לימודי תפירה

נגה אר

New member
לימודי תפירה../images/Emo35.gif

בוקר טוב לכולם, אני בשלבי סיום של מכנסיים לילדה שלי, הם יוצאות מאוד יפה אך אני יודעת שיש לי טעויות תפירה, או גזרה או איך שתקראו לזה, ביצוע העבודה הוא לא כמו שצריך, למרות שלקחתי את הגזרה מבורדה, במיוחד באיזור הרוכסן, שם ממש תפרתי לפי הבנה אישית שלי, יצא יפה , אך מעצבן אותי שלא כמו שצריך. האם ידוע לכן על מקומות שנותנים קורסים בתפירה באיזור כפס'/ רעננה/ הוד השרון/ פת/ ראש העין והסביבה? ודבר שני, האם ידוע לכן על חנות סידקית באיזור ראש העין/ פת'? מחפשת כפתורים ולא רוצה לנסוע עד תא' או רעננה, למרות שאם לא תהיה ברירה, אסע גם עד שם. תודה והמשך יום טוב טלי

רות מלר

New member
עד פתח תקוה זה בסדר ?

עשי גוגל על מלי חוט ומחט מיסרי לה ד"ש בהצלחה

נגה אר

New member
מלי חוט ומחט באלעד אולי?

יש חוט ומחט באלעד או בבני ברק יש לה גם בדים או רק סידקית? תודה

מיקה 025

New member
חוט ומחט

מלי טולידנו רוטשילד פ"ת 9074797- 03 052-2332690 אין לה בדים או סדקית היא מלמדת תפירה בקבוצות.

אילה לי

New member
יש בפ"ת

חנות של מכונות תפירה ומוצרי סדקית (ברנדוינהנדלר) ברח' שטמפפר וחנות של מוצרי סדקית וקצת מעבר ברח' ברקוביץ' ((ליד חובבי ציון) קורס תפירה יש של "מכון יעל" בבני ברק (תמצאי אותם גם באינטרנט) אם זה מתאים לך.. בהצלחה!

נגה אר

New member
תודה ועוד שאלה...

נראה שאתן מתמצאות בפת', אז עוד שאלה קטנה- חנות בדים בסגנון של בדים למעצבים בנחלת בינימין, יש בפת'? אשמח לכתובת, שם או הכוונה... תודה
כרגע סיימתי לתפור את המכנסיים לילדה שלי, החלטתי להשתמש בכפתורי צדף (המבריקים שמחליפים צבעים בזוית), יצאו משגעות, אלגנטיות, אני בעננים! פעם ראשונה מאז כיתה ח' שאני תופרת בגד ונראה שבאמת אפשר יהיה ללבוש אותם!
עכשיו צריך רק למדוד על הילדה, והיא כזו רזה שמקווה שיתאימו לה בכל זאת! איך אפשר לצלם את המכנסיים כך שתראו אותם בבירור?! אבדוק ואנסה להעלות לכם תמונות יום טוב, טלי

מיקה 025

New member
בדים בפ"ת

יש את ערוץ הבדים ברח' מוהליבר (בקניון ברוך) וממול בתחילת המדרחוב יש רונן בדים, שעכשיו יש לו מבצע על חלק מהבדים ב10 ש"ח למטר. לערוץ הבדים יש אזור של 100% כותנה ודוגמאות דומות לבדים למעצבים.

למעלה