לימוד יפנית למתחיל

Run Cause u Can

New member
לימוד יפנית למתחיל

אני בטוח שכבר שאלו אתכם הרבה פעמים... רציתי לדעת מהי הדרך ללימוד יפנית הכי טובה. אני רוצה לדעת אותה גם מבחינת דקדוק וקריאה. אני יודע על ההיסטוריה של השפה ועל 3 השפות (ושכדאי להתחיל בהיראגאנה). אבל רציתי לדעת מאיפה אפשר להתחיל ללמוד את זה? אני מעדיף ללמוד מספר (עברית / אנגלית). תודה, אורן

GnomeBubble

New member
אין דרך הכי טובה

כל אחד לומד אחרת, ולכל אחד יש דרך שמתאימה לו יותר. במאמר הקצת ישן שלי בפורום ("מאזו - לפני שמתחילים") יש כמה טיפים למתחילים וכל מיני רעיונות לשיטות לימוד. ועדיף שתוותר על חומר לימוד בעברית, דרך אגב, כי לא תמצא הרבה. יש ספר דקדוק אחד ליפנית שכתב המורה שלי מלפני די הרבה זמן, אבל ההוצאה פשטה את הרגל ואי אפשר להשיג אותו יותר. מעבר לזה אני לא חושב שנכתבו ספרים ללימוד יפנית בעברית. עד שתמצא ספר, אתה יכול ללמוד באינטרנט ובדיוק בשביל זה יש קישורים בפורום. הקישורים מדורגים לפי רמת קושי, אז תלך על כל הקישורים ברמת מתחיל.

GnomeBubble

New member
יפנית למתחילים

מאת מריקו וקיוג'י צוג'יטה. אני בספק אם תצליח למצוא אותו בחנויות. אולי אם יתמזל מזלך אז בחנות ספרים משומשים.

Run Cause u Can

New member
ספר באנגלית?

תודה, זה בערך מה שחשבתי. אבל יש איזה ספר באנגלית שאתה ממליץ? (למתחילים)

JPing

New member
המלצה

אני חושב ש MINA NO NIHONGO הוא מעולה. אבל אם אתה בוחר אותו צריך להתחשב בכך שהעלות יחסית גבוה ( כי צריך כמה ספרים ) ושהחלק של ה KATAKANA ו HIRAGANA הוא לא משהו ( תשחק ב SLIME FOREST :) )

למעלה