לימוד קונג פו בסין

eaznab

New member
לימוד קונג פו בסין

אני רוצה לטוס לסין לילמוד קונג פו במינזר...אבל... אני לא יודע איפה בסין כי אני לא מוצא מינזר שמתאים לי(לא של שאולין אני למדתי בסיגנון "הון-גאר")... מה שאומר שאני אבוד לגמרי ובקצב הזה אני בחיים לא יצא מהארץ... יש מישהו פה שיוכל לעזור לי באיזשהו דרך כי אני רוצה לטוס עוד 3-4 חודש...

Zeev Foux

New member
מהי הסיבה שבגללה אתה רוצה "מנזר"?

האם אתה מעוניין ללמוד שעות ממושכות בכל יום, כל יום? האם תרגולים דתיים מושכים אותך? האם תפילות ומדיטציה הם הadded value שאתה מחפש? האם תהיה מוכן לשקול "פנימיה" כזאת גם אם היא לא במנזר? אולי בעצם אתה מעוניין במקום עם אימונים מרוכזים, מנותקים מהיום-יום בארץ, והמילה "מנזר" פשיט באה לתאר את זה. האם זה חייב להיות בסין? בעיני הפתרון המומלץ, הפשוט והנכון הוא ללכת למקומות/מורים מומלצים, ולהתארגן במקום לשעות לימוד ותרגול ממושכות. במקרה הזה, תצטרך להיות יותר ממוקד - איזה סגנון, לכמה זמן וכדומה. זאב

eaznab

New member
חוויית המנזר

אני מאוד מעונין לילמוד שעות ממושכות כל יום בארץ אין לך אפשרות לילמוד את האומנות המדהימה הזו בכזו אינטנסיביות התירגולים הדתיים התפילות והמדיטציה הם חלק מהאומנות שאני באמת מיתחבר אליה גם ברמות גפוניות וגם הרמות רוחניות ... בארץ למדתי סיגנון "הון-גאר" אבל זה לא היה בקצב שאני רוצה וברמה שאני רוצה אני מתכנן להיתאמן בצורה אינטנסיבית במשך שנה או יותר(תלוי כמה כסף יהיה לי).. ואתה צודק המילה "מינזר" משקפת את כל מה שאני מחפס מהרעיון שלי אני מחפס "להיתנתק" מהעולם ולמצא את עצמי רוחנית ופיזית...הרעיון של המקום גם מאוד חשוב לי לפי איך שאני רואה את זה אים אני באמת רוצה את מה שאני רוצה זה אמור להיות בלי גורמים מפריעים מיסביב...כלומר בלי טלויזיה ג'נק פוד מחשבים ואלכוהול... אני מקווה שהסברתי את עצמי ומישהו יוכל לעזור לי ביפוס ובמתן עצות...

אז אתה בהחלט יכול לחפש את אחד

מבתי הספר החילוניים שבפנג דאנג שליד המנזר הראשי, אבל הם לא "דתיים"... יש שם תרגול של מדיטציות ותפילה, אבל לא ברמות שמתרגלים במנזר.

tiger claws

New member
שמע בחור

אם אתה מחפש בית ספר לקונג פו(במיוחד אם התאמנת בסגנון הונג גאר) אז טוס להונג קונג ותלמד אצל צ'נג יי-קנג - תלמידו של צ'ן הון צ'ונג אשר ממנו הובא סגנון ההונג גאר לארץ. אתה לא חייב לנסוע לסין כדי ללמוד קונג פו. יש הרבנה מורי קונג פו סיניים במערב(אבל אולי יש הבדל בין שיטת האימונים). מקווה שעזרתי לך.

fa jing

New member
בקשר להונג גאר הייתי מציע ליצור

קשר עם הבחור הזה. שלח לו מייל, הצג את עצמך בנימוס והוא בטח יוכל לתת לך כתובות (בהונג קונג אם איני טועה). יש שם עוד סרטונים צפה ותהנה. חנן

tiger claws

New member
אבל אני חייב לציין בקשר לסגנון זה..

שיש מספר מורים שמעבירים בצורה די שונה את השיטה והתפיסה שלהם לגביה. קיימים כיום מספר וריאציות של הונג גאר כיוון שכל מורה מלמד אחרת את הסגנון(בין היתר משנה או מוסיף תבניות או שקיימות אצלו תבניות שלא נלמדות בשושלת של מורה אחר וכו'). אבל בכל מקרה תלנמד איזה סגנון קונג פו שאתה רוצה ובהצלחה.

fa jing

New member
ואני חייב לציין בהקשר הזה

האם אתנ מכיר סגנון או שיטת לחימה שבה לא מתרחש התהליך אותו תיארת? אשמח לדעת. חנן

eaznab

New member
החלטה רצינית!!!

החלתטי בסופו של דבר אחרי ששמעתי כל מיני דעות ועצות של אנשים שאני יטוס להנג קונג ושם יתחיל את החיפוס שלי אחרי המורה שמתאים לי כי זה חלק מהחיפוס אחרי המטרה שלי הוא גם חלק חשוב מהטיול עצמו... ואני יודע שאני לוקח סיכון אבל אני רואה רק טוב... תאכלו לי בהצלחה חברים!!!!

taltaltal28

New member
תכין הרבה כסף

הונג קונג יקרררררה בטירוף. היתי ממליץ לך להתרכז בסין.

למעלה