לימוד מט"ח

KOBI121212

New member
לימוד מט"ח

שלום. אי מעוניין להתחיל ללמוד את השוק. קראתי קצת ושמעתי שהתוכנה מטאטריידר. הורדתי ובאופן לא מפתיע לא הבנתי כלום. אני מנסה לקרוא כל מיני מאמרים, אבל לא מצאתי מקום שבו באמת אוכל ללמוד בפשטות, מ0. מה זה פיפסים בכלל? מישהו מכיר מקום בעברית שיכול ללמד את עניין המט"ח? בנוסף, מישהו מכיר תוכנה קצת יותר ידידותית ממטאטריידר? נראה כאילו יוצרי התוכנה התעקשו ליצור את הדבר הכי מסובך שיש. תודה.

KOBI121212

New member
יש שם עברית?

כי כל האתר אנגלית. אם אני לא טועה ראיתי כמה סרטונים באתר שם, אבל ממש לא ברורים, ראיתי כבר עשרות שיעורים מאתרים שונים, אף אתר לא לימד כיצד אני פותח עיסקה ותכלס מתחיל לסחור, בדמו כמובן, או שלימדו כיצד משתמשים בתוכנה באמת. מלמדים אותי לשים אינדיקטור, כאילו אני יודע מה זה. תודה בכל אופן, עזרה לתגובות נוספות.

Forexer

New member
בבקשה הסבר

היי קובי , אני נתקלתי באתר הנחמד הזה , יש לך שם המון הסברים ותוכל גם להוריד תוכנה ידידותית בעברית לנסיון . קורקטית לשאלתך יש שם גם הסבר לגבי מסחר במטבעות והסבר מהוא פיפס וכו' . בהצלחה .

matanbil

New member
הלינק שנתתי לך זה עברית

א. אנגלית זה חשוב בעולם הזה ב. יש שם עברית, זה האתר הישראלי של פורקס פלייס ומסבירים שם גם על פתיחת עסקה

KOBI121212

New member
האתר בעברית הוא http://www.4xp.com/he ושאני

נכנס אליו אז הוא מעביר אותי לרגיל, באנגלית. בכל אופן ראיתי את כל הסרטונים שם, אין שם הסבר על פתיחת עסקה, ותראו, אין לי שום ידע במט"ח, בתוכנה, כאשר אני פותח עסקה (למדתי לעשות את זה לבד) אז שכתוב היורו מול הדולר, מה הכוונה? מי אני חושב שיעלה? איפה אני קובע כמה לקנות כלומר כמה דולרים לקנות לעומת היורו או להיפך? וכמו שכבר שאלתי, איך אני קובע מי יעלה ומי ירד? תודה לכם על העזרה. ושמי הוא דור, שם המשתמש אכן מטעה - מצטער :)

matanbil

New member
לא יודע מה הבעיה

אני כן ראיתי את הסרטונים בעברית אולי כדאי שתיכנס לפה www.4xp.co.il ואז לפלטפורמת מסחר טוב אז אם אין לך ידע בכלל במט"ח כדאי שתתחיל מאיזה קורס/סדנא חינמית בנושא אני בעצמי קיבלתי קורס מפורקס פלייס האלה 4 מפגשים של 3 שעות כדי לסחור אתה צריך קודם חשבון באחת החברות למסחר במט"ח וחיבור לשרת החברה

KOBI121212

New member
אותי זה מעביר לאתר באנגלית עם סיומת com.

תראה, אני בן 17, אני לא חושב שאני מתאים לקרוס כלשהו. יש ספר כלשהו? עדיף לחינמי אבל אם אין אז אין. הבעיה שהאנגלית שלי די חלשה, כלומר אני יבין את רוב הדברים שאני יקרא אבל לא הבנה שאני יבין כמו בעברית, אני יבין את הרעיון המרכזי בלבד. אני בטוח שיש באינרטנט מקום ששבו אפשר להתחיל ללמוד. אתה, כמו שזה נראה אתה סוחר במו שאמרת, עם חשבון באחת החברות למט"ח ומחובר לשרת החברה, עם איזו תוכנה אתה עושה את זה? לא שמחר אני מתחיל לשכור בכסף אמיתי אבל לידע כללי. תודה רבה על התשובות :)

KOBI121212

New member
נחמד, יותר ברור מהקודמים אבל עדיין,

התוכנה עצמה מסובכת? כמה זמן לוקח ללמוד אותה? אני "משחק" בתוכנה עם חשבון דמו ועד עכשיו הרווחתי מעל 400 דולר, אבל סתם מזל של מתחילים, לא באמת הבנתי מה אני עושה, פשוט "קנה" "מכור", קניתי שהיה בעלייה ומכרתי בירידה, לא משהו רציני.

matanbil

New member
תופתע לגלות, אבל זו הדרך

הרבה משקיעים מנסים לעקוץ את השוק בסופו של דבר השיטה של "קנה בעלייה, מכור בירידה" היא השיטה שעובדת

KOBI121212

New member
רק זו השיטה שעובדת לא?

רק ככה ניתן להפיק רווחים לא? מה אתם אומרים להמשיך עם זה? מישהו מכיר תוכנה קצת יותר ידידותית? שאוכל להתחיל איתה? לא של הקצוענים כמו הנוכחית? תודה :)

KOBI121212

New member
חבר'ה - הרווחתי היום 600 דולר +- מה הולך פה?

אתמול הרווחתי 400 דולר בערך, היום 600 בערך.. מה הולך פה? לא הגיוני שזה כזה קל.

yshay5

New member
אל תדאג, אתה תפסיד אותם בקרוב מאוד .

לאורך זמן קשה לנצח את "קזינו פורקס" ויעידו על כך יותר מ 95 % שהאמינו ,ניסו וניכוו ברותחין והפסידו את כל השקעתם ואת זמנם בלימוד ובמעקב אחרי הודעות ,סקירות וגרפים ביום ובלילה עד כדי התמכרות בנסיון נואש להחזיר את ההפסדים . שמע לעצתי הייתי בסרט הזה .תפסיק מייד פן יהיה מאוחר או לכל הפחות תסחר בכסף קטן כך שתתנחם בכך שאילו היית שם כסף גדול היית מפסיד את כולו ואז תיזכר בעצתי ותודה לי על כך בדיעבד. אל תיסחר במינוף גדול מ 10 אפילו אם זה משעמם. ואל תסחר ביותר מ 10% מהשקעתך בו זמנית ואל תסחר בלי S/L ואל תבזבז על כך שעות ביום .זה לא שווה את זה. אתה תיווכח לבד עם הזמן. בהצלחה

למעלה