לימוד פסנתר

נרי29

New member
לימוד פסנתר

שלום רב,
אני מעוניינת ללמוד פסנתר, אין לי ניסיון קודם, אני רק מתחילה.. אז באתי לכאן במיוחד בשביל לשאול אם מישהו יכול לעזור כמובן, איפה אני יכולה ללמוד? אם יש בית ספר שממליצים עליו? או אפילו מורה (עדיף בחורה ולא בחור
) שממליצים עליה באזור ת"א??
חיפשתי הרבה באינטרנט, ויש הרבה בתי ספר ומורים עם הרבה שנות ניסיון, אבל כמובן שאי אפשר לבחור מישהו מבלי לקבל עליו קצת המלצות מאחרים שכבר עברו את השלב הזה.
האמת אני מעדיפה יותר מורה פרטית מאשר בית ספר למוסיקה, כי אני לא רוצה לקחת חבילה שאשלם עליה מראש וגם שאתחייב לתוקפה מסויימת, אלא אני מעוניינת לשלם כל שיעור בנפרד ולפי הזמן הפנוי שלי.
אשמח מאוד אם תעזרו לי בהקדם ברשותכם, אני מתה כבר להתחיל ללמוד וזה תמיד היה חלום חיי

אפשר גם להשיב לי בהודעה בפרטי אם אי אפשר להזכיר שמות של אנשים או של בתי ספר בפורום הכללי.
בתודה מראש על התשובה

נרי29

New member
לימוד פסנתר

איזה מבאסים אתם, חשבתי שמישהו יוכל לעזור לי

תודה בכל אופן

kawai1

New member
צר לי, אישית אין לי תשובות

גם לא מכיר כל כך, וגם גר בירושלים.
אולי אחרים יוכלו לעזור יותר.

mdudel319

New member
מורה זה נהדר וסטנדרטי

איזור תל אביב מלא במורים...אני בטוח ששאר החברים כאן יכולו לעזור לך עם זה.
אני הייתי רוצה לומר לך לפני שאת לוקחת על עצמך משימה לא פשוטה - אבל שכרה בצידה והוא משתלם בהחלט.
את נכנסת לעולם נהדר אבל תקחי בחשבון שיהיו תסכולים וקשיים בדרך. מה שחשוב זה לקחת את זה בקלות, להבין שזוהי משימה שלעולם אינה מושגת 'לדעת לנגן'. אף אחד לא מגיע למצב שהוא אומר 'זהו...אני יודע הכל' גם הגדולים ביותר ממשיכים ללמוד ולהתאמן... :) המון בהצלחה

--------
פורום רשלנות רפואית

למעלה