לימוד סנוקר

dor1111

New member
לימוד סנוקר

שלום שמי עוז ואני בן 14 מהרצליה. ראיתי כמה פעמים ביורוספורט את תחרויות הסנוקר/ביליארד וזה ממש יפה וןהייתי רוצה ללמוד את זה. האם יש מקומות שיש בהם חוגים/שיעורים שניתן ללמוד. אני יודע שיש ברעננה מספר מקומות שניתן לשחק אבל האם יש חוגים/שיעורים שם? אשמח לעוד פרטים

lior02010201

New member
ברוך הבא קודם כל...

הרבה זמן לא נכנס אלינו חבר חדש במיוחד לא יותר צעיר ממני איזה כיף לי :). מקומות שניתן לשחק בהם יש גם בנתניה אני בטוח לא צריך לנסוע עד רעננה. אתה יכול להגיע לתל אביב בשביל השיעורים?

lior02010201

New member
שכחתי להגיד

שבמקומך לא הייתי ממהר לרוץ לשיעורים תמצא חבר או איזה איש חביב באיזור שלך ותלך לשחק איתו ושילמד אותך את הבסיס (עמידה, אחיזה, מכה....) לצערי אני לא גר בסביבתך :(

9ball master

New member
מאד חשוב ש...

דווקא את הבסיס תקבל ממדריך מקצועי ולא מ"איש חביב" או חבר
הבסיס הוא הדבר הכי חשוב וללא בסיס נכון ומוצק לא ניתן להתפתח.

lior02010201

New member
בהחלט חייב מישהו שיודע טוב מאוד

את הבסיס אבל בשביל ללמד את הבסיס לא צריך לבזבז כסף שעדיף להשקיע אותו במאמן בשלבים שאף אחד אחר לא יכול לעזור...

9ball master

New member
99 אחוז מה...

תלמידים שמגיעים למדריך מקצועי, צריכים "לשכוח" את מה שהם יודעים וללמוד הכל מהתחלה!!!! יותר קל ללמוד נכון מהתחלה מאשר לשנות הרגלים!!! אני מכיר הרבה שחקנים ברמה גבוהה שמה שעוצר אותם לקפוץ רמה זה בסיס לא טוב. הבסיס זה לא בזבוז של כסף אלא אם כן יש מישהו שיודע להעביר את הבסיס ברמה טובה בחינם, אני לא מכיר אף אחד שילמד את זה בחינם (וזה כולל גם אותי...)

lior02010201

New member
מה עדיף?

אם אין כסף אז לא להתחיל לשחק בכלל או לשחק ואז לתקן?

9ball master

New member
זה הכל שאלה של....

מה אתה רוצה לעשות עם המשחק ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע. אם אתה מתכוון רק לשחק קצת עם החבר'ה ביום שבת בצהרים אז אין טעם ללכת ללמוד. אם אתה רוצה לנצח את החברים שלך באופן קבוע אז יש קורס בסיסי שנותן את היסודות למשחק נכון. אם אתה רוצה להתחרות ולהגיע רמות גבוהות אז כאן נדרשים שעות ארוכות של אימונים כל יום, חלק בעזרת מאמן וחלק של אימונים עצמאיים שבהן אתה צריך לתרגל את מה שעבדת עם המאמן. אין קיצורי דרך!!! מה עדיף? להכנס לאוטו ולנהוג או קודם לקחת שיעורי נהיגה?

למעלה