לימוד אנגלית בסין

Tomeuntil

New member
לימוד אנגלית בסין

שלום, אם יש כאן מורים לאנגלית בסין או מי שמכיר ויוכל לעזור לי: האם כדאי לעשות מבחן TEFL לפני ההגעה לסין? אני מניח שלישראלים יהיה קשר יותר להתקבל מאזרחי מדינות דוברות אנגלית, ככה שהמבחן יכול לכסות על זה. שאלה שנייה: לאילו ערים כדאי ללכת כך שהשכר יהיה עדיין נאה? אם יש כאן מורים לאנגלית בלי תעודת הוראה, אשמח לתשובותיכם. תודה, -ליעד

Tomeuntil

New member
ושאלה לסטודנטים

אתם מכירים תוכנית לכלכלה או מדמ"ח באנגלית בשילוב לימודי סינית באחת מהאוניברסיטאות?

erezor

New member
דעתי בנושא...

לגבי מבחן TEFL - הוא לא ממש נחוץ, וגם אפשר לעשות אותו בסין. רוב המקומות יקבלו אותך בלי המבחן. לגבי השכר, אני לא כל כך יודע להגיד... כשאני הייתי בבייג'ינג, השכר המקובל היה בסביבות 120 קוואי לשעה, אני לא יודע לגבי מקומות אחרים. לגבי אנגלית - עד כמה שאני יודע, בתוך סין עצמה כמעט ואין לימודים באנגלית באוניברסיטאות, בטח לא לתואר ראשון. לימודי סינית, לעומת זאת, יש ברבות מהן. האוניברסיטה היחידה שאני מכיר שבה הלימודים מתקיימים באנגלית היא HKU - האוניברסיטה של הונג קונג, אבל בהונג קונג, מן הסתם, לא מאמין שייצא לך להתפרנס מלימוד אנגלית...

guanyin

New member
ממני ביקשו פעם אחת.

אבל אם אפשר לעשות את המבחן בסין, אז באמת למה לטרוח להבחן עוד בארץ?

BenBaryo

New member
אני מכיר הרבה אנשים מכל מיני מדינות

שעובדים כמורים לאנגלית (גם ישראלים). TEFL הוא לא חובה אבל בהחלט יעזור לך להתקבל למקומות שבהם מרוויחים יותר כסף. כל מה שצריך בד"כ זה 'סיפור כיסוי' כמו "גרתי בארצות הברית במשך שנה" וכד'... בכדי שהשכר יהיה גבוה עדיף ללכת לערים בהם יש מעט זרים, אבל בכל מקרה תוכל למצוא גם תלמידים לשיעורים אישיים (שמרוויחים בהם יותר כסף מאשר בתי ספר בד"כ)

laoxuesheng

New member
את צריכה

לפי הניסיון שלי את צריכה אנגלית לא רעה ומבטא לא כבד מראה מערבי לבן גם יעזור לך למצוא עבודה טובה בבייג'ינג לא קל למצוא עבודה בשכר גבוה אבל לא כל כך קשה למצוא כמה שעות פה ושם כרגע אני בבייגינג את יכולה לשלוח לי שאלות למייל או להוסיף אותי למסנגר [email protected]

למעלה