לימוד מאגיה

neophile

New member
מאגיה פראקטית בתיאוריה

גם ספר שכותרתו היא "מאגיה פראקטית" יהיה יותר מדי תיאורטי אם לא תעשה מה שמוצע . שינוי מצבי תודעה זה בהחלט פראקטיקה והקבלה המיסטית של דיון פורטון יקח אותך למסע...

MetalSinagouge

New member
היא מדברת על זה?

המידע הזה פשוט הוא יד שנייה אצלי, ממנו הבנתי שהיא מסבירה הרבה דברים בלי פראקטיקה בגלל הסודיות כלפי המסדר.

neophile

New member
בלי סודות סודיים

היא מגלה את הידע הבסיסי בלי סודות סודיים . כל פרק מחולק לפסקאות , כל פעם פיסת מידע אסטרולוגיה הרמטית והארקנה הזוטרא . נוח לעיכול ,מומלץ ללמוד בחמישי בלילה . זה ספר לימוד לכל דבר , כל פרק מבוסס על הנחות שבוססו . עולם הספירות העליונות מתגלה בפניך והדרך נפתחת.

אם אני זוכר נכון

אצל Michael Kraig, בספר Modern Magic יש פרק (או שמא זה תת פרק) לגבי Pathworking, שמושפע מהדרך של שחר הזהב לגבי זה.

RainBird

New member
יש פרק די נרחב על זה- כן. אחרי הפרק של השיטות זימון שמאוד אהבתי.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

אבדוק את זה בהדמנות. הבנתי שהמילה וויקה לקוחה מכשף בכללי לא? עוד שאלה על ספרים: RainBird אם איני טועה יצא לך לא מזמן לעשות הזמנה גדולה של ספרים דרך אמזון, ואני תכננתי לעשות הזמנה בהיקף קטן פי כמה, אבל היא מכובדת מספיק כדי 'לזכות' אותי בתשלום מיסים. השאלה שלי היא האם ידוע לך מהו גובה המס, והאם הוא גדל במקרה של חריגה מרף שני (הראשון הוא לדוגמא 50$, והשני הוא X$ לדוגמא).

RainBird

New member
וויקה? יש דיון סוער על זה. בעיקרון גארנר השתמש במילה וויקה פעמיים בתור תחליף למילה witch- יש האומרים שזה בא מהמילה witta וwit אבל אני מקבל תיאוריה אחרת שניתקלתי בה בספר מדהים של אריקה יונג- witches המילה וויקה באה משורש wyk כמו בסל נצרים. הפועל הוא לכופף, וכמו שהנצר מתכופף, גם המציאות מתקופפת בפני המכשפה. ולא... לא חישבתי את המס. אולי אלון יעזור לך יותר... תפנה אליו במסר אישי. ארדן.

gwizard

New member
תשובה

אני אישית לא יודע מה מקור המילה וויקה ומי התחיל להשתמש בה ראשון וזה לא ממש מעניין אותי. כאילו, זה נחמד מבחינה היסטורית ואקדמית, אבל אני בן אדם פרקטי וככזה אני מתרכז במה שבאמת חשוב - החוויה. לגבי מיסים, זה די פשוט. מעל 50$ אתה תשלם 16% מע"מ. אין מדרגות נוספות, גם אם תזמין ב-10000$ אתה עדיין תשלם 16% מע"מ. העסק מתייקר בצורה משמעותית כאשר אתה עושה ייבוא עסקי (וזאת הסיבה שהמחירים בארץ שונים מהותית בחו"ל), אך זה כבר לא ממש מעניין אותך. שים לב שמדובר כאן רק על ספרים, פריטים אחרים זה משהו אחר.

gwizard

New member
לא נכון !

מעל 25 שקלים אפשר גם באשראי. הם לא מגלים זאת, אך זה קיים.

gwizard

New member
לא בדיוק

לפעמים זה מגיע לדואר ואז אני משלם שם ולפעמים (כאשר החבילה מעל 200$) מזמנים אותי לבית המכס בל אביב ואני משלם שם.

gwizard

New member
OMGs

"כי בשבילי הוא היה כמו סמל של חופש, ושל אדם בעל מעלות שראוי ללמוד ליישם בעצמי." אתה לא רציני, נכון ? קראולי התייחס לנשים כמו לרכוש, בז לכל אחד שהיה פחות חכם ממנו, בהחלט לא נרתע מלעשות מעשים אשר גם בעיני האדם הלא מוסרי יחשבו כמאגיה "שחורה", היה שקרן ועוד. אלו הם המעלות שאתה רוצה לאמץ לעצמך ? כן, הוא היה מכשף גדול, הוא עשה המון ותרם המון להתפתחות המאגיה המערבית, אך באיזה מחיר ?

MetalSinagouge

New member
זה העניין.

כי עדיין הוא הצליח איכשהו להסתיר את זה, או שיותר נכון האנשים שבדרך מסויימת העריכו אותו שלא לומר סגדו לו, העלימו עין מזה. יש סדרה של 3 ספרים בשם טארוט, של פייר אנטוני. זו מין מדע בדיוני הזוי כזה שמשלב בתוכו את קראולי כדמות מפתח, ואני חושב שהדמות לא נופלת מהמציאות, ההתייחסות לנשים, ארתור ווית' (ארת'וויט
) וכו', דומה. בקשר לאלים המצריים, זו אחת מהבעיות שצריך להכנס גם לזה במהלך כל ספר (שאני ניסיתי לקרוא). ספר החוק וכו' וכו'. זה מוביל להווצרות ענף אחר שדי מסיט מהדרך שחשבתי שאני אמור ללכת בה.

shataltal

New member
אתאיזם ומאגיה

קשה לי להאמין שיהיה אפשרי לבצע אקט מאגי שהוא לא טכני במהותו ולהחזיק בתפיסה אתאיסטית במקביל. לדעתי, הכוון האתאיסטי במאגיה הוא הכיוון האקדמי (היסטוריה, דתות, זרמים) והטכני (טארוט, מטוטלת, גבישים בצורה פסיבית). לתפיסתי מאגיה היא בראש ובראשונה איזון בין הגורמים השונים - הפיסי, הרגשי, המחשבתי, התשוקתי ובקודקוד - הנפש. רק לאחר האיזון מגיע שלב המיקוד. עד כמה שאני יודע לא ניתן למלא את צרכי הנפש ללא אמונה ולכן גנוסטים ואתאיסטים יוצאים מתוך נקודה מוצא נחותה. הרי הפעילות המאגית עצמה דורשת איזשהי אמונה שיש דברים גדולים יותר מהמציאות הפיסית המיידית - בדיוק האמונה אליה מתנגדים האתאיסטים...

למעלה