לימוד אומנות לחימה

muse1

New member
לימוד אומנות לחימה

אני יכול כרגע להתאמן פעם בשבוע בקבוצה. ולהשקיע את שאר האימון בבית. האם יש אפשרות כזו באחת מאומנויות הלחימה, או שאימון פעם בשבוע זה לעג לרש, ויש צורך לפחות בשני אימונים בשבוע בקבוצה. תודה

שריר

New member
עדיף לעשות משהו מאשר לא לעשות

כלום ואם לא תלך לאימון אז אתה לא מתאמן בכלל וזה לא עדיף אם זה מה שאתה יכול לעשות תעשה אם תעבדו בבית כל יום על מה שאתה עושה באימון אז זה יהיה טוב אבל מה שכן לפני שאתה מתאמן בבית על דברים חשוב מאוד לשאול את המורה שיראה אם אתה עושה אותם נכון כי אם אתה מתאמן על עמידה ואתה לא עומד נכון והברכיים כואבות אז להתאמן על זה שבוע שלם לא יהיה טוב

WhiteBear

New member
טאי צ´י. טאי צ´י. טאי צ´י. טאי צ´י.

נו בחיית... זה תפור עליך. אני פשוט לא הולך להרחיב, אבל תדבר עם משהו במרכז הישראלי לטאי צ´י... הדוב הלבן.

אתה בטוח?! ../images/Emo4.gif

מי קבע ששני אימונים בשבוע זה המינימום??? בד"כ, שעתיים בשבוע זה המינימום המינימלי בכדי לשמור על הרמה הנוכחית (ואני כבר לא מדבר על להתקדם ולהתפתח...). כל אחד מתאמן כפי יכולתו, במגבלות חיי היום יום (עבודה, בית, ילדים, לימודים או מרחק גאוגרפי...). מי שיכול להתאמן כל יום - עושה זאת. ומי שיכול רק פעמיים בשבוע - גם עושה זאת. מה שחשוב, שתעשה כפי יכולתך (גם אם זה המינימום במינימום שיכול להיות!). חוץ מזה, אני מבטיח לך, שדוקא בגלל החוסר יכולת/זמן שלך להתאמן - בעזרת הרצון שלך ללמוד ולהתפתח כמה שיותר, יניבו תוצאות חיוביות. תסתכל על חצי הכוס המלאה, ולא על חצי הכוס הריקה... בברכה סלבו.

muse1

New member
לימוד אומנות לחימה

תודה רבה על התגובות, הן מעודדות מאד. האמת שלא ציפיתי לכאלה תגובות, ואני שמח שהן כאלה. muse

למעלה