לימוד גרמנית

haygo

New member
לימוד גרמנית

האם מישהו יודע ויכול להמליץ על ספר או תוכנית ללימוד גרמנית (לא שיחון)באופן יסודי,שיטתי ועצמאי? (רצוי בעברית , אך אם לא - באנגלית) תודה. חג.

mightybaron

New member
יש את הערכה של פרולוג

ספר+קלטות מאד נחמד גרמנית - ללמוד ולהבין

haygo

New member
../images/Emo51.gifמכירה

עבדתי בסטימצקי ואני מכירה את הערכות הנ"ל. זה לא זה. ובשבילי לא מספיק, וה"רציניות יותר" לא מצדיקות את המחיר. חיפשתי משה חומר שמלמדים בקורסים (ספרים) .בכל אופן תודה. ח.ג.

קיימת סדרת הספרים + קלטות

של לימודי שפות ב -3 חודשים. הלימוד הוא מאנגלית אל השפה המבוקשת. אצלנו יש בבית: hebrew in 3 months dutch in 3 months Japanese in 3 months מאוד פשוט וקל, יש ספרי המשך למתקדמים, ניתן לרכוש עם/בלי הקלטות, ואפשר להשיג בחנויות של ספרים באנגלית או בחנויות של ספרי לימוד. אני מאמינה שאם יש גרסה לעברית, אז לגרמנית בטוח יש. יש שם תרגילים חביבים, מלמדים היגוי נכון, דקדוק ואוצר מילים לא מבוטל.

doram44

New member
פשר גם לברר במכון גטה עוד בארץ.

כשאני למדתי שם היו לנו ספרים וחוברות עבודה.

Jemand

New member
Hueber....

כל ספרי הלימוד של HUEBER מעולים. יש להם 2 או 3 ספרים לכל רמה. מכון גטה עןבד איתם, אז אני מניח שאפשר להשיג אותם דרכם. אם לא, בטוח שאפשר לקנות אותם דרך הרשת. SOWIESO, אני הייתי הולך עליהם לאחר שרכשתי ידע בסיסי בגרמנית. לידע בסיסי "פרולוג"(עם קלטות) מאוד מומלץ. בהצלחה!

Jemand

New member
דרך אגב..

הספרים של HUEBER מגיעים עם סי.די לקטעי השמע של הבנת הנקרא, וחוצמזה יש להם גם אחלה ספרי גראמר יעודיים לכל רמה. www.hueber.de

haygo

New member
../images/Emo51.gif לך ולכולם

תודה על כל ההמלצות ובהחלט אבדוק אותן(אחת,אחת). ח.ג

דבר ראשון - מכון גטה בארץ!

קורס מעולה וזול (בארץ - בגרמניה הוא יקר, כי בארץ הוא מסובסד ע"י ממשלת גרמניה) ספרים: themen neu

למעלה