לימוד יפנית

Kitsune

New member
לימוד יפנית

שלום לכולם\ן! אני אמור באוקטובר הקרוב להתחיל ללמוד יפנית באוניברסיטת תל-אביב, כדי לרכך את ה"הלם" ששמעתי עליו בנוגע לפגישה הראשונה עם השפה היפנית התחלתי ללמוד בעצמי (רק אוצר מילים בסיסי בינתיים ללא כתב) ואני מאוד נהנה. ללא קשר, חשבתי ללמוד בעוד מקום. מה דעתכם על השגרירות היפנית? אשמח לשמוע המלצות והסתייגויות וגם המלצות והסתייגויות לגבי אופן הלימוד שלי כרגע והתכנון ללמוד עוד משהו. כדאי? לא כדאי (אולי זה יבלבל אותי?)? בברכה... :)

Kitsune

New member
ושכחתי...

אם מישהו\י יכול\ה להפנות אותי למקום (מס' טלפון יספיק) או לאדם איתו אני אמור לדבר בנוגע ללימוד יפנית זה אולי יקצר לי תהליכים, אז אשמח לשמוע :)

furrball

New member
ברוך הבא

נעים מאוד להכיר אותך ולברך אותך אל הפורום. לא יודע לגבי השגרירות ואם יש להם אופציה כלשהיא ללימוד, אבל אני חושב שזה יספיק לך ללמוד איפה שתלמד (באוניברסיטה) ולתמוך במה שאתה לומד שם ע"י לימודים עצמאיים (עיון באתרים באינטרנט למשל). בכל אופן, אנחנו כאן גם תמיד שמחים ללמוד ביחד עם הקבועים והמבקרים בפורום XD

GnomeBubble

New member
מקום אחר ללמוד בו

גם אני לא שמעתי על קורסים שיש לשגרירות (למרות שהם בוודאי יכולים להפנות אותך למקומות אחרים), אבל אם אתה רוצה ללמוד בתוך מסגרת (מעבר ללימוד עצמאי כמו שאתה עכשיו עושה), אתה יכול ללכת לקורס או למורים פרטיים. אני לא בטוח אם באמת תצטרך את זה, בהנחה שאתה ממילא הולך ללמוד באוקטובר. זה אולי אפילו יהפוך את הסמסטר הראשון שלך למשעמם מדי
, אבל אם אתה מתעקש הייתי בכל זאת ממליץ על מורה פרטי. לא ביררתי אף פעם מחירים של אף אחד מן השניים, אבל עד כמה שאני יודע הם יותר זולים מקורסים כמו ברליץ, ואתה יכול להחליט בעצמך מה אתה רוצה ללמוד ולקבל יחס אישי מושלם מהמורה. יש גם יתרונות ללימודים במסגרת יותר מסודרת, כמו קורס, אבל אתה ממילא הולך ללמוד במסגרת כזאת באוקטובר. מס' טלפונים ופרטים של מורים וקורסים אתה יכול למצוא בלוחות של הפורום, כרגיל.

Kawaii Baka

New member
נדמה לי שהיו בזמנו קורסים שאורגנו

ע"י השגרירות אבל הם בוטלו לפני 2-3 שנים מסיבה כלשהי. ס.ס

למעלה