לימוד טיסה

egur111

New member
לימוד טיסה

א.יש לי רישיון טיסה לאולטרלייט ואני מטיס דריפטר וגט פוקס. ב.אני מוכן לענות לכל שאלה שתעלה בפורום בנושא הטסה בסיסית. ג.אני חושב שלימוד טיסה באמצעות סימולטורים מקצרת ומקילה על קורס טיסה אמיתי ד.הדרכה בסימולטורים באופן אישי עדיפה בהרבה על הדרכה בהתכתבות.

liav133

New member
....

בסדר אבל לקחת על זה כסף? על מה?! סבבה יש לך רישיון אולטראלייט, אז מה? אם אתה רוצה לעזור (כמו כל מי שפה) אז סבבה ונשמח על כך אבל כמו שכבר אמרו פה יש גם מדריכים בחינם שמוכנים לעזור וגם מדריכים בכתב שמלמדים ואין דרך טובה ללמוד מאשר לשבת ולטוס כמה שיותר, ככה גם מכירים את המטוס וגם לקרוא כמה מדריכים שעוזרים ... יום טוב.

לימוד טיסה...

שלום אלי. אני מסכים איתך ב-100% שלימוד טיסה בסימולטור עוזר בקורס האמיתי,וגם בהרבה דברים כמו: ידע בסיסי באוירודינמיקה,הכרת מכשירי טיסה וניווט ועוד. אבל אני לא מסכים איתך שהדרכה באופן אישי עדיפה ועוד בתמורה. הנסיון שלי ושל עמיתי לטיסה ברשת אומר שניתן ללמוד באופן עצמי ובהתכתבות.תאמין לי שיש מספיק עובדי טיס בתחומים שונים שמוכנים לעזור ועוזרים לאלה שרוצים ללמוד.אנשים נותנים שעות מזמנם הפנוי,כותבים מדריכים,צובעים מטוסים,בונים סינרי שונים וכל זה בא מהלב והרצון החופשי לחלוק את הידע והנסיון עם אחרים. שבוע טוב!

רק כדי שאני אתפוס פרופורציה...

מה בדיוק אתה מתכוון ללמד וכמה אתה רוצה לקחת בעבור זה ?

נמרוד ג

New member
אני לא יודע כמה האדון הנכבד לוקח...

ולא יודע מה אקבל בתמורה, אבל אני כמו שלבון אמר מוכן ללמד ולתת מהידע שלי תמורת סכום סמלי של חיוך
למי שהמחיר נשמע הוגן שיפנה אלי נמרוד גרשוני IAL-7

למעלה