שעוזר והוא גם אחלה מעבר זה יד עוקבת יד, עם יד ימין אתה זז על הסנר והטמטמים עם כיוון השעון בסדר הזה: סנר,טם טם,רייט טם,פלור טם. ועם יד שמאל אתה עושה את אותו דבר רק נגד כיוון השעון ועכשיו צריך לעשות את זה ביחד,אתה יכול לדעת שאתה עושה את זה כמו שצריך זה כאשר המנגינה שיוצאת מזה היא של ארבע נגד שלוש חצי תיבה. אם אתה רוצה לאתגר את עצמך ולעשות את זה יותר קשה זה לעשות בס רבעים ועל הייהט אתה עושה מקצב שנקרא "ביונג" שהוא ארבע נגד שלוש חצי תיבה. המורה שלי המציא את התרגיל האחרון אז אני לא אקח על זה קרדיט.

singlestroke

New member
../images/Emo45.gif

הדגשתי לעצמי ת'הודעה הזאת רק בגלל היכולות הנוכחיות שלך לעשות דברים עם הגוף................. להקליד עם התחת..? אם אתה אי פעם נכנס לכלא... בבקשה.... בבקשה אחי, אל תפיל ת'סבון. סתם צוחק, אבל נשמע אחלה, אני אנסה ת'דברים האלה (נשמע מאתגר לשתות ביד שמאל, להחליף ערוץ עם יד ימין, לחטט באף עם רגל שמאל ולהקליד עם התחת - שבפעם האחרונה שבדקתי, באמת נחשב אחלה תחליף לרגל ימין !!)

omri drum it

New member
חחח בכיף אחי

ותנסה ת'תרגיל שכתבתי שם ישפר לך ת'קורדינציה משו מטורף... וכן אני מקליד עם התחת...מקלף גזר עם הרגליים ,מצחצח שיניים עם יד שמאל ותוך כדי עושה ג'אגלין עם יד אחת! יכולת אחי...P:

למעלה