לימוד החלקה

איף 1

New member
לימוד החלקה

שלום אני אמא לילד בן 9 שהתחלי שלשום ללמוד להחליק. העניין הוא שאני לא יודעת ללמד אותו כי בעצמי אינני מחליקה. בהתחלה זה היה ממש מבהיל הוא נשען עלי והתפזר לכל הכיוונים אבל באימון השני היה יותר טוב. הוקצת הלך על הדשא, אח"כ נגרר אחרי האופניים שלי, ובסוף ניסה להחליק עצמאי במגרש ונפל הרבה. אנחנו גרים בצפון הארץ כך שאנחנו צריכים ללמוד בעצמנו. מאוד חשוב לי שהילד לא יתייאש בגלל שאני חושבת שזה יכול לחזק את בטחונו העצמי ואת בטחונו בגוף שלו, ואלו שני דברים שדרוש להם חיזוק. אנחנו משתמשים ברולרס של סלומון. אםן מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה, תכנית אימונים או משהו- אשמח מאוד. צריך לזכור שלילד אין לזה כשרון טבעי הוא צריך לעבוד

noooga

New member
ננסה..

אני התחלתי להחליק גם בסביבות גיל 9 (עם רולרבליידס בהרבה פחות טובים..) וזה דורש סבלנות- זה דבר ראשון. העצה שלי זה להמשיך איך שאתם.. הוא ילמד לאט לאט איך להיות יציב עם הרולרבליידס וזה לא יקח הרבה זמן. ככה אני התחלתי וככה עוד הרבה אנשים שאני מכירה התחילו- ויש תוצאות טובות
נ.ב- גם לי יש רולרבליידס של סלומון.. הם אחלה!

jonish

New member
טיפים בסיסים

את צריכה לדאוג שהילד ישעל על הלשונית של הרולר עם האצם של השוק ברגל וישים ידיים על הברכים , דבר זה יתן לו יציבות בסיסית... כמו כן אם זו ההתחלה אז שיעשה כודם כל צעדים לאט לאט כאשר הרגלים נמצאות בזווית קלה מופנות החוצה ( כמו עמידת ברווז ) לאחר מכן הוא כבר יתגלגל לאט לאט ויתחיל ליסוע :)

WinterPerson

New member
תראי

לפי איך שאני למדתי וגם ניסיתי ללמד את בן דוד שלי, הכי חשוב שהוא פשוט יילך למגרש החלקה ששם יש מעקה לנסוע ממש לאט ולהחזיק במעקה. הצעדים הם באמת שאנשים כאן אמרו. העמידת ברווז זה דרך טובה.

למעלה