לימודי תעודה קנדה

sharonsgl

New member
לימודי תעודה קנדה

שלום רב,
התקבלתי ללימודי תעודה עם נוק לשנה אחת בטורונט centennial college.
התחלה ינואר 2016 סיום אוגוסט 2016.
האם אני אקבל ויזת לימודים לשנה או ינואר עד אוגוסט?
אני מתכוונת לאתר עבודה לאחר הלימודים

Philip Jr

New member
אני לא מומחה בנושא

אבל אני חושב שהשאלה היא האם בכלל תקבלי את האפשרות לעבוד בצורה חוקית אחרי הלימודים, לאור העובדה שמדובר בתוכנית תעודה של שנה. להבנתי זה ממש לא מובן מאליו.

למיטב ידיעתי זה קצר מדי.

פחות משנתיים אקדמיות (16 חודשים נטו) לא מאפשרים הגשת בקשה לאישור לימודים pgsw שהוא מה שאת מחפשת. זאת אף זאת, ייתכן שעל אף קבלתך ללימודים במוסד לא תקבלי אישור לימודים מהשגרירות ללא מתן הוכחות מוצקות לכוונתך לעזוב את המדינה בתום התקופה. ונוסף על כך, גם אם תקבלי אישור לימודים, שהוא יהיה מוגבל ותחום בדיוק לזמן התוכנית וללא אפשרות הארכה. כמו כן, תוכניות קצרות לא מאפשרות לבני זוג (אם יש כאלו) להגיש בקשת מלווה. במילים אחרות, אם חשבת להגר לקנדה... לא זו הדרך...

idohatam

New member
משום מה גם אני זכרתי שנתיים, יכול להיות ששינו את הנהלים.

שנתיים מאפשר לקבל אישור עבודה ל 3 שנים

המינימום מאז שהנהיגו את ה PGWP היה שמונה חודשים

תודה על התיקון.

בכל מקרה, עם תוכנית של שמונה חודשים היא תקבל אישור עבודה לשמונה חודשים בלבד מה שכנראה יספיק בקושי בשביל להסתדר עם תוכניות sw או ee, אם בכלל. ןכל זאת בהנחה שבכלל יתנו לה אישור לימודים לתוכנית קצרה כל כך.

sharonsgl

New member
תודה רבה על המענה

בעקרון הגשתי בקשה לתוכנית לשנתיים אבל הם קיבלו אותי לתוכנית זהה אבל מקצורת של 8 חודשים. הם רשמו לי שבהגעה שלי אני יכולה לבצע מבחן אנגלית אם אני יעמוד בדרישה הם ישנו לי את המסלול הראשון שביקשתי למתקדמים. בעקרון אני ד״ר לכימיה והתעודה שאני רוצה ללמוד שם תקדם אותי מבחינה מקצועית. האם ניתן לאחר מכן שם להגיש ארכה לויזת לימודים? אני נשואה עם 2 ילדים.

Boston Guy

New member
נדמה לי שכדאי ללכת בצעדים קטנים

קודם כל צריך לראות אם הקונסוליה הקנדית בישראל "יבלעו" את הסיפור שאת\ה מציג\ה כאן וינפיקו לך ויזת סטודנט - כלשהיא.

להגיד לך שזה נשמע כמו סיפור סביר - ש PHD בכימיה יקבל איזשהוא קידום מקצועי מקורס של 8 חדשים בקומיוניטי קולג' שבקושי מורשה להעניק תואר ראשון?
לא.
שלא לדבר על זה שמדובר באדם באמצע החיים עם משפחה בת 4 נפשות.
הפקיד הקונסולארי לא צריך להיות PHD כדי להבין מה המטרה האמיתית של ה"לימודים".

למעלה