לימוד סלסה שלום לכם האם מוכר לכם מקום ללימודי סלסה למתחילים (מבוגרים) בקרבת מודיעין/מכבים/שואם? תודה
C cinema1 New member 13/1/05 #1 לימוד סלסה שלום לכם האם מוכר לכם מקום ללימודי סלסה למתחילים (מבוגרים) בקרבת מודיעין/מכבים/שואם? תודה
א אמא של מוגלי New member 14/1/05 #3 מה יש בראשון? לפעמים אני מתארחת אצל אחי בראשון ולא מצאתי איפה רוקדים סלסה.
א אמא של מוגלי New member 15/1/05 #5 תודה עמית צעירים כמוני? סתאאאאם מה זה צעירים? מתחת לגיל 18 כאילו? יש מידע לגבי סלסה בקניון הבאר?
A amits6 New member 15/1/05 #6 הלוואי והיינו צעירים כמוהם הכוונה לחיילים ואולי קצת יותר. לכל הידוע לי אין שום דבר בבאר (אולי אני טועה) אין פירסום על הבאר במקומונים. אמור להיות משהן באחד מימי השני בקניון הזהב. בכל מקרה אני אהיה בזירה היום. אז יאללה ביי
הלוואי והיינו צעירים כמוהם הכוונה לחיילים ואולי קצת יותר. לכל הידוע לי אין שום דבר בבאר (אולי אני טועה) אין פירסום על הבאר במקומונים. אמור להיות משהן באחד מימי השני בקניון הזהב. בכל מקרה אני אהיה בזירה היום. אז יאללה ביי
S salsaGSpot New member 16/1/05 #7 ראשון כל יום שלישי יש לימודי סלסה הסטודיו קרית ראשון החל משעה 19:30 ועד שעה 23:00. כל הרמות של L.A ורואדה!!! שווה..לפרטים אפשר לפנות להדס: 0544934272
ראשון כל יום שלישי יש לימודי סלסה הסטודיו קרית ראשון החל משעה 19:30 ועד שעה 23:00. כל הרמות של L.A ורואדה!!! שווה..לפרטים אפשר לפנות להדס: 0544934272