לימוד פלאש

• פותח הנושא iany
  • פורסם בתאריך

iany

New member
לימוד פלאש

שלום לכולם בחופשת הקיץ אני מעונינת ללמוד פלאש בכוחות עצמי לשם כך אשמח לקבל המלצות לאתרים בנושא תודה

toy toy

New member
מצטרפת לבקשה...

אולי נפתח קבוצת למידה וירטואלית...

udiyulis

New member
רעיון כלל לא רע, מצטרפת

ויש לנו כמה מומחים בין החברים בפורום. רק בעיה אחת - התוכנה עצמה, עד כמה שידוע לי, מאד יקרה. אולי רכישה מאורגנת תוזיל את המחיר?

שלומי

New member
בשלב הלימוד אין צורך ברכישה

אפשר להשתמש בשיתופית ל-3- יום. חבל לקנות משהו שאח"כ לא יהיה שמיש - הרבה רוצים ללמוד פלאש אבל לא מקדישים את הזמן הדרוש ומפסיקים. אני זוכר כשלמדתי מחשבים בסיוון - היה קורס פלאש והחברה עשו פרוייקט מדהים. הם למדו אם איני טועה משהו כמו 3 חודשים עד שהצליחו להפיק סרטון ברמה טובה. אם לומדים לבד צריך לפנות הרבה זמן. כדאי להכנס לאתר שבקישור.

iany

New member
האם לסיון יש אתר פעיל?

כשבניתי את אתר בית הספר הכרזתי על תחרות בניית דף הבית. הזוכה במקום הראשון בנה את דף הבית בפלאש ורציתי גם ללמוד יש קורס של מימדים בחופשת הקיץ אם לא אצליח ללמוד לבד יתכן וארשם לקורס הקישוריות לאתר

motyka

New member
רכישת גרסא קודמת

נכון שבכל גרסא וגרסא יש חידושים ונכון שלפעמים חושבים שהחידושים הכרחיים אבל, מנסיון- רכישת גרסא קודמת, (אותה גרסא שרק לפני כמה חודשים היתה פאר היצירה) עולה פחות מחצי הסכום. ובתור התחלה נותנת מספיק. (גם ספרי הלימוד זולים יותר, וגם הידע בשוק גדול יותר - כי את הקודמת מכירים)

iany

New member
עכשיו באמת הגיע הזמן

לאחר מספר ימים של חופשה אני באמת מרגישה שהגיע הזמן ללמוד פלאש אני מזמינה שותפים ללמוד אולי ניתן תרגילים באתר. בלי שיתוף אני לא יכולה ללמוד להתראות

למעלה