הכי טוב זה להתחיל מהבסיס שזה בעצם הקלאסי.. באיזה אזור אתה מחפש?? אם זה במרכז הארץ אז הייתי ממליצה לך על סטודיו בי בתל אביב יש שם שיעורים לכל הגילאים ולכל הרמות אני הייתי ממליצה לך להתחיל מאינטרו לבלט קלאסי אם אתה רוצה עוד פרטים על המקום תשלח לי מסר
תודה על העזרה. אני מתגורר באזור המרכז (סטודנט) ומחפש משהו באזור. את ממליצה להתחיל בבלט? מה זה בדיוק אינטרו לבלט קלאסי? את חושבת ששייך להתחיל ללמוד בלט בגיל 25?
בוא ל'קודו' אנחנו גם קבוצה של סטודנטים , (יש בנים..) לומדים קצת קלאסי ועוד כל מיני.. שלח מסר אם אתה מעוניין אני ממליץ , טוב אני משוחד כי אני שם כבר פווול זמן
לא כולנו בלרינות, אין מצב שתמצא בסטודיו B את אותה ביתיות ויחס אישי כמו אצלנו. הלוואי והייתי יכול להפנות אותך לאתר אינטרנט שלנו אבל הוא בבנייה (KODU.CO.IL) אז שלחתי לך מסר ואתה יותר ממוזמן לבוא לראות במה מדובר , זה ברחוב שדה בוקר בגבעתיים.
אינטרו לבלט קלאסי זה ממש להתחיל מהבסיס של הבסיס וככה אם תתמיד ותמשיך אתה יכול להגיע לרמה ממש טובה.. ואין גיל מסוים להתחיל לרקוד בלט!! אם אתה אוהב לרקוד.. תלך על זה! אתה יכול גם להוסיף עוד דברים אם אתה אוהב כמו היפ הופ גאז מודרני מחול אפריקאי ויש עוד מלא..