לימוד שחיה ברעננה

הילית111

New member
לימוד שחיה ברעננה

הי לכולן הגדול שלי בקיץ הקרוב יהיה בן ארבע וחצי . בעלי אומר שלדעתו הוא יכול להתחיל ללמוד שחייה הקיץ. אשמח להמלצה על מקום ברעננה טוב ללימוד שחייה או מורה טוב. האם בבריכה בפארק הסתים השיפוץ? האם צריך להירשם מעכשו ? כמה ילדים אמורים להיות בשיעור? . אני יודעת שבפארק יש בריכה שהוא מאוד אוהב ונדמה לי ששם מלמדים האם כדאי להירשם מעכשו או ללכת לשיעור ניסיון? האם ההורה נכנס עם הילד למים ? הילד שלי מאוד אוהב בריכה ומים אני אוסיף והוא מאוד רוצה ללמוד שחייה . חברה אמרה לי שלדעתה זה מוקדם מידי ואין מה לדבר על לימודי שחייה לפני כיתה א. האם זה נכון? האם בעצם שחייה זה משהו שלומדים כל שנה ומשתכללים כל שנה לומדים טכניקות אחרות? . בכל מקרה אני מתקרבת לסוף ההריון שלי אז לא אוכל להתלות אליו.... כמה עלויות בערך של קורס כזה לתושבי העיר? תודה וסופש נעים

אז ככה...

אחרי שעברנו כהורים את כל הגישות ובתי הספר לשחיה (קאונטרי, בריכת טל, בריכת בני ציון, קייטנות שחיה ומה-לא), התקבענו על לימודים קבועים כחוג פעם בשבוע, אצל איציק בבריכה של אחוזת בית. אין עליו. הבת שלי שם כבר שנה רביעית.

הילית111

New member
תודה מאיזה גיל זה? וזה גם בחורף?

מה מיוחד את המקום לעומת מקומות אחרים ברעננה תודה חנה

המקצועיות. קפצי לשם עכשיו

המקום פעיל ברביעי ושישי. דברי עם איציק ותתרשמי לבד. הבת שלי התחילה בגיל 5.

בבית איזי שפירא לימודי שחיה לקטנים

המדריכות שם הן כולן נשות מקצוע מהרמה הגבוהה ביותר שאני מכיר. (הידרותרפיסטיות) בפעם האחרונה שביקרתי שם היו להם גם קבוצות וגם לימודים פרטניים*. ראיתי אותן עושות נפלאות עם ילדים שהגיעו אליהן במצב של חשש להכנס למים ותוך שבועות ספורים למדו לצלול ולשחות. ======= * כן, לא רק לנכים.

האוהבות

New member
גם ממליצה על לימודי השחייה באחוזת בית

לגבי הגיל אני יודעת שממליצים להתחיל בסביבות גיל 6. את יכולה להתייעץ עם המדריכים הם יוכלו לומר לך ספציפית לגבי בנך האם הוא מתאים או לא.

הרמוניה

New member
הצרה באיזי שפירא היא שהם מנסים

לדחוף לפרטני-כמעט בכל חוגי וענפי הספורט שם. לפעמים זה באמת יותר יעיל אבל יש מקרים שבהחלט אפשר זוגי או תלתי וההתעקשות שלהם מכבידה מאוד על הכיס הרמוניה

ATAF151

New member
מוקדם מידי

אם יש לך כסף עודף והילד מאוד אוהב להיות בשיעורי שחיה, אז כדאי. אבל ברוב המקרים, עדיף לך לחכות שנה עד שנתיים נוספות כשהילד יהיה בודאות בשל ללימודי שחיה.

הילית111

New member
תודה לא ענין

של כסף מיותר הילד מאוד אוהב מים ובריכה עד עכשו לא רשמתי לאף חוג וחשבתי לנסות משהו שהוא יאהב בטוח אני בשלב הבירורים עדין

איזי שפירא

שלום, באיזי שפירא הולכים לפי יכולת הילד : יש לי תאומים בני 5 , בפעם הראשונה נפגשנו עם יניב האחראי על השחייה. הוא בדק אותם (ללא עלות) ואחרי התייעצות איתי החלטנו כי אחד מהם צריך פרטני והשני בקבוצה. ביררתי בכל המקומות ברענה ומלבד שמאוד נעים וחם לילדים במים המחיר סביר ביותר. ממליצה לדבר עם יניב ולהתייעץ איתו שיהיה בהצלחה

למעלה