לימוד טיסה

egur111

New member
לימוד טיסה

לימוד טיסה, קלים מסוקים וסילונים באמצעות 2002 פרו,ופלקון 4 ,בתשלום.טלפון643419 053 .

רעיון מעולה!

אבל לא יצליח... מצטער ידידי, היום כשיש אנשים שמוכנים ללמד ולהסביר כל כך הרבה כמו שב-VATIL עושים, לא נראה לי שזה ממש יצליח לך.

Donatelo

New member
ארר

אליאסי! אולי דיי כל הזמן להפנות לווטיל שלך? מבורך מבורך אבל בפורום עוזרים בפורום ולא בווטיל...

אמ לא הבנתי אותך...

מה הקשר "ווטיל שלי" ? והפורום נמצא באתר של ווטיל לא ? וחברי חטיבת ווטיל מגיבים בו לא ? What did I say wrong ? הבן אדם מבקש כסף בשביל ללמד אנשים לטוס בסימ', הערתי שלא ילך כאשר החבר'ה בווטיל מוכנים לעזור FREE OF CHARGE. באמת שאני לא מבין מה הבעיה שלך או מה שאתה מנסה להגיד...

Donatelo

New member
יותר טוב להגיד

שחברי קהילת תפוז מוכנים לעזור חינם כי לא כולנו כאן טסים בחטיבת אונליין ישראלית. (במילים אחרות VATIL), וגם אנחנו עוזרים בחינם.

עכשיו הבנתי.

כמובן שיש עוד קהילות שעוזרות, לא היה שום כוונה להגיד שרק בווטיל מקבלים עזרה, פשוט זה השם הראשון שצץ לי בראש...

Donatelo

New member
אממ

משום מה זה תמיד השם הראשון שצץ לך בראש

כי שם אני מבלה רוב הזמן ו...

תראה, בתפוז, אי אפשר להכחיש את זה, שממה פה, הפורום מאוד יבש, אז אני פה אולי פעם ביום לפעמיים פעמיים, בגיימר, לדעתי שמה זה לא המקום הכי טוב לחפש עזרה למה יש שם לא מעט אנשים מעוררים בנפשם, נראה לי שמי שיבוא לשם וישאל שאלה שאולי תראה קצת שטותית או שינסה לעשות משהו נחמד, לדעתי אני חושב שהתגובות שהוא יקבל רק ירחיקו אותו מקהילת הסימולטורים, ולא יקרבו, לכן לשם לקבלת עזרה אני אף פעם לא מפנה, ב-IAL אני יודע שהם אחלה חבר'ה לכן תוכל לראות שלא מעט פעמיים ציינתי גם אותם, וב-VATIL לדעתי זה המקום הכי טוב לבקש עזרה, כמובן שאפשר לבקש ולקבל בכל מקום אבל דעתי היא ששם הכי עדיף. זה אני פשוט ובגלל זה זה כל הזמן קופץ לי בראש...

ezman2

New member
אני יסביר את זה יותר פשוט..

פורום בכל מה שקשור לטיסה VATIL מתעסקת איתו בצורה הכי מעשית שאפשר בניגוד לפורום הזה ש- 90 אחוז מימנו הוא על סימולטורים בצורה טכנית בלבד ולא מקצועית(לא שזה רע) ב- VATIL מתעסקים בעיקר עם הטיסה עצמה ועם בקרת אוויר כך ששם הכי נוח לך יהיה לקבל עזרה בניגוד לפורום הזה. גם הסיכוי שתקבל שם עזרה גבוהה בהרבה מפני שהתנועה בו גדולה יותר, הפורום מתעדכם בממוצע בשעות נורמאליות כל כמה דקות. והקטע העוד יותר נחמד שאף אחד לא יידרוש לך תשלום שם והכל שם בחינם לחלוטין גם אם תחליט שאתה לא רוצה להצטרף כחבר ב- VATSIM מהמניין. למרות שרבים וטובים יגידו לך (מצטער על השיווקיות) שברגע שהתחברת לVATSIM אתה לא יודע איך היית בתוך התחביב הזה בלעדיה. אנייכול להגיד לך שהחברה הרציניים בתחום מגיעים אליינו ונקלטים מהר והלא רציניים אולי מגיעים אבל פורשים באמצע כי המסגרת לפעמים קשה להם אבל בכלליות עזרה תוכל למצוא שם בשפע.

ezman2

New member
ועוד משהו

אני חושב שזה רעיון מטומטם לקחת כסף על שיעורי טיסה בסימולטור כי בסך הכל מי שרוצה לילמוד יש לו מספיק מקורות ללמוד לבד אם רוצה בעיקר שיש המון קהילות בתחום שתמיד עוזרות (לא רק VATIL)

Donatelo

New member
אלעד

אל תבין אותי לא נכון. אם אני לא טועה אני אפילו אולי רשום אצלך כי הייתי רשום בחטיבה הבינלאומית. בכל מקרה אם אני טס זה ב IVAO.

ezman2

New member
סתם שאלה..

למה? אני והצוות שלי פרקנו את כל החטיבה שם לפני שנה ועברנו ל-VATSIM כדי לתת לקהילה מסגרת יותר תומכת? משהו אישי?

Donatelo

New member
תשובה לאלעד

חס וחלילה. שום דבר אישי,,, רוב עמיתי ל Virtual Airline טסים שם. בכל מקרה אני באופן אישי לא מחבב את זה יותר מידי, משום שלצערי יש מחסור בפקחים, וזה גם מכביד על משאבי המחשב העלוב שלי. רן

liav133

New member
בקשר לגיימר... (ועוד)

אולי יש שם כמה "אנשים מעוררים בנפשם" אך גם שם עוזרים, נכון שלא כמו vatil ו ial אבל גם שם עוזרים וזהו בן הפורומים היחידים שעוסקים בכל הסימולטורים, אבל בכל זאת יש נושאים שניתחנו בפורום ואם אנשים היו מסתובבים טיפה היו מוצאים וביגלל זה לאנשים כבר אין סבלנות... בקשר ל VATIL כמו שאמרו פה הוא מתעסק הרוב בבעיות בוואטסים ובקושי בטיסה (לפי הביקורים המועטים שלי בו) הנושא הזה של שיעורים בתשלום לפלייט לפי דעתי הוא ממש אידיוטי (סלחו לי על הביטוי) אבל למי שיתקדם לפלייט 2004 יוכל לקבל ובחינם מרכז הדרכה ענק בכל הקשור לטיסה.

Donatelo

New member
בוודאי שזה אידיוטי

אפשר לנחש שמציע השיעורים הוא לא טייס במציאות, ולכן אני משוכנע שגם הוא לא יודע הכל, אז בוודאי שזו חוצפה לבקש כסף בנושא. מילא אם טייס עם תעודות היה מציע את זה מלווה בשיעורי תיאוריה לכל מי שעתיד להיות טייס, מתעניין, זה כבר היה מתקרב להיות נורמלי יותר.

למעלה