לימודי תזונה

BAT125

New member
לימודי תזונה

אריאל/תל חי? מתלבטת בין השניים
יש באמת חשיבות לזה שאריאל כרגע אוניברסיטה?

oromer

New member
מנהל
לימודי תזונה

אני לא מכירה את התוכנית באריאל, אני שמעתי על התוכנית בתל חי. לימודי תזונה בתל חי הם ברמה גבוהה מאוד והתוכנית שם ממש טובה. אני לא חושבת שזה שאריאל אוניברסיטה אז פתאום לימודי התזונה הפכו להיות טובים יותר. אני מניחה שיש מעסיקים שאולי מעריכים את אריאל יותר, אבל היות ולפחות בהתחלה רוב בוגרי התואר עובדים בשירות הציבורי זה נראה לי לא ממש רלוונטי. בתל חי יש תואר שני במדעי התזונה ואפשרות לעשות תזה.
את יכולה להתקבל לשניהם?
מה בעצם יכריע את הכף? מה חשוב לך יותר במקום לימודים?
אני לא מכירה מספיק את אריאל, אבל אני יכוולה להגיד לך שאם תבחרי בסוף בתל חי זו לא תהיה בחירה גרועה

BAT125

New member
תזונה

האמת שאני מתבאסת לעבור לתל חי בגלל המרחק, הייתי שם ביום פתוח וממש התרשמתי מהמקום ושמעתי רק המלצות טובות
ורוב התזונאיות שאני מכירה אפילו למדו שם
באריאל הייתי ביום פתוח , לא נפלתי כל כך מהמקום עצמו אבל זה הרבה יותר קורץ לי בעיקר מבחינת המיקום.
לאריאל אני צריכה לשפר בגרות במתמטיקה , מבחינת פסיכומטרי מתקבלת לשניהם.
אגב ביום פתוח אמרו לנו שגם שם יש תואר שני בתזונה..

oromer

New member
מנהל
החווית לימודים בתל חי משמעותית ביותר

הרמה שם לפי מה שאני יודעת לא נופלת מאריאל. לתל חי את מתקבלת בלי שיפורים?
אם שיקול של מיקום אי אפשר להתווכח. זה עיניין של העדפה אישית. אני יודעת שבתל חי החוג לתזונה הוא חוג טוב, שמעתי על דיאטניות שלמדו בתל חי והן עובדות במקומות טובים. והמקום מקסים...
המלצה שלי- לימודי תזונה הם לא פשוטים, ואת תבלי הרבה זמן בלימודים. אם תלמדי בתל חי- לומדים לפעמים בשישי. תבחרי מקום בידיעה שתהיי שם הרבה זמן ומקום שיהיה לך בו טוב. בהנחה שההבדל ברמה זניח

אדרבא. לאריאל פחות ותק מתל חי

ותאמיני לי, שלותק יש משמעות.
למה? כי משנה לשנה משפרים, וממקדים, ומשכללים קורסים (יש קורס שנקרא בלשון העם "מעבדת מטבח". באריאל את מסתכלת על שף מבשל ומסביר. בתל חי את עומדת במטבח ומשחקת בעצמך עם הניסויים באוכל), ומביאים מרצים מצוינים (שגם מאוד אוהבים את הסטודנטים בתל חי).
אם את בשלב ההתלבטות- אני ממליצה בחום על תל חי. לרגע אני לא מתרחטת שהלכתי ללמוד שם במקום בפקולטה של האוניברסיטה העברית (והייתה לי האפשרות). הטייטל של אוניברסיטה לא מקנה הנחות בסטאז' ולא בעבודה. בסופו של דבר- דגש על יחסי אנוש ויחסי מטפל-מטופל, בלי להזניח את הצד הטכני והידע- זה שילוב מנצח.

למעלה