לימוד מילים - יש טכניקה לזה?

shayvilk

New member
לימוד מילים - יש טכניקה לזה?

הקורס שלי ביואל גבע מתחיל בעוד חודש (ניגש לאפריל), בינתיים אני מנסה להתחיל ללמוד מילים. האם יש טכניקה נכונה ללימוד מילים? התחלתי בלעבור אות אות... אבל זה סזיפי ומשעמם, היום מצאתי את עצמי עם סימני מקלדת וחום אדיר מהלפטופ אחרי שבאופן מסתורי נעלמו לי שעתיים מהיום. מצאתי את עצמי עובר למשחקי מילים באתר של יואל גבע ומגביל את המשחק לאותיות שאני לומד באותו הרגע. האם המשחקים זאת דרך יעילה או להמשיך לשנן מילים? ועוד דבר, אני יודע שלפחות בעבר נתנו חלק מהחברות נגני MP3 עם תוכן מילון, הדבר יעיל? יש טעם להשיג נגן שכזה? או אולי ניתן להשיג רק את הקובץ קול ולהתקין על כל נגן

היי

אני למדתי שעה ביום במהלך שלושה חודשים .. ובנסיעות שמעתי אם מי 4 , את המילים שלא זכרתי .. שמתי עם ניר דביק צהוב על כל מיני מקומות מוזרים מקרר, מקפיא , מערכת מחשב בסוף הכל נקלט חוץ מ-3 ובנוסף רכששתי תוכנה שנקראת ספידומטרי

ממליץ לך להכנס לקישורי הפורום

יש שם שפע של אתרים מועילים. לדעתי הכי טוב ללמוד עם כרטיסיות, אבל יש כאלה שהיו מרוצים גם מתוכנות ללימוד מילים. בכל מקרה ללמד עם mp3 נשמע לי מאוד מעיק אבל לא ניסיתי את זה בעצמי.

shayvilk

New member
יעילות במילון מילים קולי?

מצאתי את קבצי הקול של המילון הקולי, מישהו ניסה ללמוד באמצעות זה? יש סיכוי שזה נכנס לתת מודע אם מקשיבים לזה מספיק? בכל מקרה אני משיג גם כרטיסיות מידידה שלי (יואל גבע נותנים כרטסיות עם תחילת הקורס או שמסתפקים באתר שלהם?)

אני ניסיתי ללמוד מזה

ישבתי עם האייפוד ועם הספר מול העיניים ועקבתי. חלק מהמילים דווקא נקלטות ממש טוב. לא הייתי ממליצה ללמוד רק מזה, אבל זה נחמד בתור עזר. לגבי יואל גבע. הם נותנים את הכרטיסיות בשיעור הראשון של הקורס, יחד עם הספרים.

למעלה