לימוד אומנות לחימה

לימוד אומנות לחימה

אני מעונין ללמוד אומנות לחימה כלשהיא (נמאס לי רק לשבת ולצפות ב UFC). חשבתי על גיו-גיטסו ברזילאי (UFC כבר אמרתי...). האם זו באמת השיטה המועדפת? והאם יש מקומות בצפון (אני מחיפה) בהם מלמדים גיו-גיטסו ברזילאי? ואם כבר, מה ההבדל בין גיו-גיטסו לגיו-גיטסו ברזילאי? תודה

machado

New member
יש בחיפה מקום מצוין

ללימוד ג'וג'יטסו בראזילי. שמו של המאמן הוא דוד בנימין,והוא אחד המוכרים והמוערכים בתחום. מועדוננו מהווה נציגות של רויס גרייסי בארץ(דוד הוא נציגו הבלעדי),ולמעשה זוהי הנציגות היחידה בארץ של מישהוא ממשפחת גרייסי. במועדון מתאמנים בסגנון ספורט ג'וג'יטסו ו-vale tudo (ז''א ufc) והגנה עצמית לרחוב. בנוסף קיימים גם תחרויות. לפרטים נוספים צור קשר בטלפון 825667 - 054.(בקש את משה)

mickeym

New member
מה עם חיים גוזלי?

אני לא עוסק בג'וג'יטסו ברזילאי, אך נדמה היה לי שחיים גוזלי הוא הנציג הבכיר (בתור מי שלמד עם רוייס)... אולי אני טועה.. מיקי

machado

New member
יש מקום מצויין בחיפה

ללימוד ג'וג'יטסו בראזילי. שמו של המאמן הוא דוד בנימין והוא אחד המוכרים והמוערכים בתחום. מועדוננו מהווה נציגות רשמית של רויס גרייסי בארץ(דוד הוא נציגו הבלעדי),וזוהי הנציגות היחידה בארץ של מישהוא ממשפחת גרייסי. במועדון מתאמנים בסגנון ספורט ג'וג'יטסו ו-vale tudo (ז''א ufc). כמובן שמתקיימים גם תחרויות. לפרטים נוספים צור קשר בטלפון 825667 054 (בקש את משה) בהצלחה.

machado

New member
סליחה על כפל ההודעות

פשוט הודעה הראשונה לא נפתחה לי ולכן כתבתי הודעה נוספת. דרך אגב חיים גוזלי הוא לא המאמן הבכיר בארץ וגם הוא כמו רבים וטובים מגיע להתאמן בסמינרים שמעביר דוד.

machado

New member
יש מקום מצויין בחיפה

ללימוד ג'וג'יטסו בראזילי. שמו של המאמן הוא דוד בנימין והוא אחד המוכרים והמוערכים בתחום. מועדוננו מהווה נציגות של רויס גרייסי בארץ(דוד הוא נציגו הבלעדי) זוהי הנציגות היחידה בארץ של מישהוא ממשפחת גרייסי . במועדון מתאמנים בסגנון ספורט ג'וג'יטסו ו-vale tudo (ז''א ufc) כמובן שיש גם תחרויות. לפרטים נוספים צור קשר בטלפון 825667 054(בקש את משה) בהצלחה.

ethanguy

New member
תגיד ?

איפה זה בחיפה ? עיר תחתית ( הדר..) או בכרמל וגם רציתי לדעת אם לומדים הכל ביחד או שזה מסלולים נפרדים ValeTudo\BJJ

o a k y

New member
יש גם בעכו ובכרמיאל.

אני לומד בכרמיאל
אני יודע שגם עוד מעט אמור להיפתח סניף של דוד בקריות.

mickeym

New member
בחמש פלוס כרגע. יום שישי 22:00

והנה טיפ, פרודו. בכל פעם שיש לך שאלה בסגנון:"מה זה קונג פו", "איך נולדים ילדים" וכד' השתמש בבקשה בגוגל...

למעלה